Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I LITAUEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Litauen

  Litauen er et af de tre baltiske lande, sammen med Estland og Letland. Det er landet du skal rejse til hvis du ønsker at komme på en billig ferie, som byder på smuk natur med flotte floder, hvide strande og ikke mindst imponerende slotte.

  Hvorfor leje en minibil i Litauen?

  Lej bil i miniklassenMinikategorien er den mindste bilklasse vores kunder kan leje i Litauen. Perfekt til to passagerer med to små tasker. Minibilerne er en hurtig måde at komme omkring metropoler som Vilnius på. Økonomisk med brændstof og nem at manøvrere - disse køretøjer vil være din bedste ven, når du rejser i byer.
  Populære modeller i miniklassen:  Fiat Panda, Suzuki Swift, Skoda Citigo og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Litauen?

  Lej bil i økonomiklassenStørre end miniklassen tilbyder økonomikategorien rummelighed til flere passagerer og mere bagageplads. Økonomibilen er ideel til fire personer, og er også meget økonomisk når det kommer brændstofsforbrug. Denne kategori anbefales til byudflugter såvel som til korte udflugter udenbys.
  Populære modeller i økonomiklassen: Skoda Fabia, Fiat Punto, Ford Fiesta eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Litauen?

  Lej bil i kompaktklassenMed denne kategori kan du ikke gå galt, hvis du rejser med 3 eller 4 øvrige personer, som medbringer to tasker og samt to mindre. Rigelig benplads og lavt brændstofforbrug vil gøre dine rejser i en kompaktbil både behagelige og overkommelige
  Populære modeller i kompaktklassen: VW Golf, Toyota Auris eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Litauen?

  Lej bil i mellemklassenHvis du planlægger at rejse til Litauen for at leje en lidt større bil, skal du overveje at vælge i blandt mellemklassen for mere plads og rummelighed til op til fem personer. Disse biler leveres med et stort bagagerum med plads til to større tasker samt en lidt mindre. Bilernes kraftfulde motorer vil uden tvivl skabe en bedre køreoplevelse for dig og dine medrejsende.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Volkswagen Jetta eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Litauen?

  Lej bil i familieklassenDisse biler, som navnet antyder, er et populært valg for familier og grupper af venner på fem personer som medbringer to store og to mindre tasker. Med masser af benplads og opbevaringsplads, er familiekategorien perfekt til længere ture eller bykørsel. Få det meste ud af Litauen med hele familien!
  Populære bilmodeller i familieklassen: Hyundai i40 og andre.

  Hvorfor leje en SUV i Litauen?

  Lej en SUVLitauens lanskab består udelukkende af flade områder samt bakkeland, som kan blive udfordrende så snart frosten kommer og vejrforholdene bliver utilregnelige. Lej en SUV for en behagelig og sikker tur.
  Populære modeller i SUV klassen: Nissan Qashqai, Toyota RAV 4 og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Litauen?

  Lej en van/minibusDenne kategori anbefales til rejsende, som rejser i større grupper. Afhængigt af model kommer både vans og minibusser med plads til mellem syv og ni personer. Syv-sæders er den bedste løsning, hvis du er på ferie i en gruppe på fem personer med en masse bagage, og en 9-personers til grupper på syv, da der bliver plads til både passagerer og bagage.
  Populære modeller i van klassen: Opel Vivaro og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.