Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ESTLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Estland med Auto Europe

  Auto Europe formidler biludlejning i hele verden. Med internationale såvel som lokale samarbejdspartnere kan vi tilbyde biludlejning på over 24.000 stationer i over 180 lande. På baggrund af vores 60 års erfaring kan vi hjælpe dig med at skaffe den billigste og mest optimale løsning til dit behov. Ved at bestille din billeje hjemmefra gennem Auto Europe spare du tid og kræfter på ferien. Vi ordner papirarbejdet og gør alt klar til afhentning ved din ønskede destination. Vi er klar til at servicere dig før, under og efter din biludlejning. Vi sidder klar ved telefonerne 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, klar til at rådgive og informere dig. Med prisgaranti og gratis afbestilling op til 48 timer før afhentning, er du sikret de bedste forhold for en succesfuld biludlejning. Med en biludlejning i Estland kan du bl.a. afhente din lejebil direkte fra lufthavnen i hovedstaden Tallinn og i byen Tartu. Slip for at tænke på bus- og togtider. Nyd din ferie i dit eget tempo med en lejebil fra Auto Europe!

  Få mest ud af din billeje

  Kør selv og oplev de mange spændende byer i Estland. Man må først og fremmest ikke gå glip af Tallinn, hvor man finder den verdensberømte gamle bydel fra middelalderen, som er kendt for sin flotte vedligeholdelse af den hanseatiske arkitektur. Her ligger tonsvis af hyggelige caféer, restauranter, museer blandt de velbevarede huse fra det 11. århundrede. Kontra den gamle smukke bydel findes Tallinns moderne centrum med moderne restauranter, kontorbygninger, hoteller osv. På en kør selv ferie i Estland kan man kombinere middelalderhyggen med flot skovnatur og storbyferie. Blandt andre større byer i Estland kan nævnes Tartu, Narva og Pärnu. Efter aftale med Auto Europe er det også muligt at tage lejebilen med til f.eks. Letland, Finland, Litauen og Sverige.

  Kørselsregler og tankstationer

  Bosnien Hercegovina er et fattigt land og der kan derfor forekomme tyveri i nogle områder. Vær derfor opmærksom på, aldrig at efterlade personlige ting eller værdi i bilen. I Bosnien samt i nabolandene er der hyppigt fartkontrol og det anbefales derfor kraftigt, at man altid overholder fartgrænserne. Vejforholdene uden for byerne kan være i dårlig stand og generelt er der manglende belysning efter mørkets frembrud. Promillegrænsen er 0,3. Det anbefales derfor at man ikke køre bil efter at have indtaget alkohol. Tankstationer i Bosnien har typist åbent fra 8.00 - 20.00.

  Parkering
  De fleste steder kan man parkere og betale i en parkeringsautomat. Billetten skal placeres i forruden.

  For flere tips om at køre din udlejningsbil i Bosnien, er du velkommen til at besøge vores kørselsinformations guide her.

  Vejafgifter

  Man skal ikke betale afgift for at køre på vejene i Estland. Vejforholdene er generelt fine.

  Aldersgrænse

  For at leje en bil i Albanien skal man være mindst 19 år gammel (alder kan variere fra bilkategori og udlejningsfirma) og have haft sit danske kørekort i mindst et år. Bilister under 25 kan blive påkrævet et ekstre ung chauffør gebyr.

  Valuta

  Siden 2011 har valutaen i Estland været Euro (EUR). 1 EUR svare til ca. 7,5 dansk krone. Internationale kreditkort som VISA, Mastercard og American Express accepteres i de fleste forretninger og restauranter. Det anbefales, at man medbringer nogle Euro i kontanter til sin rejse.

  Tidsforskel

  Estland er en time foran dansk tid. Bemærk at Estland ikke benytter sommertid.

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Estland er den samme som i Danmark, 230 Volt , 50 Hz. Det er en god idé at medbrnge en adapter, da stikkontakterne kan variere, men som udgangspunkt er det de samme som i Danmark.

  Pas og ambassade information

  Estland er med i Schengen-samarbejdet, hvilket vil sige der er fri indrejse til landet uden paskontrol. Dog skal man huske at medbringe sit gyldige pas ved indrejse. Skulle man få brug for den danske ambassade i Estland, så ligger den i Tallinn og har følgende kontaktoplysninger:

  Den danske ambassade i Tallinn, Estland
  Wismari 5
  15047 Tallinn
  Estland

  Autocamper leje i Estland

  Med autocamper i Estland har du fantastisk mulighed for at udforske landets smukke natur. Den forholdsvis flade land er let at omgås i. Det baltiske land er beliggende tæt på storbyen Sankt Petersborg, som du inden for en kort køretur kan opleve. Udforsk ligeledes landets hovedstad Tallinn, som bestemt er et besøg værd.


  Tlf: +372 6 306 400
  Email: tllamb@um.dk