Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I ESTLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Estland

  Generel information
  Det nuværende netværk af veje i Estland er ganske omfattende, men der er få store motorveje. I de seneste år, har regeringen udviklet naturskønne turistruter i samarbejde med nabolandene. "Via Baltica" løber mod syd-vest fra hovedstaden Tallin gennem Parnu til Riga, Letland. "Via Estland" løber mod syd-øst fra Tallin til den russiske grænse. ”Via Hansa” 'motorvejen løber langs med den sydlige kyst af Finske Bugt og fører til Narva og St. Petersborg.

  Krav
  For at booke biludlejning i Estland skal man minimum være 19 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr og børnesæder er ikke lovpligtige.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i den Dominikanske Republik er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 90 km/t
  • Motorvej: 100 km/t

  Vejregler
  Ligesom i Danmark kører man i Estland i højre side, og det er lovpligtigt at have lys på hele tiden samt sikkerhedssele.

  Tankstationer
  Langs de større veje, samt byer, er der tankstationer. Dog er der få tankstationer i de mindre befolkede områder.

  Afgifter
  Der er ingen vejafgift på vejene i Estland.

  Parkering
  I nogle områder er der opført betalingsparkeringer, og parkeringsbilletten skal placers i foruden.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer.De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  Biler kan afhentes og afleveres forskellige steder i Talinn uden ekstragebyr. Ved envejsleje mellem Talinn og byerne Tartu, Parnu og Narva vil der forekomme et gebyr mellem US $90 og US $100. Envejsleje er også tilladt til andre byer ved et ekstragebyr på ca US $0,50 per kilometer.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigsenvejsleje er muligt i Estland (se ovenstående), for et ekstra gebyr. Det er også muligt med envejslejer til bl.a. Danmark, Finland, Tyskland, Letland, Lithaun og Sverige, og kan arrangeres for et ekstragebyr.