Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  ESTLAND

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Estland

  Nabolandet til Letland og Hviderusland, nemlig Estland, er en kulturhistorisk og uberørt vildmark. Ved Estlands østkyst finder du talrige strande og vidunderlige udsigter ud over klipperne. Estlands hovedstad Talinn rummer en gammel middelalderby, som blev bygget af korsriddere, hvor den idag stadig er i bemærkelsesværdig god stand. Byen er nærmest identisk med den, som eksisterede i det tidlige 11. Århundrede. Med så forskellige attraktioner at udforske, er autocamper med Auto Europe det rigtige og mest fornuftige valg, når den rette ferie skal planlægges i Estland. Din autocamper i Estland kan lejes, mens du har telefonisk kontakt med en af vores ansatte, eller du kan booke direkte fra vores hjemmeside.

  Rejse i Estland

  Mens charmen i hovedstaden ikke er en statshemmelighed, kan de 1500 øer ud for den etniske kyst tilbyde dig overraskelser. Bjerge og vandringer i nationalparkerne, som ligger langs de gyldne strande, ruinerede slotte, glædelige musikfestivaler og en spirende madkultur, som er baseret på de nye nordiske køkkener af sine baltiske naboer - dette er blot nogle af de overraskelser og oplevelser, som venter dig når du er i Estland. Et besøg i Talinn anbefales, men forsøm ikke de interessante steder, der fortjener at lede dig ud for byens grænser. Med autocamper leje i Estland, har du let tilgængelig mulighed for at opdage dette.

  Rejse i andre lande og envejsleje

  Start i Talinn og udforsk Estland efter dit behov, før du rejser sydpå gennem Gauja nationalparken i Estland og ned mod Jurmala området. Kører du videre i den sydlige retning, og planlægger diverse stop inden du når til Siauliai i Litauen. Kører du derefter mod vest mod badestedet Palanga, havnebyen Klaipede, den kuriske landtange, Nide og de verdensberømte klitter. Efter alt dette, venter dig stadig Kaunas, Trakai og Vilnius. Alternativt anbefaler vi Polens skønheder for en fantastisk rejseferie. Med autocamper leje i Estland, er det kun dig selv, som bestemmer tempoet Mod et eventuelt modtageligt tillægsgebyr, er et såkaldt envejsgebyr muligt blandt udlejerne, hvor du kan aflevere autocamperen et andet sted, end hvor du hentede den. Tilsvarende bedes du angive dette ved booking. Du vil hurtigst muligt blive informeret om gebyret og de tilsvarende muligheder for det ønskede modtagelses-/afleveringssted.


  Populære autocamper destinationer i Estland

  Autocamper leje i Tallinn
  Tallinn

  Udlejer

  Vores førende udlejere af autocampere i Estland er Touring Cars. De udlejer moderne, komfortable og velholdte køretøjer med mange afhentningssteder i hele Estland. Ud over ovennævnte, finder du alle tilgængelige stationer i vores bookingsmonitor. Lej autocamper i Estland i dag og du vil opleve en fantastisk autocamper rejse langt væk hjemmefra.

  Tilgængelige autocampere i Estland

  Informer dig om vores populære autocamper lejemodeller, som kan fås i Talinn. Den behjælplige oversigt forklare dig om vores grundlæggende specifikationer om hver modelrække. Modellerne ‘’små’’ og ‘’van’’ adskiller sig i størrelse og standardudstyr, men begge er udstyret med dobbeltseng til 2 personer. Kast dig et overblik over de tilgængelige modeller i Estland, ved at benytte ovenstående søgemaskine og download hermed oplysninger om dit respektive køretøj i PDF-format.

  TC Van Small

  TC Van

  Soverpladser: 2 personer
  Kategori: Autocamper
  Længde: 5.9 - 6.8 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Small

  Sovepladser: 2 personer
  Kategori: Autocamper
  Længde: 4.64 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Adria Family Standard

  Adria

  Sovepladser: 4 personer
  Kategori: B- Klasse
  Længde: 7.38 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family Standard

  Sovepladser: 4 personer
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 7.8 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Family Plus Family Luxury

  Family Plus

  Sovepladser: 6 personer
  Kategori: C- Klasse
  Længde: 6.51 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family Luxury

  Sovepladser: 6 personer
  Kategori: C- Klasse
  Længde: 7.28 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel