Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I ESTLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Estland

  Estland er med stor sansynlighed ikke det feriemål, du først kommer i tanke om, men hvis du ikke har været der endnu, vil du blive overrasket over de mange seværdigheder og aktiviteter, der tilbydes. Dette baltiske land kombinerer en rig historisk arv med et smukt og fredeligt landskab, og viser sig altid som værende et godt feriemål om vinteren for hele familien. Auto Europe kan arrangere din biludlejning i Estland til gode priser takket være vores tætte samarbejde med et stort antal leverandører. Nedenfor er en kompakt guide til vores flåde af biludlejningstyper i Estland.

  Hvorfor leje en minibil i Estland?

  Lej bil i miniklassenPopulærer til korte weekendferier uden for meget tid på vejen, er minibiler normalt vores billigste biludlejningskategori. Disse køretøjer er brændstofeffektive og har små, men kraftfulde motorer. Takket være deres størrelse er minibiler den bedste mulighed for byturer samt korte rejser i Estland. Med plads til op til fire personer eller to personer og to håndbagager, anbefales minibiler til venner og par på et budget, som drømmer om en weekendferie i Estland.
  Populære modeller i miniklassen: Toyota Aygo, Kia Picanto, Mini Cooper, Ford KA, Volkswagen Up samt andre.

  Hvorfor leje en økonomibil i Estland

  Lej bil i økonomiklassenDer er utroligt mange grunde til at vælge en økonomibil i Estland, og de bedste er helt sikkert prisen samt størrelsen på køretøjerne. På trods af at bilerne er meget rummelig, og har plads til 5 personer samt en stor kuffert, er de stadig lette at manøvre rundt med. Priserne i økonomiklassen ligger kun en smule over prislejet for minibilerne, men tilbyder derimod ubegrænset antal kilometer. Hvis du vælger en økonomibil, vil du helt sikkert få valuta for pengene.
  Populære modeller i økonomiklassen: Toyota Yaris, Opel Corsa, Renault Clio, Volkswagen Polo eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Estland

  Lej bil i kompaktklassenRejsende i Estland er velkomne til at vælge en model fra vores kompaktklasse, som i stigende grad er attraktiv for alle, der er på udkig efter et rimeligt prisleje. Med garanteret mobilitet og frihed på vejen, vil en kompaktbil tage dig til enhver destination i Estland smidigt og komfortabelt. En af fordelene ved at booke en kompaktbil er det store udvalg af tilgængelige modeller i denne leje kategori.
  Populære modeller i kompaktklassen: Renault Megane, Opel Astra, Toyota Auris, Volkswagen Golf, Toyota Auris Estate, Volkswagen Golf eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Estland

  Lej bil i mellemklassenAlle besøgende i Estland, der gerne vil se og gøre mere bør overveje at leje en stor mellemklassebil og nyde alle fordelene ved denne kategori. Ud over det komfortable interiør og mere benplads end de tidligere nævnte kategorier, findes biler i mellemklassen i en række forskellige modeller, som du kan vælge i blandt. Deres mere end anstændige bagage kapacitet er grund nok til at vælge bil i denne kategori, hvis du har to store kufferter og rejser med op til fem personer.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Toyota Corolla, Volkswagen Passat, Nissan Qashqai, Opel Zafira, Renault Laguna Estate eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Estland

  Lej bil i familieklassenFamilieklassen, også kendt som standardkategorien, omfatter større biler, som giver dig en god glidende køreoplevelse på Estlands veje. Med ekstra benplads og et seperat bagagerum til tasker og udstyr er denne model et ideelt valg for familier med børn, der tager afsted på længere ture i Estland.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Toyota Avensis, Toyota RAV 4, Skoda Kodiaq, Toyota Proace, Mercedes C-Klasse, Volkswagen Passat, Toyota Landcruiser, Mercedes E-klasse og andre modeller.

  Hvorfor leje en luksusbil i Estland

  Lej en luksusbilFor at få en endnu bedre ferieoplevelse i Estland, kan du booke en luksusbil fra vores udvalg af forskellige modeller. Nyd Auto Europes bedste service, mens du kører en fantastisk bilmodel med masser af add-on-faciliteter. Luksusleje kan faktisk være meget overkommelige, og du behøver ikke altid at bryde banken for at nyde at køre en af disse skønheder. Husk at tjekke vores priser for luksusbiler i Estland. luksusbil .
  Populære biler i luksusklassen: BMW 520i.

  Hvorfor leje en SUV i Estland

  Lej en SUVTag ud i den estiske natur i en SUV fra Auto Europe. Ekstremt populære hos turister, og disse køretøjer kan udlejes hurtigt, især i sommersæsonen. Tilbyder stor komfort og øget stabilitet på vejen. SUV'er er perfekte til udvidede familieudflugter, hvor du medbringer masser af bagage eller sportsudstyr.
  Populære modeller i SUV klassen: Toyota CHR, Toyota RAV, Skoda Kodiaq og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Estland

  Lej en van/minibusVan/minibus leje i Estland anbefales stærkt til udflugter på op til tolv passagerer i en gruppe. Gør din næste tur til Estland til et episk eventyr og tilbring lidt kvalitetstid sammen under kørslen. At rejse i en gruppe er sjovere, og for sådanne ture tilbyder vans og minibusser til stor værdi for pengene.
  Populære modeller i van/minibus klassen: Volkswagen Caddy Maxi, Toyota Proace, Ford Tourneo og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.