Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I GUADELOUPE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning på Guadeloupe – Find din perfekte leje

  Guadeloupe er et oversøiske Franske terretorie der administrer 8 større øer og flere mindre i Westindien.Øligger 700 kilometer fra den Dominikanske Repuplik. Opdag denne smukke ø og eksotiske øhav Antillerne der adskiller Atlanterhavet og det Mexikanske Golf. Guadelupes kultur oplever men mere i gadenen end på museerne.

  Det er derfor praktiske at reservere en billeje for at opdage de individuelle og forskellige attraktive facetter Guadeloupe har at byde på. Guadeloupe har en del til fælles med den også smukke Matinique men der er store forskelle. Om vi befinder os på det kulturelle eller det kulunariske plan for ikke at glemme den storslåede natue, så tilbyder Guadeloupe en storslået diversitet.

  Besøg Pointe-a-Pitre markederne og lad dig fascinere af de næsten hypnotiserende dufte og en overflod af farver. Den attraktive gastronomi bliver understøttet af en lokal produktion der er så økologisk som den kan blive. Undlad endelig ikke at smage på alle regionens lokale specialiteter.

  Lej en billeje hos Auto Europe og opdag den smukke natur og den frihed det bringer. Svovlminerne og krystallerne ved Sainte-Anne Stranden er et besøg værd, og hvis du ankommer i festivalsæsonnen så er det et must at deltage i festivasen som "Nuits Caraïbes" (karibiens nat) der med jævne mellemrum arrangeres på øen. Tag også forbi og opleve vandfaldets Carbet's kaskader og få god oplevelse at tage med hjem.

  Biludlejning på Guadeloupe

  Find en billeje på Guadeloupe og hvil benene. Det er nemt og billigt. Reserver din billeje til ferien allerede fra lufthavnen. Vær sikker på en stressfri og afslappende ferie og arrange din billeje på Guadeloupe i god tid gennem Auto Europe.

  Billeje på Guadeloupe

  Bestil en billeje på Guadeloupe i dag! De mest fornuftige er at bestille en udlejningsbil i lufthavnen. Guadeloupe er for den individuelle rejsende med mod på eventyr. Glem busplaner og kør i din egen lejebil, når du er på ferie på Guadeloupe. Med en billeje oplever du en større frihed og kan selv bestemme, hvornår og hvor du vil på tur. Bestil en billig biludlejning på Guadeloupe online eller per telefon.

  Auto Europe tilbyder også billeje i Mexico og Costa Rica

  Har du sørgsmål kan du altid læse vores FAQ. Hvis du ikke finder svar her er du velkommen til at ringe til os på +45 78 75 53 06 . Det er enkelt og nemt at bestille en lejebil - foretag din billeje på Guadeloupe hurtigt og effektivt med Auto Europe.

  For mere information om, at køre din lejebil på Guadeloupe, kan du klikke her.

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside - Guadeloupe International Airport (på fransk)

  Biloversigt i Guadeloupe