Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE PÅ GUADELOUPE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde på Guadeloupe

  Drømmer du om hvide sandstrande, charmerende havnebyer og eksotisk natur? Så er øgruppen Guadeloupe den rette destination for dig! Gør dit caribiske eventyr enkelt og overkommeligt med en biludlejning fra Auto Europe, og oplev øgruppens seværdigheder og attraktioner på en selvstændig måde. Er du i tvivl om hvilken bil der passer til dine behov, kan du læse mere om de forskellige modeller vores leverandører tilbyder.

  Hvorfor leje en minibil på Guadeloupe?

  Lej bil i miniklassenMinibiler giver en fantastisk mulighed for at rejse inden for meget korte afstande på grund af køretøjets størrelse. Sådanne modeller er perfekte til solo rejsende eller to passagerer med op til tre håndbagage tasker. Book en minibil, hvis du kun opholder dig steder hvor det ikke er nødvendigt at køre på lange strækninger. En minibil vil være behjælpelig under dine korte byture og manøvrere rundt i travle og smalle bygader.
  Populære modeller i miniklassen:  Citroen C1, Renault Twingo, Volkswagen Up, Ford KA og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil på Guadeloupe?

  Lej bil i økonomiklassenVores næste kategori omhandler økonomibiler. Økonomiklassen giver dig fri bevægelighed i eget tempo, samtidig med at lejeprisen er ret lav. Hvis du rejser let, så book en bil fra denne kategori og drag fordel af deres brændstofeffektivitet og pris. Økonomibiler er lidt større end minibiler, og tilbyder plads til fire passagerer, en stor kuffert og to mindre stykker håndbagage.
  Populære modeller i økonomiklassen: Opel Karl, Suzuki Swift, Nissan Micra, VW Polo, Toyota Yaris, Dacia Sandero eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt på Guadeloupe?

  Lej bil i kompaktklassen Bilerne I denne klasse har same egenskaber som de forrige, hvilket bl.a. indebære brændstofseffektivitet og billige lejeomkostninger. Dog kan biler i kompaktklassen rumme en del mere baggage og give plads til hele 5 passagerer. Vi anbefaler dog, at man som maksimum fylder bilen op med 4 personer, for at opretholde komforten under køreturene.
  Populære modeller i kompaktklassen: Fiat Tipo, Renault Captur, Audi A1 eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil på Guadeloupe?

  Lej bil i mellemklassenSelvom biler i kompaktklassen tilhører en mindre køretøjsklasse, imponerer de stadig med deres overkommelige priser, komfort samt brede udvalg af modeller. Bilernes alsidighed er en af hovedårsagerne til, hvorfor man så ofte bestiller disse modeller. Med en mellemklassenbil kan du og dine medrejsende undgå besværet med at være afhængig af offentlig transport og stadig betale en rimelig pris for denne komfort.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Dacia Lodgy, VW Touran, Mazda 3 eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en luksusbil på Guadeloupe?

  Lej en luksusbilEt luksuskøretøj kan blive din helt særlige fornøjelse, mens du rejser rundt på Guadeloupe. Bilerne fra denne kategori tilbyder komfort som ingen andre, herunder prestigefyldt udstyr, overdådigt interiør samt et moderne og slankt design. Auto Europe tilbyder dig kun de bedste køretøjer til en luksusrejse i Caribien!
  Populære biler i luksusklassen: BMW 4 Series Coupe samt en masse andre.

  Hvorfor leje en SUV på Guadeloupe?

  Lej en SUVSandsynligvis de bedste former for køretøjer at leje, hvis man planlægger at køre rundt i et potentielt udfordrende terræn på Guadeloupe. En SUV fra Auto Europe er ikke kun overkommelige, men også særdeles anbefalede. En SUV giver dig ro i sindet, robusthed og stabilitet på de caribiske veje samt rigelig plads til både bagage og passagerer.
  Populære modeller i SUV klassen: Dacia Duster, Suzuki Vitara, Audi Q2 og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.