Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i den Dominikanske Republik - Book og spar

  Som international biludlejningsformidler, står Auto Europe klar til at hjælpe og rådgive dig med din næste biludlejning i Den Dominikanske Republik. Vores samarbejde med de bedste internationale og lokale udlejningsfirmaer i hele verden gør, at vi kan tilbyde biludlejning på over 24.000 stationer i over 180 lande. Vi sikrer dig de laveste priser på markedet, men holder stadig fast i, at yde den bedste service både før, under og efter din billeje! Spar tid og kræfter på din ferie og bestil din biludlejning hjemmefra - det betaler sig! Vi sørger for at have din billeje klar til afhentning ved din ønskede destination. I den Dominikanske Republik kan du leje bil i 7 byer og direkte fra lufthavnene.

  Få mest ud af din billeje

  Den Dominikanske Republik er en stat der grænser op til Haiti på øen Hispaniola i Det Caribiske Hav. Landet udgør to tredjedele af øen og er et sandt paradis krydret med en spændende historie og kultur. En ferie i den Dominikanske Republik byder på meget mere end lækre strande med azurblå havvand. Landet er fyldt med frodige naturområder og nationalparker, opdelt af bjergkæder, jordbærplantager og sletter med kaktus i blomst. Selvom landet er den perfekte feriedestination, så møder man ikke et hav af turister, da landet først inden for de seneste år er begyndt at udbygge hoteller og veje der kan klare turister året rundt. Kulturen byder på Cabriotisk musik, så man ikke kan lade være med at danse med den altid smilende lokale befolkning. Fra en af de flotte feriecentre på La Costa del Coco (kokoskysten) kan man tage på smukke dagsture rundt på øen. Området er delt i to med turistbyen Punto Cana i syd og Bávaro i nord. En billeje er perfekt, da man f.eks. kan tage en dagstur til hovedstaden Santo Domingo, som tager ca. 2 timer i bil. Den Dominikanske Republik er også optimalt til golfferier, da landet har mange flotte golfbaner, som er en del af øens store stolthed.

  Kørselsregler og tankstationer

  Mange af færdselsreglerne i den Dominikanske Republik er som vi kender dem i Danmark. Man kører i højre side af vejen og overhaler venstre om. Sikkerhedssele skal benyttes under kørsel og det er ikke muligt at benytte håndholdt mobil under kørslen. En af reglerne der stikker ud fra de danske er, at man må dreje til højre ved rødt lys, men man skal være opmærksom på trafikken. Tankstationer findes langs større veje og i byerne og lukker gerne kl. 18. Få har døgnåbent. Om søndagen har flere lukket eller åbent halvdelen af dagen.

  Parkering
  Man kan parkere gratis de fleste steder i den Dominikanske Republik, udover i de større byer, hvor man skal betale. Hoteller har oftest gratis parkering.

  For mere information om, at køre din lejebil på den Dominikanske Republik, kan du klikke her

  Vejafgifter

  Der findes betalingsveje omkring hovedstaden Santo Domingo. Disse veje er i god stand og kan med fordel benyttes.

  Aldersgrænse

  For at leje en bil i Luxembourg skal man være mindst 21 år gammel (alder kan variere fra bilkategori og udlejningsfirma) og have haft sit danske kørekort i mindst 1 år. Bilister mellem 21-24 kan blive påkrævet et ekstra ung chauffør gebyr.

  Valuta

  Møntfoden i den Dominikanske Republik er Dominikanske Pesos (DOP). 100 DOP svarer til ca. 15 danske kroner. Det er nemmere at medtage US Dollars og veksle dem på øen. Man kan veksle på hoteller, i lufthavne og i de mange banker i byerne. Man kan også hæve løbende med kreditkort, men vær opmærksom på, at man nogle steder maks kan hæve hvad der svare til 1500,- kr. i døgnet og der er et gebyr pr. hævning. Ved Mastercard gælder andre regler. VISA og Mastercard kan benyttes i de fleste større butikker og restauranter.

  Tidsforskel

  Den Dominikanske Republik benytter ikke sommertid, så om sommeren er dansk tid 6 timer foran dominikansk tid. Om vinteren er vi 5 timer foran.

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i den Dominikanske Republik er 120 Volt , 60 Hz. Der bruges andre stik end i Danmark og man skal derfor bruge en adapter. Adaptere kan bl.a. købes ved ankomst. Da spændingen er halv styrke end i Danmark er det også kun halv kræft, når man f.eks. oplader sine danske apparater.

  Pas og ambassade information

  Hvis man skal rejse i under 3 måneder (90 dage) gælder det normale turistvisum, som skal betales og udfyldes i lufthavnen. Det koster 10 US Dollars ved indrejse og 20 US Dollars ved udrejse. Dette SKAL betales kontankt, da man ikke kan betale dette med kort i lufthavnen. Danmark har ingen ambassade i den Dominikanske Republik, kun et generalkonsulat Santo Domingo. Skal man bruge hjælp fra den danske ambassade, så ligger den i Mexico City og har følgende kontaktoplysninger:

  Den danske ambassade i Mexico City, Mexico
  Tres Picos 43
  Col. Polanco
  Mexico D.F.
  C.P. 11580

  Tlf: +(55) 5255 3405
  Email: mexamb@um.dk

  Nyttige links

  Turistinformation Den Dominikanske Republik