Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I DOMINIKANSKE REPUBLIK

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Den Dominikanske Republik

  Generel information
  Det næststørste land i Carribien, geografisk såvel som befolkningsmæssigt, er Den Dominikanske Republik. Landet er rig på natur og flotte udsigter, samt en masse paradislignende strande. Disse er som oftest beskyttet af omkringliggende koralrev, hvilket gør snorkling ideelt.

  Lej en bil i hovedstaden Santo Domingo, og oplev storbyens interessante kulturliv. Derfra kan man køre videre til Ciudad Colonial som er den første lejr lavet af Christopher Colombus i "Den nye verden."

  Året rundt kan man spille golf på nogle af landets fantastiske golfbaner, hvilket er én af øens stoltheder.

  Det er nemt at komme omkring i landet via motorveje der i de fleste tilfælde udspringer fra Santo Domingo. Vær opmærksom på huller i vejen samt vejbump inde i byerne.

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr. Sikkerhedssele er lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne med billeje i Den Dominikanske Republik er som følger:

  • By: 60 km/t
  • Motorvej: 80-100 km/t

  Vejregler
  I den Dominikanske Republik kører man i højre side af vejen, og overhaler kun venstre om. Det er kun tilladt at snakke i telefon, hvis dette er tilkoblet håndfrit udstyr, mens man kører bil. Det er tilladt at dreje til højre ved rødt lys, men skal dog gøres med forsigtighed.

  Brændstof
  Tankstationer i Den Dominikanske Republik lukker som regel klokken 18, men nogle enkelte har døgnåbent. Om søndagen har mange lukket eller kun åbent halvdelen af dagen.

  Afgifter
  De fleste store veje der fører væk fra Santo Domingo er betalingsveje, og er oftest af god stand.

  Parkering
  De fleste steder i Den Dominikanske Republik er parkering gratis, men i større byer kan der være betalingsparkering. Hotellerne tilbyder oftest gratis parkering.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigs envejslejer er tilgængelige mellem udvalgte steder og gebyrer kan forekomme. Der er som regel en minimumslængde på 3 dage.
  Internationale envejslejer er ikke tilladt.