Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I DEN DOMINIKANSKE REP.

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i den Dominikanske Republik

  Har du planer om at rejse til den Dominikanske Republik? Et ægte caribisk paradis, lige som man forestiller sig det med azurblåt hav, palmetræer og kridhvide strande. Uanset hvor du leder i den Dominikanske Republik, vil en velordnet biludlejning fra Auto Europe uden tvivl tage din caribiske oplevelse til et helt nyt niveau. Kør let og bekvemt omkring i den Dominikanske Republik og besøg de mest spændende turistattraktioner i en overkommelig og fordelagtig bil. Nedenfor er har udarbejdet en guide over tilgængelige bilklasser fra vores samarbejdspartnere i den Dominikanske Republik.

  Hvorfor leje en minibil i den Dominikanske Republik?

  Lej bil i miniklassen Minibiler anbefales til alle rejsende på budget, da de normalt ligger i den billige ende af skalaen. Takket være deres størrelse er minikøretøjerne nemme at manøvrere rundt med samt parkere, derudover er bilerne ideelle til to passagerer med to små tasker eller fire passagerer uden bagage. Trods pris og størrelse, skal man ikke undervurdere komforten i minibilerne, hvilket gør dem perfekte til mindre udflugter en oplevelsesrig køretur i San Domingo!
  Populære modeller i miniklassen:  Ford KA, Kia Picanto, Hyundai i10 og lignende modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i den Dominikanske Republik?

  Lej bil i økonomiklassen En bil i økonomiklassen vil være et oplagt valg hvis man rejser mere end 2 personer, og stadig gerne vil opleve den Dominikanske Republik uden at skulle være afhængig af turister og det offentlige transportnet. Bilerne i denne klasse kan rumme op til 4 personer, og har bagagerumsplads til 1 stor kuffert og 2 mindre. En økonomibil er ideel hvis man planlægger ture til diverse strande, eller bare gerne vil nyde friheden ved, at kunne gøre hvad man vil, hvornår man vil.
  Populære modeller i økonomiklassen: Suzuki Celerio, Chevy Aveo samt andre.

  Hvorfor leje en kompaktbil i den Dominikanske Republik?

  Lej bil i kompaktklassenKompaktbilerne i den Dominikanske Republik kommer i en lang række modeller fra en række af forskellige bilproducenter. denne type køretøj er praktisk, fordelagtig og gør det nemt for dig at komme rundt i den Dominikanske Republik uden at bruge for mange penge på transport. Bilerne kan rumme op til 5 personer, to store stykker bagage og en mindre taske. Foretag en søgning på vores hjemmeside og find den perfekte model til dig og dine ledsagere!
  Populære modeller i kompaktklassen: Kia Rio, Hyundai Accent eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i den Dominikanske Republik?

  Lej bil i mellemklassenRejsende i den Dominikanske Republik vil sætte stor pris på størrelse, komfort og omkostningseffektivitet i vores mellemklasses sortiment. Bilerne kan rumme op til fem passagerer med en kuffert og to stykker håndbagage. Biler i mellemklassen er et godt valg for familier eller en gruppe venner, som rejser i fællesskab. Kør afsted og opdag de skjulte perler i den Dominikanske Republik med en mellemklassebil der passer til dine feriebehov.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Nissan Versa eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i den Dominikanske Republik?

  Lej bil i familieklassenSkal du med din familie på en rejse til den Dominikanske Republik? En af de stærkt anbefalede biludlejningsklasser og mest hensigtsmæssige til denne lejlighed er vores familiekategori. Disse køretøjer har et stort bagagerum og en rummelig kabine, hvilket gør længere ture med børn overkommelige. Lej en familiebil i den Dominikanske Republik og gør lidt ekstra ud af ferien.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Kia Optima og andre.

  Hvorfor leje en luksusbil i den Dominikanske Republik?

  Lej en luksusbilHvorfor ikke forkæle dig selv lidt ekstraordinært med en luksusbil i den Dominikanske Republik fra Auto Europe? Gør din komfort en absolut prioritet med en fantastisk bil i dette caribiske land. Næppe vil enhver anden bil slå komforten i et stilfuldt køretøj og tilbyde dig et strejf af luksus på din rejse i den Dominikanske Republik.
  Populære biler i luksusklassen: Mercedes GLA samt en masse andre.

  Hvorfor leje en SUV i den Dominikanske Republik?

  Lej en SUV En SUV er et glimrende valg for alle, der kan lide at rejse komfortabelt i en stabil og robust bil af en god størrelse. Alle vores SUV'er er rummelige nok til at give dig plads til op til fem passagerer, to store kufferter og tre mindre stykker bagage. Bestil en lækker SUV til dit tropiske eventyr i Caribien!
  Populære modeller i SUV klassen: Chevy Tahoe 7, Nissan Pathfinder og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i den Dominikanske Republik?

  Lej en van/minibusVores moderne vans/minibusser vil uden tvivl blive din fortrukne biludlejningstype, hvis du rejser med flere passagerer og transporterer masser af bagage. Bliv som gruppe og nyd turen, mens I rejser sammen i fælleskab i den Dominikanske Republik. Auto Europe anbefaler at leje en større van/minibus hvis I også vil spare penge, da det er langt mere fordelagtigt at leje ét køretøj fremfor to seperate - der spares på lejeomkostninger, forsikringer og benzin.
  Populære modeller i van/minibus klassen: Hyundai H1, Suzuki APV, Nissan Urvan og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.