Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I GUADELOUPE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Guadeloupe

  Generel information
  Guadeloupe er en lille ø-gruppe der tilhører de små antiller. Øen består af 5 mindre øer, hvor Basse-Terre er den største af disse. Øerne er under fransk lovgivning, og valutaen er derfor også euro. Øerne er kendetegnet ved hvide sandstrande, flot natur og et rigt dyreliv. En af de populære turistattraktioner er Carbet-vandfallet der hvert år besøges af mere end 400.00 turister.
  Guadeloupe er et godt sted at leje en bil, og køre rundt og se de forskellige attraktioner, men det kan også anbefales blot at køre på opdagelse og nyde naturen. Ca. 50 % af Gaudeloupes eksport skyldes bananindustrien på øerne, og udover det er det primære erhverv turisme.

  Krav
  For at booke biludlejning i Guadeloupe skal man minimum være 25 år gammel (alder kan variere alt afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Maksimumalderen for billeje i Guadeloupe er 75 år. Sikkerhedssele er lovpligtigt, og ligeså er et lokalt kørekort som kan tilkøbes lokalt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Guadeloupe er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 80 km/t

  Vejregler
  I Guadeloupe kører man i højre side af vejen, og overhaler kun venstre om. Det er kun tilladt at snakke i telefon, hvis dette er tilkoblet håndfrit udstyr, mens man kører bil.

  Tankstationer
  I Guadeloupe er der over 100 tankstationer, som tilbyder enten 95 oktan eller diesel. Disse er som regel åbne fra 08-20, med forbehold for enkelte døgnåbne.

  Afgifter
  Der er betalingsveje i Guadeloupe. Disse er ofte i forbindelse med kørsel til og fra strandområder, og mindre broer.

  Parkering
  I turistområderne er der som regel gode muligheder for parkering, og ofte i forbindelse med hoteller og lignende er dette gratis. En god idé er ikke at parkere bilen under palmetræer, da faldende kokosnødder kan beskadige bilen.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Envejslejer er ikke tilladt i Guadeloupe.