Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BOTSWANA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Botswana - Garanti for de bedste priser

  Hos Auto Europe finder god og billig billeje i Botswana. Botswana nord for Sydafrika mellem Zimbabwe og Namibia.

  Botswana er intet mindre end en afrikansk succeshistorie. Efter selvstændigheden i 1966 blev 3 af verdens rigeste diamantminer opdaget og det har i dag biddraget til det økonomisk stabilitet med skolegang og sunhedsvæsen der høre til en velhavende afrikansk stat. Det har også påvirket prisniveauet så for at nyde Bodswana til funde har man brug for et udvidet rejsebudget i forhold til andre Afrikanske lande - bortset fra Sydafrika.

  Botswana er et stort land med samme geografiske flade som Frankrigs. Det meste af landet ligger over 1000m over havet og består hovedsaglig af savanne. Kalahari og de tilstødende dele dækker næsten 85% af landet. Omkring flodene i nordlige Botswana finder man åbne savanner med vildt dyreliv der med sikkerhed opflyder dine drømme om vilde Afrika. Tag f.eks. forbi Moremi Wildlife Reserve og Chobe National Park hvor det mest af afrikas dyreliv er reprecenteret.

  K¢r derefter i din lejebil i Botswane forbi Makgadikgadi og Nxai Pans National Park hvor horder af zebraer og giraffer konstand er på søgen efter føde med de udfordring fordringer det måtte medføre i den vilder Afrikanske natur.

  Botswana med en billig billeje

  En god måde at komme tæt på Botswana på er at leje en billeje i Botswana. Oplev Botswana med en billig billeje fra Auto Europe. Lej en bil i Francistown og tag på opdagelse i Botswana.

  Reserver en billje i Botswana

  Leder du efter en ekspert på billeje i Botswana så har du her fundet hvad du søger. Auto Europe har over 50 års erfaring med billeje i heler verden og tilbyder ekspertise og biler på over 8000 destinationer i hele verden. Det mest fornuftige er at bestille en udlejningsbil i lufthavnen. Botswana lejebil fordre den individuelle rejsende og garantere næsten i sig selv eventyr.

  Med en billeje oplever du en større frihed og kan selv bestemme, hvornår og hvor du vil på tur. Glem busplaner og kør i din egen lejebil, når du er på ferie i Botswana. Bestil en billig biludlejning i Botswana online eller per telefon.

  Auto Europe tilbyder også billeje i Sydafrika og Egypten.

  Rejser du ofte til Botswana og Afrika så få din billeje gennem Auto Europe og vær sikker på at få den rigtige service til den rigtige pris. Vi tilbyder f.eks. billeje i Kenya og billeje i Namibia.

  Har du sørgsmål kan du altid læse vores FAQ. Hvis du ikke finder svar her er du velkommen til at ringe til os på +45 78 75 53 06. Det er enkelt og nemt at bestille en lejebil - foretag din billeje i Botswana hurtigt og effektivt med Auto Europe.

  For information om færdselsreglerne i Botswana, klik her.

  Lej autocamper og 4x4 i Botswana

  Med Auto Europe har du muligheden for at udforske Botswana på den bedste måde. Book en autocamper eller en firehjulstrækker og bliv et med naturen. Få en unik oplevelse og turnér rundt i hele Botswana i dit egen tempo, gennem ørken og til lige de seværdigheder du vil opleve. Overnat på campingpladser og i nationalparker, hvor der er masser af dyreliv, som du kan se hver dag.