Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MAURITIUS

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning på Mauritius med Auto Europe

  Auto Europe tilbyder god og billig billeje på Mauritius. Den eksotiske ø-stat Mauritius befinder sig i de Indiske Ocean ca. 1000 km øst for Madagaska og 150 km nord¢st for Reunion. Mauritius har længe, i stil med Seychellerne, haft immage som den ultimative eksotiske luksus-ø-ferie. Mauritius vogter om sit luksusstatus og man kan således kun få visum hvis man har booket et hotel (der alle er minimum i den midterste prisklasse).

  Mauritius er specielt elsket af sydafrikanerne som Island getaway hvor de smukke resorte er forholdsvis afsondret og med en garanteret umanerligt tiltalende drømme-ø-idyl.

  Mauritius er således synonym med smukke strande og palmer, et særdeles god beskyttet koralrev og dermed indbegrebet af romantik. øen er frugtbar og dækket af skov og den tidligere største indtægtskilde - sukkerrørsplantagerne - se stadig. Skove og bjerge med dybe slugter der skær sig gennem øen med storslåede vandfald der og tropiske flora og fauna. Deruover er øen særdeles god farbar så lej en billeje på Mauritius med Auto Europe biludlejning og gå selv på opdagelse nå det rækker med pina colada på hotellernes ellers generelt umanerligt smukke tearasser og swimmingpools.

  Billeje på Mauritius

  Med en billeje på Mauritius får du frihed til selv at bestemme hvornår og hvor du vil. Glem busplaner og kør i din egen lejebil. Nyd i stedet din på ferie på Mauritius. Bestil billeje på Mauritius i dag gennem Auto Europe og få de garanteret bedste priser. Det bliver kun dyrere med tiden. Vi forslår at du bestille din udlejningsbil til afhentning i lufthavnen. Du kan både bestil online eller per telefon.

  Auto Europe tilbyder også billeje på Barbados og Curacao.

  Billig billeje på Mauritius

  Billeje på Mauritius er nemt og billigt. Find en billeje på Mauritius og hvil benene. Vælg en lejebil på vores hjemmeside eller ting til en af vores venlige servicemedarbejdere på telefonnumme +45 78 75 53 06. Vær sikker på en stressfri og afslappende ferie og arrange din billeje på Mauritius i god tid gennem Auto Europe.

  Har du sørgsmål kan du altid læse vores FAQ. Du er også velkommen til at ringe til os på nummer +45 78 75 53 06. Det er enkelt og nemt at bestille en lejebil - foretag din billeje på Mauritius hurtigt og effektivt med Auto Europe.

  For informationer om kørsel af din billeje på Mauritius, klik her.

  Nyttige links

  Mauritius International Airport