Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I MAURITIUS

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler på Mauritius

  Mauritius er en lille ø på blot 1900 km2 beliggende ud for Madagaskar. Trods sin beskedne størrelse har øen et stort udvalg af interessante ting at se. Heriblandt kan nævnes hovedstaden Port Louis, hvor man kan se mange velbevarede levn fra kolonitiden, bl.a. gamle kolonibygninger. Rundt omkring på øen ligger mange store og imponerende ferieresorts med alt hvad der hører til. Øens strande er helt i top, med hvidt sand og flot azurblåt vand. Samtidig er øen omgivet af koralrev, der gør stedet ideelt for dykning og sejlture. Med lejet bil har du muligheden for at kombinere en dejlig afslappende ferie, med kulturelle indslag som f.eks. et besøg i hovedstaden eller øens højeste punkt Pieter Both, på hele 823 meter, der indbyder med fantastiske udsigter.

  Generel information

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år kan risikere at skulle betale et ekstra gebyr lokalt. Sikkerhedssele er lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne med biludlejning på Mauritius er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 80 km/t
  • Motorvej: 90-110 km/t

  Vejregler
  På Mauritius kører man i venstre side af vejen, og overhaler kun højre om. Det er forbudt at snakke i mobiltelefon mens man kører, medmindre denne er tilsluttet et håndfrit system.

  Tankstationer
  Der er generelt et godt udvalg af tankstationer på Mauritius, og de fleste har åbent fra 08.00 - 20.00.

  Afgifter
  På Mauritius er mange af de nye og større veje betalingsveje.

  Parkering
  På Mauritius er det gratis at parkere med undtagelse af de største byer. Her betaler man for en parkeringsbillet, og disse kan oftest købes på tankstationer.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.