Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I MAURITIUS

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Mauritius

  Det Indiske Ocean byder på mange perler, og Mauritius er blot én af dem. Tropiske strande, en gæstfri befolkning og fortryllende natur er blot få af de mange fordele Mauritius besidder. Øen er beriget med mange attraktive steder, som uden problemer kan opleves ved hjælp af en billeje fra Auto Europe. Vi har opstillet en guide, hvis du er i tvivl om hvilken bil du skal vælge.

  Hvorfor leje en minibil i Mauritius?

  Lej bil i miniklassenMinikategorien er primært rettet mod rejsende på et lille budget. Disse er faktisk de billigste køretøjer at udleje. Du vil være i stand til nemt at manøvrere disse små minibiler rundt i byers smalle og travle gader. På den anden side set kan bilerne i denne klasse kun rumme to personer med bagage eller fire personer uden bagage.
  Populære modeller i miniklassen: Suzuki Alto, Citroen C1 og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Mauritius?

  Lej bil i økonomiklassenDen økonomiske kategori er også meget overkommelig med hensyn til lejepriser. Du kan nemt besøge øens attraktioner på en økonomisk måde, da køretøjerne bruger forholdsvis lidt brændstof. Biler i økonomikategorien er ideelle til to eller tre personer med to stykker håndbagage.
  Populære modeller i økonomiklassen: Skoda Fabia, Fiat Punto, Ford Fiesta eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Mauritius?

  Lej bil i kompaktklassenHvis dit valg falder på en bil i kompaktklassen, får du større plads end i modellerne ved foregående kategorier. Trods størrelsen formår bilerne stadig at stå til attraktive priser. En kompaktbil tilbyder nok plads og komfort for fire til fem passagerer. Bagagerummet giver dig mulighed for at medbringe en stor taske og en lille taske.
  Populære modeller i kompaktklassen: Opel Astra, Ford Focus, Peugeot 308 eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Mauritius?

  Lej bil i mellemklassenBiludlejning i mellemklassen er for alle, der planlægger at bruge lidt ekstra tid på vejen. Her er det at foretrække en bil i mellemklassen som et minimum. Faktisk er køretøjerne i denne kategori større end de foregående kategorier, og også mere komfortable - men ikke specielt dyrere. For alle rejsende, der besøger Mauritius med familien, er det ideelt at vælge en mellemklasse bil.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Citroen Berlingo eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Mauritius?

  Lej bil i familieklassenBilerne i familieklassen kan rumme op til 5 personer, hvilket gør dem ideelle til familier. Du vil sætte pris på benpladsen, den indvendige komfort og kvaliteten af udstyret. Bagagerummet kan generelt rumme to store tasker og to (eller endda tre) mindre. På vejene i Mauritius vil der også være rigeligt med kørekomfort for samtlige passagerer.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Audi A3 og andre.

  Hvorfor leje en SUV i Mauritius?

  Lej en SUVHvis du planlægger at opleve alle sider af Mauritius, så bliver din bedste partner en SUV. En SUV tager dig komfortabelt rundt - selv i udfordrende terræner. De fleste modeller kan rumme op til 5 personer, hvilket stadig giver en behagelig køreoplevelse. Pladsen i bagagerummet blivet ikke noget problem, da den kan rumme 2 store og 3 mindre tasker.
  Populære modeller i SUV klassen: Nissan Qashqai, Land Rover Discovery og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Mauritius?

  Lej en van/minibusHvis du rejser med børn, kan du komme rundt mere komfortabelt ved at leje en minibus. Denne kategori er bedst egnet til familierejser, fordi modellerne er meget rummelige og komfortable for alle passagerer. Hvis du vil udforske Mauritius og er mere end fem rejsende, er dit bedste valg en van/minibus. Dette er også meget mere økonomisk end at leje to mindre biler, da man sparer på lejeomkostninger, forsikringer samt brændstof.
  Populære modeller i van klassen: Citroen Jumpy og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.