Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I CURACAO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning på Curacao til de bedste priser

  Mange omtaler klyngen af øer ud for Venezuelas kyst - Aruba, Bonaire og Curacao - som “ABC-øerne”. Men ofte overskygger Aruba og Bonaire “C”, Curacao. Ingen er sikker på, hvordan denne skønne ø fik sit navn, men en teori er, at den kommer fra det portugisiske ord, der betyder "hjerte", da øen var centrum for handel i det 17. århundrede. Mens navnet sidder fast, er portugisisk blot et af de sprog, du vil høre på øen, - Papiamento, hollandsk, engelsk og spansk er de andre.

  Curacao har en befolkning på 160.000 og moderne infrastruktur, herunder den højeste bro i Caribien. Skibsreparation, ikke turisme, er den største industri på øen. Curaçaos vigtigste havneby, Willemstad, er et eksempel på hvordan en europæisk by i den gamle verden ville se ud, hvis man flyttede den til Caribien. De smukt malede hollandske koloniale bygninger lyser i lyserøde, gule og blå farver i den ceruleanske St. Anna Bay. Når du har hentet din biludlejning i Curacao og forlader byen, skifter landskabet til en ørken scene med Aloe Vera og Mesquite, der spirer fra toppen af forvitrede kalkstenklipper.

  Auto Europe har over 60 års erfaring med biludlejning over hele verden. Gennem sine mangeårige partnerskaber tilbyder vi biludlejning, luksusbilleje, og autocamperudlejning. Vores konkurrencedygtige tilbud med prisgaranti, sparer dig tid og penge. Med mange globale placeringer og en stor flåde af køretøjer at vælge imellem, er du sikker på at finde den helt rigtige løsning hos os. Hvis du ønsker en lejebil på din næste rejse, skal du kontakte vores reservationsteam i dag på +45 78 75 53 06 for at diskutere, hvordan vi bedst kan hjælpe.

  Hvordan er trafikken på Curacao?

  Trafik på Curacao er generelt ikke et problem, men der er naturligvis mage flere biler i og omkring hovedstaden, end på resten af øen. Vejene er asfalterede og rimeligt vedligeholdte, men vi anbefaler dig alligevel at leje en 4x4 SUV, hvis du planlægger at vove dig længere ind i landet. Vejene kan være glatte, især i vintermånederne, og der er folk som kører vældigt tæt bag dig, men generelt vil kørslen være behagelig. Der forekommer enkelte tilfælde af trafikpropper langs ringvejen og i hovedstaden, men ikke i en grad hvor det er et problem, og det kan let undgås. Tag følgende love og regler i betragtning, når du kører på denne smukke bjergrige ø:

  • Sikkerhedsseler er lovpligtige for alle
  • Alkohol promillegrænsen er 0.5
  • Der er højre vigepligt, medmindrre andet angives ved skiltning
  • Maksimal hastighed i byområder er 40 km/t, landeveje 60km/t medmindre skiltningen siger andet
  • Alle køretøjets papirer skal altid findes i bilen - normalt opbevares de i handskerummet
  • Børn under 12 år skal sidde bagi, og korrekt alderstilpasset børnesæde skal altid anvendes til børn under 4 år

  Hvor kan jeg parkere min udlejningsbil på Curacao?

  Parkering af din bil er ikke et problem og er normalt gratis. Betalt parkering findes kun i visse gader i centrum af Willemstad om dagen. Du genkender en betalt parkeringsplads med det nummer, der er malet på vejen ved siden af stedet. Når du bruger en betalt parkeringsplads, finder du en soldrevet blå søjle i nærheden, hvor du kan betale parkeringsgebyret på forhånd. Parkering er forbudt langs en gul stribe, på en bro og inden for 5 meter fra et busstoppested.

  Curacao lufthavn

  Øens internationale lufthavn ligger omkring 11 km fra Curacao hovedstad Willemstad. Den har den tredjestørste kommercielle landingsbane i Caribien, og tilbyder ruter til Sydamerika, Europa og Nordamerika. Siden 2014 har lufthavnen oplevet mange forbedringer i sin infrastruktur med udvidelser til terminalen med ny check-in, ankomster og tjenester, og den servicerer idag ca. 2 millioner passagerer om året. Når du beslutter dig for billeje i Curacao, er det oftest det letteste at afhente den i lufthavnen. Det gør din videre færd meget lettere, frem for at skulle tage taxa til hotellet og senere gå ud ibyen og hente din bil.

  Curacao Hato International Airport (CUR)
  Adresse: Plasa Margaret Abraham, Curacao
  Hjemmeside: Curacao Hato lufthavn
  Telefon: +599 98 39 1000

  Hvad kan jeg foretage mig på Curacao?

  Selvom det ikke er den mest populære af de caribiske øer, findes der masser af undehlodning på Curacao. Hvis total afslapning omgivet af vidunderlig natur er på din ønskeliste, er Curacao det ideelle sted - fra de mange sandstrande til smukke nationalparker, fjorde, bugter og huler. Vi anbefaler helhjertet de følgende oplevelser på din ferie.

  • Kurá Hulanda Museum: Kurá Hulanda Museum kan prale af den mest omfattende samling af afrikanske artefakter i Caribien. Det kan også fremvise en detaljeret beretning om den transatlantiske slavehandel, hvor Curaçaos rolle som førsteklasses lokalitet for hollandske handelsfolk solgte og sendte afrikanske slaver til andre dele af Caribien og til USA. I den midterste bygning fortæller museumsguide Yflen Florentina hårrejsende historier om metoder til fangst og straf sammen med brandingværktøjer, bure og jernkraver. Stejle trætrapper fører til en svagt oplyst kælder bygget i de nøjagtige mål og form som et skibsskrog, udstyret med sjækler, for et bekymrende indblik i de forhold de afrikanske slaver transporteredes under.

  • Mikvé Israel-Emanuel Synagogen: Mikvé Israel-Emanuel Synagogen tårner over en gade fyldt med bistroer, det er den ældste kontinuerligt aktive synagoge i Amerika, og den har været i brug siden 1732. Den gamle pastelgule bygning er næsten 300 år gammel, og imponerer med sit neoklassiske design, blandt andet på grund af dens særpræged sand gulv. Denne funktion er til dels en påmindelse om menighedernes forfædre, der var hemmelige jøder, som boede i Spanien og Portugal under inkvisitionen. De blev tvunget til at dæmpe lyden af deres bønner, inden de til sidst flygtede til Amsterdam og andre steder, for senere at bosætte sig på Curaçao. I dag tjener denne ”Snoa” – en forkortelse for esnoga eller synagoge på gammel portugisisk - 145 familier, der holder denne arv i hævd. Indgangsbilletten inkluderer et besøg på det tilstødende to-etagers jødiske kulturhistoriske museum med artefakter, fotografier og historier om Curaçaos jødiske samfund.

  • Shete Boka National Park: Shete Boka National Park støder op til det meget mere berømte reservat Christoffel, og breder sig fra de kaktusklædte bakker på den nordlige side af øen, hvor det vilde Caribiske hav møder bugterne. Regionen er berømt for sine små indløb og er et velkendt hotspot for skildpadder. Folk kommer fra nær og fjern for at se den truede grønne havskildpadde og andre skabninger med rygskjold fra havet. Andre kommer for at erobre de forrevne klipper til fods langs med den velholdte Wandomi Trail eller Pistol Trail.

  • Curacao hav Akvarium Museum: Foder hajerne, snorkle med pilrokker og svøm med delfinerne i dette fascinerende akvarium. Eller bare gå rundt og se gennem plexiglas, når tarponer, papegøjefisk og havskildpadder svømmer forbi. Aldersbegrænsninger, normalt 12 år og derover, gælder for nogle aktiviteter, men selv det mindste barn kan få fingrene i små vandbassiner for at røre ved søstjerner og andre væsener. Dette er et godt sted at lære dine børn om havets rigdom og menneskers ansvar for at passe på det og holde det rent.

  • Salt Lake Willembrordus: Salt Lake Willembrordus er en park kendt for sine flamingoer. Dette er det bedste sted på Curacao, hvis du ønsker at få et glimt af de lyserøde fugle, mens du er her. Selve fugleobservationsområdet ligger i Jan Kok og giver dig mulighed for at få øje på flamingoer, der kan lide at samles i saltsøerne. Det er ikke hver dag, du kommer til at se flamingoer, så for at gøre noget temmelig unikt på Curacao, bør du absolut besøge denne attraktion. Salt Lake Willembrordus er åben 24 timer i døgnet, og der er gratis parkering. På østsiden er der et spor som fører til fantastisk snorkling på østkysten via et gammelt fort!

  Bedste dagsture med biludlejning i Curacao

  Curacao er en fantastisk ø, som du vil få stor glæde af at udforske, med så utroligt meget at se og opleve, både vidunderlige landskaber, masser af historie, og den unikke kultur på øen, som er en skøn blanding af genoisk og fransk kultur. Med en biludlejning på Curacao er du ikke begrænset af de lokale transport, der ofte er ganske uregelmæssig. Du kan besøge hele øen og stoppe ved maleriske strande og traditionelle landsbyer. Med en bil kan du køre op i bjergene og opleve bjergkørsel intet andet sted. Vi vil anbefale følgende bilture under din ferie på Curacao:

  Shete Boka National Park: Shete Boka National Park er et betagende naturligt vidunder, som spreder sig over mere end 10 km af Curacaos nordkyst. Det er en samling bugter, hvor forskellige arter af havskildpadder er kendt for at lægge æg. Hotspots i parken inkluderer Boka Tabla, hvor enorme bølger styrter ned i en underjordisk hule, og Boka Pistol, der byder på panoramaudsigt fra sine kalkstenshøjder. Oplev ærefrygten over den fantastiske udsigt fra parken, især ved Boka Pistol. Vær dog opmærksom på at vinden kan være meget stærk på denne del af øen. Parken, der ligger lige nord for Christoffelpark, nås bedst med bil.

  Christoffel National Park: Dette reservat på 1800 hektar er blevet til ved sammenlægning af tre gamle plantager, herunder Savonet Plantation, som nu er det fremragende Savonet Museum. Parken har to ruter for bil og otte vandrestier, der giver en række forskellige indtryk af øens landskaber, flora og fauna. Det tager to til tre timer at vandre til toppen af Christoffel Mountain (375m), øens højeste punkt. For den bedste oplevelse af at vandre til toppen, bør du begynde kl. 10. Medbring masser af vand. Seværdigheder på bilturen kaldet Mountain Car Route inkluderer en orkidésti, gamle kobberminer, ruiner fra de gamle plantager og en fantastisk udsigt. Den nordlige bilrute som går mod kysten, er fantastisk til at se på fugle og Caquetío-hulemalerier. Disse ruter er også populære blandt mountainbikere. Du skal medbringe din egen cykel og igen, starte tidligt.

  Cas Abao Beach: Den hvide sandstrand er omgivet af klipper og frodige grønne områder, og skygge findes under stråtækte palapas (store palmeparaplyer). Havskildpadder, plettede ørnerokker og en regnbue af tropiske fisk byder snorklere velkommen i det varme, turkise vand. Er dine muskler ømme fra svømning? Du kan få en helkropsmassage lige ved vandlinjen, og føler du dig småsulten er der bar og restaurant som tilbyder et udvalg af snacks og drinks. Cas Abao stranden er elsket for sin fantastiske skønhed og bekvemme faciliteter. Det anbefales at medbringe badesko eller sandaler, da de lave vand er fyldt med småsten og knuste koraller, som kan være hårde mod dine fodsåler. Cas Abao Beach ligger ca. 32 kilometer nordvest for Willemstad, nær byen Fontein. Stranden er kun tilgængelig i bil, og der er parkeringspladser på stedet.

  Klein Curacao: Et dagsudflugt til Klein Curacao for at gå på den smukke sandstrand, svømme og snorkle i det akvamarine vand, besøge det øde fyr og tjekke skibsvrag er et absolut must for første gangs besøgende. Det er ikke en lang gåtur til fyrtårnet, men gør det ikke med bare fødder, da kalkstene har meget skarpe kanter, hvis du træder ved siden af stien for at få en bedre vinkel på fyrt¨rnet, som er et af de mest fotogene i Caribien. Fyrtårnet blev bygget i 1877 og er 66 meter højt, og på trods af at det ser helt forladt ud, har det faktisk et fungerende LED-lys øverst oppe.

  Hvordan kommer jeg rundt på Curacao

  Der er ikke mange offentlige transportmuligheder på denne smukke ø, men der er egentlig heller ikke et behov. Kombinationen af busser og tax gør det muligt for lokale såvel som turister at bevæge sig rundt på øen sikkert og effektivt. Det er ekstremt omkostningseffektivt at bruge busforbindelserne. For de steder der er sværere at nå, vil vi anbefale en billeje på Curacao. Taxaer kan være for dyre til længere rejser.

  Bus

  Der er to typer busforbindelser på øen. De fleste busforbindelser varetages af en slags minibusser, mens den anden type består af traditionelle busser kendt lokalt som Konvoi. Der findes to hovedbussterminaler på øen Curacao - den ene ligger i Punda og den anden i Otrobanda. Konvoi busser kører regelmæssigt hver time, mens minibusser skal bestilles. Begge busnetværk er kendt for at være sikre måder at rejse på, hvilket gør det til en økonomisk transportform.

  Taxa

  Der er en taxitjeneste på øen. Ideelt set er denne mulighed kun brugbar til korte ture, f.eks. rundt i hovedstaden. At tage en taxa til længere ture kan være dyrt og anbefales derfor ikke. Selvom taxier ikke har taxametre, har mange chauffører et slags skema til udregning af pris. Vi anbefaler at se dette takstkort og diskutere din rejse med chaufføren inden du begynder.

  Nyttige links

  Curacao's officielle turist hjemmeside