Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I CURACAO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige fra mandag til lørdag
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning på Curacao - Find din perfekte leje

  Auto Europe tilbyder god og billig billeje på Curacao.

  Kolonial charme møder den lokkende karibiske afslappethed. Curacao og dets kreoliske køkken, dykning i krystalblåt vand og starndpartys under en stjerneklar himmel. Tag til Curacao og find med din lejebil på Curacao din egen lille private bugt med hvidt sand og et dyb-blåt hav der er lige så intenst som den så verømte likør fra Curacao. Med eller uden dykkerflaske har du på Curacaos koralrev farverigt selskab af pappegøjefisk og skildpader.

  Også shopping er spåndende på den lille ø og her har Chobolobo Maniso det bedste udvalg. Gå også på opdagelse i den hollandske kolonitid i Willemstad hvor udvalget af hjemmelaved potter og pander måske ikke er på shoppinglisten men stemningen er fantastisk.

  Auto Europe biludlejning på Curacao i det Atlandiske Ocean. Øen gør sig bemæket ved ikke at være af vulkansk oprindelse og den er en anelse mindre end Bornholm og har 300.000 indbyggere.

  På ethvert hjørne af det gamle marked i Willemstad sidder pragtige koner og tilbyder farverige kreolske specialitet og de er alle et forsøg værd. Nyd en saftig kylling eller den lokale flydte ost Keshi Jena. Høre man til de mere eksperimentelle kan man også forsøge sige med den aphrodisiske leguan-suppe.

  Nattelivet på Seaquarium Beach er stede for natsværmere og de danseglade. Her er sommerfest året rund med kølende havluft og coktails. Stemningen på f.eks. Mambo Beach og Wet and Wild er upretentiøs og glad. Lad dog din billeje på Curacao stå nå du lader dig opsluge af den karibiens nat.

  Billeje på Curacao

  Billeje på Curacao i dag! Bestil idag og få de garanteret bedste priser. Det bliver kun dyrere med tiden. Vi forslår at du bestille din udlejningsbil til afhentning i lufthavnen.. Med en billeje oplever du en større frihed og kan selv bestemme, hvornår og hvor du vil på tur. Glem busplaner og kør i din egen lejebil, når du er på ferie på Curacao Bestil en billig biludlejning på Curacao online eller per telefon.

  Auto Europe tilbyder også billeje på Barbados og Mauritius.

  Billig billeje på Curacao

  Billeje på Curacao er nemt og billigt. Find en billeje på Curacao og hvil benene. Vær sikker på en stressfri og afslappende ferie og arrange din billeje på Curacao i god tid gennem Auto Europe.

  For mere information om, at køre din lejebil på Curacao, kan du klikke her.

  Har du sørgsmål kan du altid læse vores FAQ. Det er enkelt og nemt at bestille en lejebil - foretag din billeje på Curacao hurtigt og effektivt med Auto Europe.