Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE PÅ CURACAO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde på Curaçao

  Drømmer du om kridhvide sandstrande, eksotisk natur og eventyrlige oplevelser? Curaçao kan gøre dine drømme til virkelig! Denne caribiske ø udgør det perfekte bud på tropisk ferie som kan danne rammerne for den ultivmative ferie for både kærestepar, familier og vennegrupper! Med en biludlejning vil der være rig mulighed for at indtage øen på så mange måder som muligt - i ens helt eget tempo! Det anbefales at leje en SUV på Curaçao, især hvis du ikke har fastlagt din rute eller gerne vil tage på spontane dagsture i et udfordret terræn. Auto Europe tilbyder en bred vifte af køretøjskategorier fra små biler til minibusser. Bliv inspireret af vores flådeoversigt og vælg den rigtige bil til dit caribiske eventyr.

  Hvorfor leje en minibil på Curaçao?

  Lej bil i miniklassenEn minibil er en god mulighed hvis man rejser som et par, da man trods bilen størrelse stadig har plads til det nødvendige. Bilerne i denne klasse kan rumme 4 personer, men det betyder, at man må gå på kompromis med både benplads og opbevaringsplads. Minibiler er et rigtig godt valg, hvis har et budget at holde sig inden for, da de har et utrolig lavt brændstofsforbrug.
  Populære modeller i miniklassen:  Kia Picanto og lignende modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil på Curaçao?

  Lej bil i økonomiklassen En økonomibil være et oplagt valg hvis man er mere end 2 personer, men stadig gerne vil ud og opleve landet på egen hånd uden at skulle være afhængig af offentlig transport og andre turister. Denne type bil kan rumme op til 4 personer, og har i bagagerummet plads til 1 stor kuffert og 2 stykker håndbagage. En økonomibil er perfekt hvis man planlægger ture til diverse strande, eller bare gerne vil udforske øens fantastiske områder.
  Populære modeller i økonomiklassen: Kia Rio, Volkswagen Fox samt andre.

  Hvorfor leje en kompakt på Curaçao?

  Lej bil i kompaktklassenEn kompaktbil kan rumme en smule mere end bilerne i de forrige kategorier, og er kun en smule dyrere men stadig fordelagtige grundet et lavt brændstofsforbrug. Disse kompakte biler er ideelle til udflugter, og lejer man sin bil i hovedstanden Willemstad, vil en køretur til den forbløffende nationalpark Cristoffel være let som en lej - bilerne er nemlig komfortable for både passagerer såvel som for føreren. En kompaktbil kan rumme op til 5 personer, to store stykker bagage og en mindre taske.
  Populære modeller i kompaktklassen: Nissan Versa eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil på Curaçao?

  Lej bil i mellemklassenLej en bil i mellemklassen uden at skulle betale en meget højere pris end for de lavere kategorier. Biler i mellemklassen er altid udstyret med fire døre, kan rumme op til fem passagerer, en stor og to små kufferter. Alle bilerne er næsten altid udstyret med aircondition. Da det kan blive meget varmt på Curaçao, anbefaler vi, at du er opmærksom på denne funktion. Funktionen er markeret med en snefnug, der betyder aircondition, men skulle du være i tvivl, er du velkommen til at kontakte vores reservationsagenter!
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Kia Cerato eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil på Curaçao?

  Lej bil i familieklassenGiv dig selv og din familie en ordentlig køreoplevelse på vejene på Curaçao med en familiebil. Bilerne i denne klasse kan rumme op til fem personer, har rigeligt med benplads og et rummeligt bagagerum. Når du rejser med børn, der stadig har brug for børnesæder, skal du sørge for at nævne dette, når du foretager din reservation via Auto Europe uanset hvilken biltype det drejer sig om.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Kia Optima og andre.

  Hvorfor leje en SUV på Curaçao?

  Lej en SUV De SUV'er du kan booke gennem os på Curaçao, er ikke kun store køretøjer ideelle til rejser for mindre grupper eller familier. De giver dig ekstra komfort, masser af indvendigt rum og bagageopbevaring ideel til f.eks. dykkerudstyr. Roadtrips er en fantastisk måde for dig at tilbringe tid med dine kære, mens du oplever en masse nye steder, og nyder øens skønheder. Rejs komfortabelt rundt på Curaçao med en SUV.
  Populære modeller i SUV klassen: Jeep Patriot, Kia Sportage og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus på Curaçao?

  Lej en van/minibusRejser man mere end 5 personer, er den mest fordelagtige mulighed at leje van/minibus fremfor at skulle leje 2 seperate biler. Dette betyder, at man dele oplevelserne på hele sin rejse - også under køreturene. En van/minibus kan rumme op til 9 personer, og opbevare alles bagage samtidig. Denne mulighed er komfortabel og populær blandt grupper, som ønsker at rejse samlet og ikke hver for sig! Det også langt mere økonomisk end at skulle leje 2 seperate biler, da man sparer på lejeomkostninger og forsikringer.
  Populære modeller i van/minibus klassen: Nissan Urvan og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.