Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister
  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Blog søg


  Søg blogs......

  Guide til Børnesæder

  De nye EU regler bestemmer, at alle børn skal bruge et passende børnesæde, når de er under 150 cm. høje og vejer mindre end 36 kg. Herunder er der en kort guide, der forklarer hvilket sæde, der er det rigtige for dit barn eller dine børn. Dermed hvis du ikke ved, hvilket børnesæde du skal have til dit barn eller dine børn, så kan du blot læse dette blog indlæg, også ved du det.

  Bagudvendt spædbarnssæde
  Vægt: Babyer op til 13 kg.
  Alder: Cirka 12-15 måneder

  Bagudvente sæder er mere sikre og beskytter babyens ryg, nakke og hoved mere end de fremadvendte sæder. Hvis barnets hoved er højere end sædetoppen, så skal du placere sædet fremadvendt.

  Bemærk: Placer aldrig barnesædet på det forreste passagersæde i en bil med en airbag foran det sæde!

  Fremadvendte barnesæde
  Vægt: 9-18 kg.
  Alder: Cirka fra 9 måneder til 4 år

  Når dit barn er for stort til et bagudvendte spædbarnssæde, så kan du begynde at bruge det fremadvendte barnesæde.

  Boostersæde
  Vægt: 15-25 kg.
  Alder: Cirka 6-12 år

  Boosterpude
  Vægt: 15-25 kg.
  Alder: Cirka 6-12 år

  Boosterpuder er de børnesæder, som kun består af den nederste del af børnesædet, hvor barnets overkrop er beskyttet af sikkerhedsselen. Dermed er det dog vigtigt at tilpasse sikkerhedsselen til barnets højde. Husk at det er førerens juridiske ansvar at sikre de passende sæder for passagerne under 17 år. Du kan tilføje et spædbarnssæde, barnesæde eller et boostersæde på vores hjemmeside, når du laver din reservation.

  Alternativt kan du også ringe til vores reservationsafdeling på tlf. +45 78 75 53 06 og booke din biludlejning med et eller flere børnesæder over telefonen, eller bede reservationsagenten om at tilføje et til en reservation, som du allerede har lavet. Book venligst alt ekstra udstyr, såsom et børnesæde eller en GPS, på forhånd, da det ikke er sikkert, at de har udstyret, når du beder dem om det, når du afhenter bilen.

  Hav en sikker rejse!