Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I CURACAO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Curacao

  Generel information
  Nord for Venezuela ligger dette lille land ved navn Curacao. Landet blev selvstædigt den 10. oktober 2010, og er primært en turistdestination.
  Flotte idyliske sandstrande, palmer og smilende indbyggere er alle nøgleord for dette lille paradis der før i tiden var en hollandsk kolonistat. Landet har på trods af sin størrelse en udemærket økonomi, og mange af indbyggerne er veluddannede og snakker op til flere sprog.
  Med en billeje på Curacao er det let at komme rundt og opleve landet, møde lokalbefolkningen og se den flotte natur og de hollandsk inspirerede huse der er kendetegnende for øen.

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr. Sikkerhedssele er lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne med billeje i Curacao er som følger:

  • By: 40 km/t
  • Hovedvej: 60 km/t

  Vejregler
  I Curacao kører man i højre side af vejen, og overhaler kun venstre om.

  Brændstof
  Tankstationerne på øen er få, og ligger umiddelbart i forbindelse med de større byer.

  Afgifter
  Der er ingen betalingsveje i Curacao.

  Parkering
  På Curacao findes både gratis- og betalingsparkering. Vi anbefaler at man benytter sig af betalingsparkeringen, da disse oftest er overvågede. Vær opmærksom på ikke at efterlade værdigenstande synligt i bilen.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigs envejslejer er tilgængelige mellem udvalgte steder og gebyrer kan forekomme. Der er som regel en minimumslængde på 3 dage. Internationale envejslejer er ikke tilladt.