Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE PÅ RHODOS

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning på Rhodos – Bedste priser med Auto Europe

  Auto Europe er en international mægler, der har opbygget et stort partnerskab med førende biludlejningsfirmaer verden over. Med mere end 60 års erfaring kan vi tilbyde god kundeservice, konkurrencedygtige priser samt mere end 24.000 afhentningssteder i 180 lande. Anvender du en biludlejning i Rhodos, har du mulighed for at afhente køretøjet direkte i lufthavnen, eller ved de mange bykontorer rundt omkring på øen. Dette sikrer en problemfri start på ferien. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Rhodos du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik og parkering

  Selvom det kan virke skræmmende, at anvende en biludlejning i Rhodos, da det er en lille ø med bjergrigt terræn, så er det faktisk ikke den største udfordring og vejene er generelt i god stand. Det er dog nyttigt at vide, at der mod syd samt inde i landet kan være ældre veje. Rhodos er en turistdestination og lejer man en bil om sommeren, skal man være opmærksom på mange biler på vejene og trafikpropper kan opstå i højsæsonen. Øen har hovedveje, der forbinder de større byer.

  Parkering

  Vil man en tur ind til Rhodos gamle bydel i Rhodos by, kan det nemt lade sig gør emed en billeje, men vær opmærksom på at det kan være begrænset med parkeringspladser. Dog plejer de fleste nu at være heldige, hvorefter man kan udforske byen til fods. Det anbefales at parkere bilen i parkeringshuset omkring havnen, da der her altid vil være parkeringspladser tilgængelige mod betaling. Øen har forskellige parkeringszoner, hvor gul betyder, at parkering er forbudt. Ser man de blå zoner, skal man vide, at parkering er tilladt, men mod et gebyr, der skal betales i en billetmaskine. Der findes også hvide zoner, hvilket er dem, som er gratis at anvende. For yderligere information om kørsel i Grækenland, klik her.

  Geografisk information

  Øen har et areal på 846 kvadratkilometer, hvilket gør øen til den største af de Dodekanesiske øer. Øen er beliggende i Det Ægiske Ocean mellem øen Kreta og Tyrkiets fastland, der ikke ligger meget mere end 10 km væk. Rhodos terræn består primært af bakker, små bjerge i skovområderne og utallige strande. Selve hovedstaden ligger i den nordlige ende af øen og er et besøg værd. Rhodos har mere end 3.000 solskinstimer om året, hvilket giver varme somre og milde vintre. Destinationen er derfor perfekt til dem, der gerne vil solbade. I sommermånederne kan temperaturen nemt overstige 30 °C og om vinteren er temperaturen typisk omkring 10 °C.

  Rhodos lufthavn

  Rhodos lufthavn, også kaldet 'Diagoras' er beliggende ca. 14 km sydvest fra centrum. Lufthavnen er Grækenlands 4. travleste og varetager lidt mere end 5 millioner passagerer årligt.

  Rhodes International Airport Diagoras (RHO)
  Adresse:Rhodos International Airport Diagoras, PS 85106, Grækenland
  Hjemmeside: www.rhodes-airport.org
  Telefon:+ 30 22410 88700

  Offentlig transport

  Offentlig transport på den berømte ø er primært leveret af busser. Der er to operatører, som kører dagligt. Roda, der tjener Rhodos by og forstadsområderne og KTEL, der kører på den østlige del af øen og til de store resorts. Vil man ikke køre bus, kan man anvende en af de 450 taxaer, der er tilgængelige.

  Fra Rhodos afgår der dagligt færgeruter, der blandt andet kan føre dig til Athen eller Kreta.

  Nyttige links

  Turistinformation Rhodos