Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE PÅ KARPATHOS

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Karpathos med Auto Europe

  Din billeje på Karpathos finder du her! Karpathos ligger i Dodekanserne, tæt på Tyrkiet og har ca. 5.000 indbyggere. Det varme klima, de dejlige strande og den traditionelle kultur gør øen til et populært feriemål, og øen modtager mange turister hvert år. Man kan enten komme til øen med færge fra Kreta eller Rhodos eller med fly til øens lufthavn. Den foretrækkende måde at komme rundt på selve øen på er med bil, med en lejebil fra Auto Europe kan du let udforske øen. Book din billeje på Karpathos online eller ring til os på +45 78 75 53 06.

  Lej en bil på Karpathos

  At leje en bil på Karpathos er enkelt. Se mere af øen og dens små landsbyer på din ferie. Med en udlejningsbil på Karpathos kan du let tage en tur til stranden. Der findes både familie venlige sandstrande samt strand der er velegnet til vindsurfing. Lej en bil på Karpathos og gør din ferie uforglemmelig.

  Auto Europe tilbyder billeje på Karpathos

  Auto Europe biludlejning formidler billeje fra mere end 24.000 destinationer i verden. Vi arbejder kun med anerkendte biludlejningsfirmaer herunder Europcar, Avis og Alamo. Udover biludlejning i Grækenland tilbyder Auto Europe også billig billeje i Italien

  Har du spørgsmål kan du altid læse vores FAQ. Det er enkelt og nemt at bestille en lejebil - foretag din billeje på Karpathos hurtigt og effektivt med Auto Europe.