Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE PÅ KORFU

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Korfu til de bedste priser

  Auto Europe tilbyder kvalitets biludlejning til de mest konkurrencedygtige priser. Vi har mere end 60 års erfaring og mere end 24.000 destinationer i over 180 lande. Derfor kan vi sørge for, at du får ønskebilen. På Korfu kan vi tilbyde billeje fra lufthavnen eller i flere forskellige byer på øen. Korfu eller Kerkyra, som øen bliver kaldt på græsk, er beliggende i Det Ioniske Hav vest for det græske fastland. Øen er specielt kendt for sine turister, der vil opleve sandstrande, græsk mad og de gamle seværdigheder. Derfor er det et oplagt valg, at anvende en biludlejning i Korfu, så du kan opleve alt dette.

  Trafik og parkering

  Øen modtager generelt meget mere trafik i sommerferien på grund af alle turisterne. Da øen har mange smalle og snoede veje, skal man altid være ekstra opmærksom. Vi anbefaler, at man lejer en økonomi eller kompakt-kategori, da disse bilkategorier passer bedst til øen og vejene. Nogle steder på øen er de hvide linjer på vejen ikke synlige, da de er blevet bleget af solen. Generelt er Grækenland forbundet med aggressive billister, og Korfu er ingen undtagelse. I Danmark er man typisk vant til rolige og kontrollerede forhold, hvor man på øen kan se, at indbyggerne kører stærkt og hasarderet. Men så længe at man selv kører roligt og kontrolleret, vil det ikke være noget problem. Vil du vide mere omkring kørsel i Grækenland, kan du læse mere her.

  Parkering

  På Korfu kan man dybest set parkere over alt, så længe skiltene ikke anviser, at parkering er forbudt. Dog skal man være opmærksom på, at der i den gamle bydel i hovedstaden Korfu kan være begrænset med parkeringsmuligheder. Med en biludlejning i Korfu er det en god ide, at parkere ved den offentlige parkeringsplads nær den nye havn, hvorefter man kan udforske byen.

  Geografisk information

  Efter Kefalonia er Korfu den næststørste ø i Det Ioniske Hav. Siden 1960 er øen blevet mere populær som turistdestination, så de fleste lokale ferieboliger er efterhånden blevet erstattet af nye hoteller, der kan huse mange turister. Øens landskab er præget af bjerge, skove og en masse oliventræer. Øens højeste punkt er Pantokrator, hvorfra man på en solrig dag kan skimte Italien. Meget af arkitekturen på øen er præget af det antikke Grækenland og Rom, men der findes også paladser af det europæiske aristokrati. Korfu har generelt mere nedbør end resten af Grækenland, hvor december er den mest påvirkede måned. Sommeren er meget varm og har en gennemsnitslig temperatur på 32°C. Har man løst til at udforske Italien, kan man tage en færge fra Korfu til Bari.

  Korfu lufthavn

  Selve lufthavnen ligger meget tæt på byens centrum og den kendte landingsbane ligger direkte på kysten og kan derfor give nogle spektakulære syn ved start og landing.

  Corfu Airport Ioannis Kapodistrias (CFU)
  Adresse: Corfu 491008, Grækenland
  Telefon: +30 2661 089600

  Offentlig transport

  Korfu har offentlig transport i form af taxaer, busser og færger. Der er daglige tjenester tilgængelige til Athen eller Thessaloniki med færgen. Man kan også rejse til Albanien samt andre græske øer i omegnen.

  Der findes to bustyper på Korfu, hvor de blå anvendes til lokale byer og de grønne busser anvendes til byer og steder, som ligger langt væk. Busserne er i drift på Korfu, men også på det græske fastland, hvor de fører dig til de større byer.