Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ZAKYNTHOS

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning på Zakynthos til de bedste priser

  Zakynthos tilbyder virkelig noget for enhver smag, når det kommer til ting at gøre. Den er let at tilgå, kun 16 kilometer fra Peloponnesos vestkyst i det Ioniske hav, og geografien her er fantastisk og varieret. Stejle klipper styrter ned til stenede kyster med hvide stenstrande og det krystalklare turkisblå hav på den nordvestlige kyst, mens du finder gyldne sandstrande og mindre klippeformationer mod syd. Øens er en frugtbar slette, der er overfyldt med skovområder og olivenlunde. Denne blanding af smuk natur, gode strande, og adgang til en lige så fantastisk undervandsverden, fyldt med skjulte huler og farverige fisk, som er perfekt til snorkling og dykning, har gjort Zákynthos til et af de største turistmål i Grækenland. Ud over landskabet er øen også historisk interessant. Det var under Venedig fra 1484 til 1797, og den venetianske indflydelse kan stadig mærkes i arkitekturen, i køkkenet og i dialekten. Desværre har få af øens gamle bygninger bestået på grund af to ødelæggende jordskælv i 1515 og 1953.

  Hvis du bestiller en biludlejning på Zakynthos, kan du også tage ud for at udforske mere af øen efter at have oplevet byens centrum. Hvis du er på udkig efter en større biltur og ønsker at opleve så meget af øen som muligt, kan du køre langs Kalamaki road. Auto Europe værdsætter høj kundeservice såvel som lave priser og god behandling. Vores mål er at hjælpe dig med at finde den perfekte lejebil til din ferie til den lavest mulige pris, og så være der for at hjælpe dig med at få den bedste lejebiloplevelse nogensinde fra start til slut. Hvis du har et spørgsmål eller har brug for hjælp, uanset om det er før, under eller efter en afsluttet leje, er vores dygtige udlejningseksperter tilgængelige hver dag i ugen på telefonnummer +45 78 75 53 06. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har problemer eller noget er uklart! Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Zakynthos du kan læse på anmeldingssiden.

  Hvordan er trafikken på Zakynthos?

  Kørsel er generelt ganske afslappet på øen, men vær opmærksom på den zakynthiske trafik, da nogle mindre veje ikke er i så god stand som hovedvejene. Overfladen på visse veje kan blive glatte af olie, sand, og salt fra havet, så vær forsigtig. Vestsiden af øen er mere bjergrig, mens øst er meget fladere. Husk, når du kører din billeje i Zakynthos at holde dig godt ovre i højre side for at lade de lokale passere dig, da nogle chauffører kan se lidt lempeligt på trafikreglerne.

  Auto Europe har sammensat en guide til kørsel i Grækenland, hvor du kan læse om trafikale forhold for at få mest muligt ud af din lejebil.

  Hvor kan jeg parkere min udlejningsbil i Zakynthos?

  Der er mindre begrænsninger for parkering på Zakynthos sammenlignet med andre destinationer i Grækenland, men hold godt øje med de parkeringsskilte der er. Hovedbyen og nogle turiststeder har områder, hvor parkering kun er tilladt på den ene side, afhængigt af om det er ulige eller lige måneder.

  Zakynthos Lufthavn

  Zakynthos Internationale lufthavn ligger otte kilometer syd for byens centrum og er let tilgængelig med en udlejningsbil. Der er ingen direkte bus mellem byen og lufthavnen, så en lejebil er et klogt valg. Zakynthos lufthavn betjente i 2019 1.8 millioner passagerer, og et væld af flyselskaber benytter lufthavnen. Blandt andet flyver Danish Air Transport både fra Århus og Billund hertil, og TUI fra København (Kastrup).

  Zakynthos International Airport (ZTH)
  Adresse: Zakynthos 290 92, Grækenland
  Telefon: +30 2695 029500
  Hjemmeside: Zakynthos Internationale lufthavn

  Hvad kan jeg foretage mig på Zakynthos?

  Zakynthos bør helt sikkert opleves, med din udlejningsbilkan du opleve strande som ingen andre, se Venetiansk arkitektur, skønne naturområder med fantastiske udsigter, og opleve stemningen i de små byer. Herunder har nævnt nogle få seværdigheder som man ikke bør gå glip af.

  • Gerakas strand: Den sydligste strand på Zakynthos er også en af de smukkeste og har en vestvendt kurve med gyldent sand og det klareste turkise vand. Når man ser mod syd, er der et majestætisk klippe delt i lag af rødt og hvidt. Denne mere afsides ende foretrækkes af naturister. Én sektion af Gerakas-stranden er afskærmet, da de såkaldte ”uægte Karette skildpadder” bruger stranden som redeplads. Disse fantastiske væsner parrer sig i løbet af forsommeren, og deres æg klækker i hele højsæsonen. Hvis du står op før daggry, kan du se hundreder af babyskildpadder kæmpe sigud i vandet fra stranden.

  • Navagio bugten: I den nordøstlige del af Zakynthos er en bugt omfavnet af tårnhøje hvide kalkstenklipper. Under dem på den hvide strand ligger de rustne rester af MV Panagiotis, et containerskib, der løb på grund i 1980. Der er to måder at opleve dette imponerende syn på: Ovenfra kan du køre eller tage en turistbus til Navagio Beach og se hvad der må være øens mest symbolske scene, nemlig skibsvraget og bugtens glødende blå vand langt neden under dig. Til søs kan du chartre din egen båd, hvis du vil være uafhængig, eller gå ombord på et turistkrydstogt fra Porto Vromi, Agios Nikolaos Havn i Volimes eller Zakynthos by på østkysten. Hvis du ikke har noget imod folkemængderne, kan du solbade på stranden, svømme i det æteriske vand, beundre klipperne og udforske vraget.

  • Anafonitria klostret: Et stenkast fra Navagio er et kloster fra øens byzantinske periode, indviet i midten af det 15. århundrede og uskadt af jordskælvet i 1953. Saint Dionysios, skytshelgen for Zakynthos boede her i slutningen af sit liv i 1500-tallet. Klosteret har et malerisk stentårn, oprindeligt bygget til at forsvare komplekset, men senere omdannet til en campanile. Kirken er pyntet med forbløffende, om end lidt slidt hagiografier. Måske det mest fotogene sted er gårdspladsen med fritstående søjler, frugttræer, palmer og blomster, der vokser i potter og vinstokke, der kryber op ad de rustikke stenvægge.

  • De Blå Grotter: Den lille havn Skinari i det nordligste Zakynthos er udgangspunktet for ture med din billeje på Zakynthos til de blå grotter, hvortil der kun er adgang via vandet. Inden for få minutter flyder du gennem et storslået sæt kalkstenhuler og naturlige hvælvinger. Der er intet utilsigtet ved navnet på disse formationer, da vandet har det, der kun kan beskrives som en skygge af mælkeblåt, forårsaget af samspillet mellem solen og den hvide kalksten. Du får lov til at hoppe i og svømme, og husk ikke at blive nervøs når du ser din hud blive en spøgelsesagtig nuance under overfladen.

  • Dykning: Begiv dig ud på en spontant eventyr fra et af dykkercentrene. Udforsk det pulserende marine liv, når strømmen driver dig langs med kalkstensklipperne. Vær på udkig efter skorpionfisk blandt klipperne, samt ål, blæksprutte og hummer, som også er almindelige, ja tilmed havskildpadder om sommeren.

  Bedste dagsture med biludlejning på Zakynthos

  Øen Zakynthos har meget at tilbyde besøgende. Fantastiske strande, smukke landsbyer og livlige kyster, forrevne bjerge og grønne områder. Uanset om du beslutter at udforske øen alene eller med en tour, er her nogle af de bedste udflugter og dagsture i Zakynthos.

  Volimes

  Den lille bjergrige landsby Volimes betragtes som en af øens bedst bevarede hemmeligheder, og tilbyder et indblik i det autentiske liv på øen. Vandre gennem de smalle gyder og tag dig tid til at smage den lokale ost, der produceres der. Volimes har mange honningproducenter, og du kan endda få øje på en der sælger sine søde produkter på siden af vejen. Selvom landsbyen ikke besøges af turister, er det en forfriskende udflugt med biludlejning på Zakynthos, der giver dig mulighed for at tage en pause fra stranden.

  Marathonisi

  På den sydlige kystlinje af Zakynthos ligger den ubeboede holme Marathonisi med fantastiske strande med krystalklart vand. Holmen er en redeplads for havskildpadder og har en lille stejl bakke, hvor ruinerne af et gammelt kloster står. Du kan udforske øen gennem organiserede turbåde eller leje dine egen. En ting at huske på er, at du skal begrænse dig til de første fem meter strand fra havet, da skildpaddene har reder længere inde.

  Helmis naturhistoriske museum

  Spring stranden over og tag til landsbyen Agia Marina, hvor du finder Helmis naturhistoriske museum. Der lærer du alt om fauna, flora og havliv på Zakynthos, særligt godt for børn. Museet viser øens rige økosystem og huser en samling på mere end 1.500 eksemplarer og arter, stenarter og fossiler. Nyd omgivelserne og udforsk landsbyen, hvor du kan se kirken ved Agia Marina, bygget i 1855 oven på et gammelt tempel.

  Hvordan kommer jeg rundt på Zakynthos?

  Zakynthos er uden tvivl en af de mest charmerende og populære destinationer i Grækenland. Fra den velkendte skibsvragstrand til Marathonisi-øen har Zakynthos mange skjulte perler, der er værd at udforske! Der er ingen grund til at bekymre sig om, hvordan du vil være i stand til at besøge alle de magiske steder, da du har mange forskellige muligheder for din transport på øen!

  Busser

  Den lokale busforbindelse dækker ruter til næsten alle destinationer på øen, især til de mest turistbesøgte steder som Tsilivi, Laganas, Alykes, Keri og Vassilikos. Den centrale busstation ligger i Zakynthos by, men der er busstoppesteder over hele øen.

  Taxa

  En taxa kan være en dyrere mulighed, sammenlignet med f.eks. Busser, men det er bestemt et valg, der giver dig nem og hurtig overførsel til din destination. Der findes mange taxaer tæt på havnen, lufthavnen og på forskellige centrale steder på øen.

  Færger

  Zakynthos og de Ioniske øer generelt er forbundet med havnene i Patras og Kyllini. Fra Zakynthos kan du også besøge de nærliggende ioniske øer Ithaka, Lefkada, Kefalonia, Korfu osv.

  Nyttige links

  Turistinformation