Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ZAKYNTHOS

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Man-Lør Callcenter Support
  • 24.000 afhentningssteder verden over
  • Fantastiske Priser og Den Bedste Service siden 1954

  Biludlejning i Zakynthos – Book og spar

  Skal ferien gå til Zakynthos? Så finder du din billeje her! Zakynthos er en lille ø i Grækenland der er en del af de Ioniske øer. Denne ø er en populær charter destination for især brittere og skandinavier. Zakynthos er frodig og smuk og har mange strande langs den sydlige og østlige kyst. Den uddødstruede Caretta skildpade er en øens seværdigheder, dåde på godt og ondt. Den øede turisme trurer dem endnu mere, og de vil helst være i fred. Med en lejebil på Zakynthos kan du f.eks besøge de charmerende bjerglandsbyer, eller finde din egen strand fri for turister.

  Oplev Zakynthos med en udlejningsbil

  Med en udlejningsbil på Zakynthos kan selvstændigt udforske øen i dit eget tempo. Kørsel i Grækenland og også på Zakynthos kan virke stressende for en person der er vant til den danske trafik, tempo og struktur. Det kan godt tage et par dage at vende dig til dette. Vi anbefaler man tager den med ro i starten, og undgår at køre i myldretrafikken. For at leje en bil på Zakynthos er et påkrævet at du har haft kørekort i mindst et år, og at du er over 21 år. Auto Europe tilbyder også billeje i Athen og car rental i Chania

  Billig biludlejning på Zakynthos

  Auto Europe biludlejning formidler biludlejning med mere end 60 års erfaring inden for branchen. Vi tilbyder altid biludlejning til de bedste priser og de bedste lejebetingelser. Vores samarbejdspartnere er udelukkende professionelle firmaer, herunder blandt andet Europcar, Avis og Sixt. Hos os kan du nemt hente din udlejningsbil på Zakynthos direkte fra lufthavnen eller fra et af vores kontorer rundt om på øen. Har du yderligere spørgsmål angående billeje kan du ringe til os på nummer: +45 78 75 53 06.

  Har du spørgsmål kan du altid læse vores FAQ. Det er enkelt og nemt at bestille en lejebil - foretag din billeje på Zakynthos hurtigt og effektivt med Auto Europe.

  Nyttige links

  Lufthavnens officelle hjemmeside - Zakynthos