Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I HERAKLION

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Heraklion – Bedste priser med Auto Europe

  Første gangs besøgende til Heraklion, der forventer en typisk lille by, kan overraskes ved udseendet af byen. At være den største by på øen Kreta gør den til et travlt sted, der stadig går gennem en udviklingsfase. I Heraklion vil du se moderne faciliteter hånd i hånd med historiske seværdigheder. Hvis du er en historisk entusiast, som med alle andre steder i Grækenland, vil der være meget at udforske. Bestil din biludlejning i Heraklion eller i og gør dig klar på en interessant rejse gennem tiden. Stol på din reservation fra Auto Europe og nyd den bedste servoce og favorable priser i Heraklion. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Heraklion du kan læse på anmeldingssiden .

  Trafik

  At køre i Heraklion eller faktisk generelt på Kreta, kan være en smule udfordrende, men hvis man er forberedt vil turen være sikker og nydelig. Større byer som Chania og Sitia er forbundet via motorveje. De mindre byer er forbundet via lokale landeveje. Du kan komme på tværs af vejarbejde til tider. I den sydlige del af øen er veje generelt mere smalle, nogle snoede og blinde veje er almindelige. Som i det meste af Europa er kørsel i Grækenland på højre side af vejen som vi kender det fra Danmark. Der er også højre vigepligt, når billister kommer fra højre, medmindre andet er vist med et trafikskilt. Nogle gange vil hurtige førerer forvente, at man langsomt vil lade dem passere ved at køre ind på nødsporet. Vær dog forsigtig, da dette kan ende brat. Den maksimale hastighed er 50 km/t inden for bebyggede områder og 90 km/t på motorveje. Alle bil- og motorcyklister i Heraklion må ikke have en promille på mere end 0,5 og husk at horn kun er tilladt i nødsituationer. For mere information omkring om kørsel og trafikregler i Grækenland, kan man se vores guide.

  Parkering

  At parkere sin billeje i Heraklion vil bedst blive udført ved en af de kommunale parkeringspladser eller hoteller. Parkering på gaden er for det meste tilladt, men meget vanskeligt at finde. Bemærk venligst at i visse områder skal du købe og bruge et parkeringskort, som du kan få fra kioskerne i nærheden, kendt som "periptero". Hvis du parkerer din udlejningsbil i et område, der ikke er beregnet til parkering, eller hvor parkering er forbudt ved lov, kan du ikke bare betale en bøde, men også risikere at miste din kørekort.

  Geografisk information

  Heraklion er den største by på øen Kreta, omgivet af det Kretensiske Hav i nord og det Libyske Hav i syd. Det kretensiske landskab er domineret af bjerge, især mod syd og området omkring Heraklion. Kølige milde vintre og varme somre med stigende temperaturer er typiske for Heraklion som middelhavsby.

  Heraklion Lufthavn

  Heraklion Internationale Lufthavn (HER)

  Heraklion lufthavn er det vigtigste punkt for rejsende, der kommer fra andre lande. Det er også den anden travleste lufthavn i Grækenland, som ligger omkring 5 kilometer fra Heraklion centrum.
  Hjemmeside: www.hcaa.gr
  Telefon: +30 281 039 7129

  Offentlig transport

  Hvis du beslutter at parkere din biludlejning fra Heraklion på dit hotel og udforske byen til fods eller med offentlig transport, skal du kigge efter blå bybusser, der opererer i Heraklion fra tidlig morgen til sen aften. Intercity busser, der forbinder byen med andre destinationer på øen, er grønne. Selvfølgelig kan du også bruge taxier på Kreta.

  Nyttige links

  Turistinformation Heraklion