Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  HERAKLION BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Heraklion

  Regionen Heraklion på den østlige side af Kreta har mange fantastiske turistområder, herunder Matala, Malia og Hersonissos. Heraklion by er den største by på Kreta og er det største transportknudepunkt for øen med en travl havn og en international lufthavn. Heraklion har meget interessant sightseeing at besøge, herunder arkæologiske pladser som Knossos, Gortyn og Phaestos, fæstningen i Heraklion by og forskellige klostre. Cretaquarium er også et meget sjovt sted at besøge, især for børn.

  I løbet af århundreder er byen blevet kontrolleret af byzantinerne, maurerne, venetianerne og osmannerne, før det blev til det moderne Grækenland i det 20. århundrede. Venetianerne var ansvarlige gennem de sene middelalder- og renæssanceperioder, da de byggede det sofistikerede, fire kilometer lange forsvardværk, der modstod en osmannisk belejring i 21 år. Meget tidligere var Knossos i bakkerne mod syd centrum for den minoiske civilisation og er blevet kaldt Grækenlands ældste by. Slotskomplekset på den arkæologiske plads er en labyrint af ruiner med vægge, der stadig er belagt med farverige fresker, som er tusinder af år gamle. Mange minoiske skatte opbevares på Heraklion Arkæologiske Museum, det bedste sted i verden at studere denne civilisation.

  Heraklion er en fantastisk rejsedestination med meget at se og gøre, men nogle gange er du nødt til at komme væk og udforske de omkringliggende områder. At tage korte dagsture på Kreta er den bedste måde at opdage øens skønhed og deltage i de mange aktiviteter sammen med din familie eller venner. Afhængigt af hvilke aktiviteter du er interesseret i, kan du vælge de ture, der passer dig bedst. Udforsk Kretas indre landskab i bil, besøg øens skjulte paradis på bådture, kryds Samaria-kløften og andre kløfter, opdag imponerende huler, kør rundt i de traditionelle landsbyer på Kreta og svøm ved de mest fantastiske strande i Grækenland og Europa!

  Auto Europe har adgang til over 24.000 afhentningssteder rundt om i verden, og selvfølgelig er vi også i Heraklion by og Heraklion lufthavn. Med os kan du sammenligne tilbud og derefter booke en billig udlejningsbil i byens centrum eller i lufthavnen. Hvis du ikke tidligere har lejet bil gennem os, kan du læse andres biludlejningsanmeldelser fra Heraklion herunder, og derefter udfylde din destination og lejedatoer i vores søgemaskine ovenfor, og klikke på søg for at få masser af tilbud fra kendte leverandører som Europcar, Thrifty, Budget, Enterprise, Alamo og mange flere. Du kan også ringe til vores reservationsspecialister på +45 78 75 53 06, så hjælper de dig gerne med at finde den perfekte bil til din tur. Sammenlign, book og spar med Auto Europe!

  AUTO EUROPE HERAKLION, GRÆKENLAND Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Heraklion: