Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA HERAKLION LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Heraklion lufthavn - Reserver nu!

  I oldtiden var Heraklion havnen i Knossos, hvor minoerne, Europas ældste kendte civilisation (de boede på Kreta mellem 2700 f.Kr. og 1450 f.Kr.) handlede guld, keramik og safran. I dag er det minoiske palads i Knossos en af de mest populære turistmål i Heraklion. Du kan nemt tilbringe en morgen eller eftermiddag med at slentre rundt i den gamle bydel, se attraktionerne og nyde atmosfæren. Heraklion voksede op omkring havet, og den dag i dag fokuserer den gamle by på havnen. Det mest bemærkelsesværdige monument langs havnen er det venetianske fort Koules fra det 16. århundrede. Med din billeje fra Heraklion lufthavn, kan du tage en dagtur til den lange og brede strand ved Matala, som er beskyttet på to sider af stenede klippe fremspring, hvilket skaber en rolig, klar strand, perfekt til svømning. På den ene side er klippen fyldt med huler, hvilket gør denne til en af de mest unikke strande at besøge på Kreta. Den anden side er hjemsted for restauranter, der overser denne smukke sandstrækning og det turkisblå vand i bugten.

  Auto Europe kan med flere dusin lokale, nationale og internationale partnere tilbyde en bred vifte af udlejningsbiler. Men gennem os kan du ikke kun leje almindelige biler, du kan også bestille eksklusive luksusbiler, autocampere og varevogne. Som sagt har vi et meget stort udvalg, og vores 65 år i branchen betyder, at vi har adgang til de bedste tilbud på markedet - det garanterer vi! Hos os kan du sammenligne forskellige virksomheder, køretøjer og priser for at finde den mulighed, der passer dig bedst. Find din biludlejning i Heraklion lufthavn hurtigt og nemt her på vores hjemmeside, eller ring til en af vores udlejningseksperter, hvis du hellere vil booke pr. Telefon. De hjælper dig gerne, hvis du også har spørgsmål eller bekymringer. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Heraklion du kan læse på anmeldingssiden .

  Information om lufthavnen

  De første fly landede i Heraklion lufthavn i 1937. Efter 2. verdenskrig begundte man for alvor at satse på passagerflyvninger, og lufthavnen er siden vokset mange gange. Idag modtager Heraklion lufthavn omkring 8 millioner passagerer om året, og den er dermed Kretas vigtigste port til verden, den travleste lufthavn på Kreta, og den andenstørste i Grækenland. Den blev opkaldt efter den verdensberømte kretensiske forfatter, Nikos Kazantzakis. Det er også den næststørste lufthavn i landet, og betjener millioner af turister til Kreta, især i sommermånederne.

  Heraklion lufthavn (HER)
  Officielle navn: Nikos Kazantzakis Airport
  Adresse: Iraklio 716 01, Grækenland
  Beliggenhed:Heraklion Lufthavn er bare fem kilometers kørsel fra centrum af Heraklion. Udover dens nærhed til byen Heraklion har lufthavnen en meget tilgængelig placering, der gør det let for besøgende, der kommer til og kommer fra andre dele af Kreta, at passere igennem.
  Flyselskaber som opererer fra Heraklion lufthavn: Omkring 60 forskellige flyselskaber benytter Heraklion lufthavn til at flyve til og fra destinationer i hele verden. Blandt andet flyver Norwegian og Sunclass Airlines direkte til København. Sunclass flyver også direkte til Billund.

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Heraklion lufthavn?

  Biludlejning fra Heraklion lufthavn er enkelt at finde. Alle afhentningsstederne er beliggende i eller foran terminalbygningen. Afhentningsstederne er inden for gåafstand, så der er ingen grund til at kigge efter shuttlebusser. Når man kommer frem til skranken skal man fremvise voucheren, pas, gyldigt kreditkort og kørekort. Alle dokumenter skal være registreret i førerens navn.

  Avis biludlejning i Heraklion lufthavn Avis i Heraklion lufthavn
  Iraklio 716 01,
  Grækenland
  +302 810 226 002
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: 8:00 - 22:00.
  Hertz biludlejning i Heraklion lufthavn Hertz i Heraklion lufthavn
  Iraklio 716 01,
  Grækenland

  +302 810 229 402
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: 7:30 - 22:00.
  Europcar biludlejning i Heraklion lufthavn Europcar i Heraklion lufthavn
  Iraklio 716 01,
  Grækenland

  +302 810 242 009
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: 7:30 - 21:00.
  Budget biludlejning i Heraklion lufthavn Budget i Heraklion lufthavn
  Iraklio 716 01,
  Grækenland

  +302 810 229 402
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: 24 timer.

  Terminaler

  Heraklion lufthavn er den næst travleste lufthavn i Grækenland, men om sommeren modtager den en endnu større mængde passagerer end lufthavnen i Athen. Heraklion Lufthavns terminal huser afgangs- og ankomsthaller i samme bygning. Afgangsområdet er opdelt i Schengen-, ikke-Schengen- og indenrigsafgang. Afgangene fra Heraklion Lufthavn findes langs Makariou Street. Den vestlige udgang giver rejsende mulighed for at tage direkte til byen Heraklion. Den østlige udgang tager derimod de rejsende til den nationale motorvej, hvorfra de kan køre vestpå til Rethymno og Chania og øst mod Sitia Hersonissos eller Agia Nikolaos.

  Lufthavnens faciliteter

  Du finder du en informationsdisk i nærheden af bagageområdet i ankomsthallen. Dette reception er åbent 24 timer i døgnet. Der er mange små butikker og en toldfri butik i Heraklion Lufthavn, der giver mulighed for shopping i ventetiden. Der er også en restaurant og fem snackbarer for dem, der ønsker at spise i lufthavnen. Du tilbydes flere pengeautomater i lufthavnens lokaler, såvel som en valutavekslingsbod. Der er trådløs internetadgang i loungen. Besøgende kan også bruge Internettet gratis på Everest-restauranterne.

  Hvordan kommer jeg til og fra Heraklion lufthavn?

  Du kan tage bus nummer 78 som kører mellem Heraklion Bus Station og Heraklion Lufthavn på 20 minutter hele ugen. Én hurtigere måde er at benytte en af de taxaer som altid holder og venter lige uden for terminalbygningen i lufthavnens åbningstid, men det absolut hurtigste og mest bekvemme er at benytte biludlejning i Heraklion lufthavn, hvormed du, udover at kunne besøge hele Kreta, også kan komme de 5 kilometer på 10 minutter ved let trafik.

  Parkerings tips

  Heraklion Lufthavn tilbyder 500 gratis parkeringspladser til kortetidsparkering og afleverings- / afhentningsformål. Langtidsparkering er tilgængelige uden for lufthavnen, leveret af private firmaer. Parkering er tilladt på de fleste gader, men det kan det være vanskeligt at finde tomme parkeringspladser til tider. I nogle zoner er chauffører forpligtet til at få et parkeringskort fra en kiosk kaldet "periptero". Der er også offentlige parkeringspladser i forskellige dele af byen. Besøg vores kørselsvejledning for Grækenland og lær om lokale kørebestemmelser.

  Nyttige links

  Heraklion lufthavns hjemmeside


  Yderligere information om Heraklion lufthavn

  Heraklion lufthavn
  Iraklio 716 01,
  Grækenland
  ,
  IATA code: HER
  ICAO code: LGIR
  Wikipedia
  Breddegrader: 35.3395
  Længdegrader: 25.1747

  Generel Information: Heraklion lufthavn ligger bare fem minutters kørsel fra centrum af Heraklion.
  Lufthavnen betjener årligt omkring 8 mio. passagerer.