Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ATHEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Athen – Bedste priser med Auto Europe

  Athen er fødestedet for demokrati og den gamle filosofi, der har lagt grundstenen til den moderne civilisation. Athen er indgrebet af charme og kunstneriske traditioner. Byen er glimrende med sine spektakulære historiske steder, hvis man vil på udflugt. Byens vartegn er Akropolis området og det verdens berømte Parthenon tempel, der blev dedikeret til gudinden, Athene. Akropolis er synlig fra alle steder i Athen, hvor Middelhavets sollys skinner stærkt igennem på skulpturerne.

  Athen vil ikke kun byde på kultur, men også maden og strandene er værd at opleve. Byens historiske kerne er Plaka, der er et nabolag siden oldtiden og er næsten ligesom en labyrint. Dette sted bør opleves. Ved dette område er der traditionelle håndværks butikker og græske taverne, der tilbyder de mest udsøgte retter fra det lokale køkken. Den optimale måde, at opleve Attika halvøen er helt sikkert med en biludlejning i Athen. Det giver dig frihed og mulighed for at opleve alle steder i den græske hovedstad. En billeje fra Auto Europe, giver dig fleksibilitet, service og gode priser. Vi har et stort netværk af leverandører, der kan opfylde netop dit behov i Grækenland. Mange vælger også at bruge en billeje i Athen til at nyde den smukke køretur langs kysten med en køretur til Sounion eller Patras. Du kan læse om vores andre kunders oplevelser på den dedikerede side om biludlejningsanmeldelser fra Athen, og derved føle dig helt tryg når du booker bil hos Auto Europe

  Trafik og parkering

  Som en tommelfingerregel kan kørsel i de fleste Middelhavslande være udfordrende, dette gælder ikke mindst Grækenland. Nogle gange bliver man decideret nødt til at køre defensivt for at beskytte sig selv på vejen. Så længe man er ekstra varsom, så bør man at være i stand, til at udforske dette smukke land, i bil uden problemer. Vil man helst undgå trafikpropper, så er august faktisk den bedste måned i Athen, da vejene har tendens til at være mindre overfyldte, da de fleste mennesker er på ferie. Der er flere bredsporede veje rundt i byen, så det er nemt og hurtigt at tage fra den ene ende af byen til den anden.

  Den populære vej, Attiki Odos er en betalingsvej, men vil hurtigt føre dig til lufthavnen. Denne vej sammenfletter med andre veje, som fører til havnen i Piræus eller endda til byens centrum. Sikkerhedsseler ligesom i Danmark er obligatorisk og der må ikke tales i mobiltelefon uden headset. Læs mere om kørsel i Grækenland her.

  Parkering

  I Athen vil der være mange velholdte parkeringspladser tilgængelige. Der vil både være kort og langtids parkeringspladser. Parkering skal typisk betales kontant ved skranken, hvor man parkerer sin bil. Betaling med kreditkort er kun muligt ved KED og Athens lufthavn. Er man heldig at finde en parkeringsplads direkte i centrum, skal man typisk forvente at opholdet maksimum må være 3 timer. Der er flere steder i byen, hvor der er hvide linjer på vejen. Disse må man godt anvende, hvis man har forudbetalt sin parkeringsbillet ved en kiosk. De blå linjer i byen er til de lokale beboer.

  Geografisk information

  Med en biludlejning i Athen kan man opleve den store del af Attika halvøen, som er omgivet af bjerge og det Ægiske hav. Athen har et typisk middelhavsklima med tørre og varme somre og en ganske mild vinter. Der forekommer lidt nedbør i efteråret og snefald er ganske usædvanligt. Juli er i gennemsnit den varmeste måned, hvor temperaturen kan stige op til 35°C. Den koldeste måned er januar, hvor gennemsnitstemperaturen er omkring 10°C.

  Er man til mere sol og varme kan vi iøvrigt også anbefale Rhodos.

  Athen lufthavn

  Den internationale lufthavn i Athen ligger ca. 43 km sydøst fra hovedstaden og køreturen fra centrum og til lufthavnen varer ca. 45 minutter. Den berømte havn i Piræus er kun 20 minutters kørsel derfra med bil.

  Athens International Airport "Eleftherios Venizelos" (ATH)
  Adresse: Attiki Odos, Spata Artemida 190 04, Grækenland
  Hjemmeside: www.aia.gr
  Telefon: +30 21 0353 0000

  Offentlig transport

  Det er temmelig billigt og praktisk af anvende offentlig transport i Athen. Der er et omfattende netværk af busser, metro og en sporvogn linje. Billetpriserne starter allerede på 1 Euro. Med offentlig transport kan man også komme til Piræus, forstæderne og lufthavnen. Om natten findes der express busser, der fungerer 24 timer i døgnet. Der findes i øvrigt også offentlige færger, der for eksempel kan tage dig til Kreta, hvis man gerne vil opleve ø kulturen.

  Nyttige links

  Turistinformation Athen