Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MYTILINI

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Mytilini med Auto Europe

  Her kan du booke din næste udlejningsbil i Mytilini! Mytilini ligger i Grækenland på øen Lesvos. Øen ligger meget tæt på det tyrkiske fastland. Mytilini er øens hovedstad, der ligger på den sydøstlige side. Området tiltrækker mange fuglekiggere, da det er et rigt dyreliv. I Mytilini by kan du besøge den mægtige byzantinske fæstning. Med en ogd og billig lejebil i Mytilini, kan du nemt komme rundt. Kør langs den smukke kyst og find dine egne favorit steder, se de gamle græske landsbyer og de dejlige strande. Lej en bil i Mytilini og se mere af Grækenland på din ferie!

  Med en lejebil i Mytilini

  Med en lejebil i Mytilini kan du frit på egen hånd udforske øen. Kørsel i Grækenland og også i Mytilini kan en der er vant til Danmarks trafik, tempo og struktur finde stressende. Det kan tage et par dage at vende sig til dette. Vi anbefaler at tage den med ro i starten og undgå at køre i myldretiden. At leje en bil i Mytilini kræver at man har haft kørekort i mindst et år, og at man er over 21 år. Auto Europ tilbydere også biludlejning i Athen.

  Lej en bil billigt i Mytilini

  Auto Europe biludlejning formidler biludlejning med mere end 60 års erfaring. Vi tilbyder altid biludlejning til billige priser. Vi samarbejder med de førende biludlejningsselskaber i Verdenen, herunder Europcar og Sixt. Du kan enkelt hente din udlejningsbil i Mytilini lufthavn eller fra et kontor i midtbyen. Har du yderligere spørgsmål angående billeje kan du kontakte os på følgende nummer: +45 78 75 53 06.

  Har du spørgsmål kan du altid læse vores FAQ. Det er enkelt og nemt at bestille en lejebil - foretag din billeje på Mytilini hurtigt og effektivt med Auto Europe.

  Nyttige links

  Lufthavnens officelle hjemmeside - Mytilini