Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I THESSALONIKI

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Thessaloniki til de bedste priser

  Den nordligste adgang til Grækenland og landets næststørste by efter Athen. Byen hilser mange besøgende med en hjertelarmende gæstfrihed og en blanding af oldtid og nutid. Byen er stille og larmende på samme tid - Typisk græsk som vi kender det. Thessaloniki er et ideelt udgangspunkt for at udforske det nordlige Grækenland, herunder den smukke halvø Chalkidiki med sit turkise hav.

  Lad Auto Europe være din pålidelige rejsepartner og organisere din biludlejning i Thessaloniki til lave priser. Takket være vores samarbejde med store lokale og globale biludlejningsleverandører, kan vi præsentere dig for et stort udvalg af tilgængelige køretøjer i Grækenland. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Thessaloniki du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik

  At køre din billeje i Thessaloniki adskiller sig ikke meget fra at køre i nogen anden sydlig europæisk by. Vær opmærksom på at om sommeren er trafikken hyppigere i weekenderne. Sørg også for at kigge efter en back-up-rute til din destination i myldretiden. Kør mod syd via motorvejen og nå Athen på omkring fem timer eller tag en weekendtur til Ohrid Lake i naboområdet Makedonien. Vær specielt opmærksom på trafikanter på to hjul. Hastighedsgrænserne i byen er, medmindre andet angivet 50 km/t og på landeveje 110 km/t. På motorvejemå man køre omkring 120 km/t. Motorvejene E79 og E90 fører til Thessaloniki og er underlagt en vejafgift. Vi har opsummeret alt hvad du behøver at vide om kørsel i landet med vores guide om færdselsregler i Grækenland.

  Parkering

  Med masser af gratis udendørs parkeringspladser lidt længere fra byens centrum, er du sikker på at finde et sted til dit køretøj i Thessaloniki. Offentlig transport er en glimrende løsning, hvis du beslutter dig for at forlade din bil i en periode. At finde et ledigt sted i centrum af byen kan være lidt vanskeligere. Det er ikke desto mindre et udpeget område til parkering på gaden, hvor parkering opkræves pr. time. Vær opmærksom på målerne og sørg for, at du har fået den rigtige billet.

  Geografisk information

  Beliggende ved det østlige Makedonien og omgivet af bjergene mod nord og det Ægæiske Hav i syd, har Thessaloniki alle karakteristika ved middelhavsklimaet med varme og tørre somre og milde vintre.

  Hvis du ønsker at undgå varme temperaturer, er det bedst at besøge lokationen om foråret eller efteråret. Men selv om sommeren kan man finde den krævede forfriskning på en af byens strande. Thessaloniki er en havneby og på grund af dette, er byens strande ikke af højeste kvalitet. Men kør lidt ud af byen og man vil finde de smukkeste og flotteste strande. Brug dit køretøj og udforsk skjulte strande og afisdes bugter i området for den bedste sommeroplevelse!

  Thessaloniki Lufthavn

  Thessaloniki Lufthavn ligger kun 16 kilometer fra byen og er let tilgængeligt med bil og offentlig transport.

  Thessaloniki International Lufthavn
  Hjemmeside: www.thessalonikiairport.com
  Telefon: +30 231 098 5000

  Offentlig transport

  Busser i Thessaloniki drives af busoperatøren O.A.S.Th. Det en billig og pålidelig måde for at komme rundt i byen på. Der er også mulighed for at tage bussen fra lufthavnen til byen, hvis du vil hente din udlejningsbil senere på hotellet eller bykontoret. Foran lufthavnen er der busstoppested. Rutebeskrivelsen for busserne kan ses på transportselskabets hjemmeside. Busserne kører dag og nat og billetter er billigere ved kiosken, men også til rådighed for et mindre gebyr på bussen. Der er ingen sporvogn eller metro i området. Udover det store netværk af offentlige busser er du også velkommen til at bruge taxaer, hvilket er en dyrere mulighed. Taxaer er ikke gule i Thessaloniki, men blå. En taxa koster i gennemsnit mellem € 1,12 og € 1,47 pr. kilometer. Derudover er der et nattetillæg på omkring 30% fra kl. 24:00 til 05:00. Biludlejning i Thessaloniki er stadig den bedste og mest fleksible måde at komme rundt i området på.

  Nyttige links

  Turistinformation