Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I PREVEZA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Preveza – Find din perfekte leje

  Preveza er en del af Epirus-regionen i Grækenland, og er en forbløffende smuk by. Hvide og gule huse som vender mod det klare blå hav er påmindelser om byens neoklassiske arkitektur. Preveza har alt, hvad en rejsende kunne ønske sig - fremragende gastronomi, fantastiske sandstrande, der strækker sig langs kystlinjen, levende kultur og en livlig atmosfære.

  Hvis du ender med at rejse til dette idylliske sted, er Auto Europe den perfekte partner, som kan hjælpe dig med at få det bedste ud af dit besøg med en biludlejning i Preveza. Desuden kan rejsen udvides til nærliggende byer, såsom Ioannina samt Igoumenitsa eller øen Korfu.

  Prevezas klare blå vand og naturlige skønheder sikrer gode oplevelser for eventyrlystne turister - alt fra kajakudflugter til lange vandreture til Mount Zalongo eller de tre slotte Agios Andreas, Agios Georgios og Pantokratoras. Ved solnedgang er udsigten fra disse steder fascinerende, og det er et must for naturelskere. Selv en simpel 10 minutters gang fra byens centrum fører dig til den nærmeste strand, Kyani Akti.

  Det store hav er også vært for en lille havn med flere fiskerbåde og lystbåde. Om natten kommer der liv i kystlinjen, og de skinnende lys fra caféer og restauranter afspejles i vandet, som skaber en farverig effekt. Efter at have smagt de bedste Gabari-rejer i landet, så tag en spadsertur på den naturskønne strandpromenade forbi rådhuset og den gamle markedsplads.

  Familier har også gode muligheder for underholdning, såsom Eco Cruising Environmental Excursion. Rejsende kan nyde deres tid på båden med musik, drikkevarer og snacks, beundre delfiner eller svømme rundt med snorkelmasker.

  Denne maleriske by er omgivet af solrige områder, der fører rejsende i deres billeje i Preveza til de enorme ruiner af Nikopoli og Nekromanteio af Afyra, et gammelt græsk tempel af nekromanitet afsat til Hades og Persephone. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Preveza du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik

  Preveza er en forholdsvis lille by, og tund trafik opleves forholdsvis sjældent. Det er kun 15 minutters kørsel til Aktion lufthavn, og 20 minutters kørsel til byen Lefkada. Desuden blev der bygget en undersøisk tunnel for at forbinde Preveza til Aktion. Preveza er forbundet med andre kystbyer via nationalvejen E55. Sørg for at læse vores guide om at færdselsregler i Grækenland grundigt, for at få mere information om hvordan man skal køre sikkert.

  Parkering

  Parkering af din biludlejning i Preveza skal være let. Der er mange boligområder med tilgængelige parkeringspladser på gaden. Flere hoteller har udendørs parkeringspladser med ledige pladser, og det er også værd at spørge lokalbefolkningen om rådgivning om hvor man skal parkere. Hvis du kører til nærmeste strande i Kyani Atki og Alonaki, vil du finde flere faciliteter, herunder en parkeringsplads, kabiner til omklædning og endda brusere.

  Geografisk information

  Preveza ligger på halvøen, der adskiller Det Ioniske Hav og Den Ambraciske Golf, med ca 65 km af ikoniske strande og med fantastiske udsigter. Byen ligger halvvejs langs kysten i Epirus-regionen i det centrale Nordgrækenland. Byen er kendetegnet ved dens kystnære temperaturer, interkalaterende solskin med regnfulde dage. Klimaet kan være temperamentsfuldt, da vintertemperaturen kan blive så lav som -9 ºC. Foråret bringer det varme vejr tilbage med en gennemsnitlig temperatur på 18ºC. Sommertiden tiltrækker millioner af turister til at nyde varme og fugtige dage.Den gennemsnitlige temperatur er 24 ºC, men august kan ramme endnu højere grader.

  Prevezas lufthavn

  Aktion National Airport ligger ca. 7 km fra Preveza, og det tager ikke mere end 15 minutter i bil fra byens centrum.

  Aktion National Airport (PVK)
  Adresse: E952 (National Rd Preveza-Vonitsa), Eirinis Avenue, Preveza, Aktion 30002
  Telefon: +30 2682 026113

  Offentlig transport

  Byen er tjent med et par offentlige transportbuslinjer, der primært forbinder de omkringliggende områder. Det græske nationale busselskab (KTEL) opererer langdistancerejser. En tur fra Preveza til Thessaloniki kan f.eks. koste op til 350 kr. Fra byen er der ruter til Thessaloniki, Arta og Parga blandt andre. Derudover tilbyder taxa- og overførselsselskaber transporttjenester til og fra lufthavnen. Taxisteder er bekvemt placeret syd for kajen og på hovedvejen. For øget fleksibilitet er der mange cykel- og motorcykeludlejningsbutikker til rådighed i byen, og det er også muligt at leje små både.

  Nyttige links

  Turistinformation i Preveza