Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SAMOS

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Samos – Find din perfekte leje

  Skal ferien gå til Samos? Så finder du din billeje her! Samos er en græsk ø, der ligger i den nordøstlige del af Grækenland, nær det tyrkiske fastland. Samos besøges hvert år af mange turister der kommer for det varme klima og de gode strande, men øen har også mange andre attraktioner at byde på. Hvis du ikke lider at klaustrofobi, bør du besøge Eupalinos tunnellen. Heraion er et mægtigt tempel, som du heller ikke må gå glip af at besøge. Lad en god og billig lejebil på Samos tage dig til strande du kan have for sig selv. Bestil en udlejningsbil på Samos med Auto Europe og oplev mere af Grækenland!

  Rejs rundt med en billeje på Samos

  Med en udlejningsbil på Samos kan selvstændigt udforske øen i dit eget tempo. Kørsel i Grækenland og også på Samos kan virke stressende for en person der er vant til den danske trafik, tempo og struktur. Det kan godt tage et par dage at vende dig til dette. Vi anbefaler man tager den med ro i starten, og undgår at køre i myldretrafikken. For at leje en bil på Samos er et påkrævet at du har haft kørekort i mindst et år, og at du er over 21 år.

  Auto Europe tilbyder også biludlejning i Chania.

  Biludlejning på Samos med kvailitet

  Auto Europe biludlejning formidler biludlejning med mere end 60 års erfaring inden for branchen. Vi tilbyder altid biludlejning til de bedste priser og de bedste lejebetingelser. Vores samarbejdspartnere er udelukkende professionelle firmaer, herunder blandt andet Europcar, Avis og Sixt. Hos os kan du nemt hente din udlejningsbil på Samos direkte fra lufthavnen eller fra et af vores kontorer rundt om på øen. Har du yderligere spørgsmål angående billeje kan du ringe til os på nummer: +45 78 75 53 06.

  Har du spørgsmål kan du altid læse vores FAQ. Det er enkelt og nemt at bestille en lejebil - foretag din billeje på Samos hurtigt og effektivt med Auto Europe.

  Nyttige links

  Lufthavnens officelle hjemmeside - Samos