Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SANTORINI

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Santorini – Bedste priser med Auto Europe

  Nyd din ferie i Kykladerne med en biludlejning på Santorini. >Få mest muligt ud af dit ophold på den smukke vulkanske ø med en udlejningsbil fra Auto Europe. Udforsk øen, hvor granitklipper sidder sammen med hvide bygninger med blå tag, der skaber en uforglemmelig mosaik af farver.

  Santorini går for at være den mest fotograferede ø blandt Kykladerne, hvilket naturligvis har tiltrukket en lang række kunstere og fotografer i årernes løb, hvilket har resulteret i, at øen er beriget med mange gallerier for kunstinteresseret. Er man til et godt glas vin, har man mulighed for at aflægge visit hos én af øens vingårde. Santorini er særligt kendt for sin vinproduktion, der menes, at være den bedst produceret vin i Grækenland. Som turist har man mulighed for at opleve selve produktionen og selvfølgelig smage på varene.

  Udover de fantastiske udsigter, er øen også kendt for sine vandreruter i vulkanlandskabet, østkystens strande med sort lavasand og øens krystalklare hav. Hvis man er vild med film, og trænger til en lidt anderledes aften sydpå, bør man aflægge et besøg i Kamari Open Air Cinema. Her har man mulighed for at få en afslappende og romantisk aften med film på storskærm under åben himmel. Det koster 8 EUR, men er bestemt noget hele familien vil kunne lide. Med en billeje på Santorini er det nemt at komme til de forskellige vingårde, gallerier og andre attraktioner på øen.

  Trafik

  Da nogle veje kan være snoede, smalle eller stejle, skal du sørge for ekstra forsigtighed, når du nærmer dig et sving eller kører rundt i et bjergrigt terræn. De fleste skilte er tosproget, på græsk og engelsk, hvilket gør det lettere at finde din vej gennem den græske trafik. Sørg dog for at have et detaljeret kort, når du kører din biludlejning på Santorini, da nogle af skiltene kan være dækket til bl.a. graffiti. Trafikken bliver mere overbelastet i højsæsonen, som begynder i midten af juni og varer indtil slutningen af august. Besøg vores græske guide om færdsælsregler og lær om de grundlæggende trafikregler i landet her.

  Parkering

  Parkering på øen er gratis og indikeres af P-skiltet. Der er et par private parkeringspladser, hvor du skal betale. Men det meste af tiden vil du ikke bruge det. Sommermånederne er normalt travlt med trafik, og derfor er der færre parkeringspladser.

  Geografisk information

  Øen ligger 190 km sydøst for Grækenlands fastland i det sydlige Ægæerhav nord for øen Kreta. Santorini er den sydligste ø i Kykladerne. De største byer på øen omfatter Fira, Oia og Kamari. Øen har et semi-tørt middelhavsklima med varme somre og milde vintre med regn og vind. Stærk vind kan dog forekomme i løbet af sommeren.

  Santorini lufthavn

  Lufthavnen ligger ca. 7 km sydøst for byen Thira.

  Santorini International Airport (JTR)
  Hjemmeside:
  www.ypa.gr/en/
  Telefon: +30 22860 28400

  Offentlig transport

  Der er en offentlig busforbindelse i Santorini med busser, der afgår fra Fira til de fleste dele af øen. Taxichauffører kan afhente flere turister på sin vej, hvor passagererne deler regningen.

  Nyttige links

  Turistinformation på Santorini