Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I GRÆKENLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Grækenland

  Generel information
  De større veje i Grækenland blev bygget efter Anden Verdenskrig, og har enormt mange muligheder at byde på. Vejene leder folk rundt til mange af Grækenlands kendetegnende små landsbyer, flotte bjerge, fantastiske udsigtspunkter og gode badestrande. Motorvejene i Grækenland vil guide dig gennem gammel historie.

  Krav
  For at booke biludlejning i Grækenland skal man minimum være 21 år gammel (alder kan variere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Derudover er et internationalt kørekort nødvendigt for billeje i Grækenland. Førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr.
  Den maksimale alder med nogle forhandlere er 70 år. Sikkerhedsseler er nødvendigt for fører samt eventuelle passagerer, og børn op til 4 år er forpligtet til at bruge barnesæde.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Grækenland er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 80 km/t
  • Motorvej: 100 km/t

  Vejregler
  I Grækenland kører man i højre side af vejen, og overhaler venstre om. Ved ankomst til en rundkørsel er der højrevigepligt.

  Tankstationer
  Tankstationer er normalt åbne fra 07 - 19 og i større byer findes også døgnåbne tankstationer.

  Afgifter
  Med car rental i Grækenland er der to betalingsveje. Den ene går fra Athen til Peloponnes, og den anden fra Athen til Thessaloniki. De koster begge mellem 1€ - 3€ i afgift.

  Parkering
  Parkeringsmulighederne i Grækenland er på gaderne ikke specielt gode. Hvis man vælger at parkere ulovligt kan det koste nummerpladen. Det anbefales istedet at man finder turistparkeringer, eller parkering i sammenhæng med et hotel eller lignende.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer.De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  De fleste bilkategorier må køre i det meste af Vesteuropa. Dog, på grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Auto Europe har specielle lejeprogrammer for kørsel ind I Østeuropa. Herved kan et ekstra gebyr forekomme. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigsenvejsleje er muligt mellem udvalgte lokationer, for et ekstra gebyr. Internationale envejslejer er for tiden ikke tilladt fra Grækenland.