Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA ATHEN LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Athen Lufthavn til de bedste priser

  Ved ankomst til Athen Lufthavn, som er den travleste i landet, finder man hurtigt ud af, at man er lige i hjertet af en top feriedestination i Europa. Bestil din biludlejning fra Athen Lufthavn med Auto Europe, for at få en nem billeje og en god start på ferien. Takket være vores særlige tilbud vil du spare penge samt være sikret den bedste udlejningsservice. Du kan læse om vores andre kunders oplevelser på den dedikerede side om biludlejningsanmeldelser fra Athen, og derved føle dig helt tryg når du booker bil hos Auto Europe

  Lufthavns information

  Athens International Airport (ATH)
  Officielt navn: Eleftherios Venizelos.
  Adresse: Attiki Odos, Spata Artemida 190 04, Grækenland.
  Lokation: Lufthavnen ligger 43 kilometer sydøst fra byens centrum.
  Flyselskaber: Lufthavnen er det vigtigste knudepunkt for Aegean Airlines. Der er mange nationale og privatejede flyselskaber i lufthavnen. De største af dem er: Air China, Air France, British Airlines, Emirates, KLM, Lufthansa, easyJet, og Ryanair. Fra Danmark tilbyder Københavns Lufthavn direkte afgange fra SAS, Norwegian og Aegean.

  Terminaler

  Lufthavnen består af to terminaler. Hoved terminalen og satellit terminalen. Begge terminaler er forbundet via en undergrundsbane. Hovedbygningen har tre etager. En for ankomst, en for afgange og den øverste fungere som en udkigspost. Hal A håndterer fly, som kommer uden for EU samt dem, der ikke er med i Schengen aftalen. Hal B anvendes til indenlandske og Schengen fly. Satellit terminalen anvendes, hvis trafikken i lufthavnen stiger.

  Billeje afhentning og aflevering

  Biludlejningskontorerne er placeret i ankomst området. Husk at medbringe din vouceher, et kørekort og et gyldigt internationalt kreditkort i førerens navn. Har man disse ting i orden, vil man kunne afhente sin biludlejning fra Athen Lufthavn uden problemer. Vær opmærksom på eventuelle skrammer og skader ved afhentning og husk at markere alt på lejekontrakten.

  Biludlejningsfirmaernes åbningsstider

  Leverandører Åbningstider
  Alamo Mandag - søndag døgnåbent
  Budget Mandag - søndag døgnåbent
  Enterprise Mandag - søndag døgnåbent
  Goldcar Mandag - søndag 07:00-23:00
  Hertz Mandag - søndag døgnåbent
  Trifty Mandag - søndag døgnåbent

  Lufthavns faciliteter

  Som den vigtigste lufthavn i Grækenland har Athen Lufthavn mange shopping og spisesteder. Der er over 50 butikker og mange spisefaciliteter i lufthavnens shoppingcenter. Banker, valutaudveksling, hæveautomater og posttjenester er alle tilgængelige i terminalbygningen. Derudover er der gratis WiFi i 45 minutter.

  Transport

  Der er tre transport muligheder i lufthavnen foruden biludlejning. Der er en direkte forbindelse fra lufthavnen til Athen via metrolinje 3 og en jernbane. Busser afgår til Athen fra stoppesteder placeret mellem udgang fire og fem på ankomstetagen. Taxaerne holder parat ved udgang 3 på ankomstetagen. Men med en billeje fra Athen Lufthavn vil du være sikret mere frihed på rejsen!

  Fra lufthavnen er der mange muligheder, for at køre til en bestemt rejsedestination. Athen nås via motorvej A6 og turen tager alt efter trafik mellem 30 minutter til en time. Følg motorvejen mod byens centrum og tag afkørslen mod din ønske destination. Vil du hellere opleve Patras, så skal du blive på motorvej A8. Turen varer ca. 3 timer.

  Parkering tips

  De fleste kendte seværdigheder i den græske hovedstad er placeret tæt på gågader, hvor parkering kan være svære at finde. Derfor er det ikke den bedste ide, at køre rundt inde i storbyen med bil, hvis man vil på sightseeing. Har man brug for at parkere bilen i centrum, bør man være særligt opmærksom på de mange parkeringsskilte. Blå linjer er markeret til byens beboer. Korttidsparkering er indikeret med hvide linjer. Gule linjer signalerer at parkering ikke er tilladt. Den maksimale tid at parkere på gaden er normalt 3 timer. Man kan betale via forudbetalte værdikuponer eller via specielle betalingskort, der kan fås fra kiosker. Besøg eventuelt vores side omkring kørsel i Grækenland, for at lære mere om de lokale færdselsregler.

  Nyttige links

  Athen Lufthavn