Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA ZAKYNTHOS LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Zakynthos lufthavn - Reserver i dag!

  Zakynthos er en af de mest eksotiske græske øer. Den ligger i hjertet af det ioniske hav og har et vidunderligt naturlandskab og magiske strande. Når du udforsker Zakynthos, opdager du maleriske landsbyer på bakketoppe, traditionelle klostre og drømmelignende naturlandskaber. Desuden er de eksotiske strande hjemsted for den truede havskildpadderart Caretta-Caretta, der hvert år skjuler deres æg i det fine hvide sand på Zakynthos strande. Zakynthos by, hovedstaden i Zakynthos. er stærkt påvirket af venetianerne, som kaldte øen "Fiore di Levante" (blomsten i øst), og har mange skjulte perler at udforske! Markuspladsen, det venetianske slot, Solomos-pladsen og det post-byzantinske museum i Zante er nogle af de bedste steder at besøge i Zakynthos by.

  En biludlejning fra Zakynthos lufthavn giver dig al den frihed, du har brug for, og giver dig mulighed for at opleve seværdigheder og strande, og kan udforske øen i dit eget tempo. Hvis du booker din lejebil hos Auto Europe, får du de bedste priser og den bedste service. Auto Europe samarbejder med verdens førende biludlejningsfirmaer for at give dig de bedst mulige biludlejningsoplevelser. Du kan læse mere om trafik i Grækenland på vores dedikerede side "Trafikregler i Grækenland". Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Zakynthos du kan læse på anmeldingssiden.

  Information om lufthavnen

  Zakynthos lufthavn, som officielt hedder Dionysios Solomos, ligger ca. 6km syd for øens hovedby, Zakynthos. Lufthavnen betjener ca. 1.8 millioner passagerere om året fra flyselskaber som Olympic Airlines og mange andre europæiske selskaber, både til Athen og resten af Europa. Flyene må ikke lande eller afrejse om natten (fra 22:00 til 05:00) på grund af de truede skildpadder, der lægger deres æg om natten på strandene.

  Zakynthos lufthavn (ZTH)
  Officielle navn: Dionysios Solomos
  Adresse: Airport, Zakynthos 290 92, Grækenland
  Beliggenhed: Zakynthos lufthavn ligger ca. 6km syd for øens hovedby, Zakynthos, tæt på Kalamaki strand.
  Flyselskaber som opererer fra Zakynthos lufthavn: Der er primært udenlandske flyselskaber, som benytter lufthavn. Dog flyver det Græske selskab Olympic Airlines ruteflyvning direkte til Athen. Ellers flyver blandt andet Ryanair, Easyjet, SAS og KLM - for blot at nævne få.

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Zakynthos lufthavn?

  De fleste biludlejningsleverandører har deres modtagelse i ankomsthallen, mens nogle få leverandører har shuttlebus til deres kontorer. Kontakt Auto Europe, hvis du vil returnere bilen uden for åbningstiden. For at hente din billeje fra Zakynthos lufthavn skal du bruge et kreditkort og kørekort i hovedchaufførens navn, og en udskrevet Auto Europe voucher.

  Avis biludlejning i Zakynthos lufthavn Avis i Zakynthos lufthavn
  Airport, Zakynthos,,
  Zakynthos, Grækenland 290 92

  +30 26950 33209
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: 24 timer.
  Enterprise biludlejning i Zakynthos lufthavn Enterprise i Zakynthos lufthavn
  Airport, Zakynthos,,
  Zakynthos, Grækenland 290 92

  +30 26950 33050
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: 08:00 - 21:00.
  Alamo biludlejning i Zakynthos lufthavn Alamo i Zakynthos lufthavn
  Airport, Zakynthos,,
  Zakynthos, Grækenland 290 92

  +30 26950 33050
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: 08:00 - 21:00.
  National biludlejning i Zakynthos lufthavn National i Zakynthos lufthavn
  Airport, Zakynthos,,
  Zakynthos, Grækenland 290 92

  +30 26950 33050
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: 08:00 - 21:00.

  Terminaler

  Zakynthos lufthavn har kun en terminal, så den er let at finde rundt på. Du kan hente din billeje fra Zakynthos lufthavn umiddelbart efter at du har hentet din bagage, da terminalen er lille og overskuelig.

  Lufthavnens faciliteter

  Zakynthos International Airport har et toldfrit shoppingområde med butikker, der sælger parfume, tobak og mode. I terminalen er der flere spisesteder, der sælger små snacks og drikkevarer. Blandt andet Hellenico, som serverer autentisk lokal mad, og Panopolis, som specialiserer sig i lokalt bagværk og slik. I hele lufthavnen er der gratis trådløs internetadgang.

  Hvordan kommer jeg til og fra Zakynthos lufthavn?

  Med biludlejning fra Zakynthos lufthavn kan du nemt komme til byerne, og strandene. Zakynthos Lufthavn ligger 5 km fra Zakynthos by, og er let tilgængelig fra den provinsvejen Zakynthos-Keriou og Stravopodi-vejen. Turen til og fra byens centrum tager cirka 15 minutter. Laganas ligger 6,8 km fra lufthavnen, og rejsen fra lufthavnen er cirka 10 minutter. Transit busforbindelse leveres mellem lufthavnen og byen Zakynthos. Der er et offentligt busstoppested foran terminalbygningen. Billetter kan købes af buschaufføren.

  Parkering tips

  Parkering i lufthavnen er let eftersom der er en parkeringsplads lige ved siden af terminalen. I byerne på øen er parkering normalt ikke et problem. Kun inde i Zakynthos by kan det være travlt om morgenen og parkering kan være vanskelig. Det er meget lettere om eftermiddagen. Kør bare ad havnevejen og tag det første sted, du finder. Hvis du ikke finder plads, skal du fortsætte med at køre (med havet på din højre side), og du finder et sted enten på vejen eller på en af de parkeringspladser der findes til rådighed.

  Nyttige links

  Zakynthos lufthavns hjemmeside


  Yderligere information om Zakynthos lufthavn

  Zakynthos lufthavn
  Airport, Zakynthos 290 92,
  Grækenland
  IATA code: ZTH
  ICAO code: LGZA
  Wikipedia
  Breddegrader:
  37.7505
  Længdegrader: 20.8838
  Generel Information: Zakynthos lufthavn er den 9. travleste i Grækenland med 1.8 millioner besøgende om året.