Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA KORFU LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Korfu Lufthavn – Book og spar

  Auto Europe tilbyder dig kvalitets biludlejning til de mest konkurrencedygtige priser ved mere end 24.000 afhentningssteder verden over. På Korfu er det muligt at vælge mellem afhentning i lufthavnen, byen eller Acharavi, der er en lille by i den nordlige ende af øen. Med en biludlejning fra Korfu Lufthavn kan man slappe af og nyde ferien på Korfu lige efter, at man er trådt ud af flyet.

  Lufthavns information

  Korfu Internationale Lufthavn (CFU)
  Officielt navn: Korfu Internationale Lufthavn
  På græsk: Ioannis Kapodistria (Capodistrias) International Airport.
  Adresse: Corfu International Airport I. Kapodistrias, 491 008, Korfu, Grækenland.
  Telefon: +30 26610 89600
  Lokation: Lufthavnen er omkring 3 kilometer syd for Korfu by og ca. 1,5 kilometer nord for Pontikonisi.
  Flyselskaber: Mange flyselskaber, der flyver til Korfu Lufthavn er sæsonbetonede mellem april og oktober og omfatter blandt andet easyJet, Ryanair og Monarch.

  Terminal

  Lufthavnen har kun en enkelt terminal med begrænsede tjenester. Da den har internationale afgange, har den også et toldområde.

  Billeje afhentning og aflevering

  Der er fire biludlejningsfirmaerne, der tilbyder billeje fra Korfu Lufthavn. Det er meget vigtigt, at når man foretager en reservation, at man kontrollerer placeringen af leverandøren. De tre selskaber, der er anført nedenfor er alle i terminalbygningen. Så det er forholdsvis nemt, at afhente sin billeje fra Korfu Lufthavn.

  Selskabernes åbningstider

  Leverandører Åbningstider
  Avis 07:00 - 22:00
  Enterprise 07:30 til 21:00
  Hertz 08:00 til 21:00

  Lufthavns faciliteter

  Lufthavnen tilbyder grundlæggende faciliteter som en restaurant, fire barer, en toldfri butik, en bank og et postkontor. I sommermånederne har restauranten i øvrigt åbent døgnet rundt.

  Transport

  Den internationale lufthavn ligger på rute 25, som fører direkte til byen Korfu. Se vores kørselsinformation i Grækenland for mere information, der kan være nyttig at få indsigt i, hvis man anvender en biludlejning fra Korfu Lufthavn.

  Hvis man ønsker at anvende bussen, for at køre direkte til Korfu, kan man anvende bus 5 og 6. Turen tager ikke mere end 10 minutter. Herfra kan man køre videre til andre destinationer på øen. Lige uden for terminalbygningen er der også en taxaholdeplads.

  Parkering tips

  Der er cirka 400 parkeringspladser i lufthavnen overfor terminalbygningen. I selve byen kan det lade sig gøre, at holde parkeret på gaden, men det viser sig ofte at være svært, at finde en ledig plads. Nær New Fortress kan man dog ofte finde ledige pladser og parkeringspladsen ligger i øvrigt tæt på den gamle bydel.

  Nyttige links

  Korfu Lufthavn