Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA RHODOS LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Rhodos Lufthavn med Auto Europe

  Lejer man bil på Rhodos, der er en af de største øer i Grækenland, er man garanteret en solrig bilferie. Øen praler af sin kulturarv og sine fantastiske strande. Derfor er det slet ikke underligt, at Rhodos er en turistmagnet. Auto Europe tilbyder de bedste priser på biludlejning fra Rhodos Lufthavn. Med vores store netværk af lokale og internationale leverandører i Grækenland, sørger vi ikke kun for gode priser og god service, men også et stort udvalg af køretøjer. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Rhodos du kan læse på anmeldingssiden.

  Lufthavns information

  Rhodos Lufthavn (RHO)
  Officielt navn: Diagoras International Lufthavn
  Adresse: International Airport, Paradisi 851 06, Grækenland
  Lokation: Lufthavnen ligger omkring 14 kilometer sydvest for Rhodos by på den vestlige side af øen.
  Flyselskaber: Udover mange lokale flyselskaber er lufthavnen også vært for en række internationale selskaber. Norwegian, Primera Air, Novair og Airnavia tilbyder direkte forbindelser fra Danmark til øen.

  Terminal

  Lufthavnen har kun en terminal, der tjener indenlandske og internationale afgange. Sommeren er den travleste tid på året, hvor lufthavnen ser et stort antal af charter og sæsonruter. Det anslås at fem millioner passagerer rejser gennem Rhodos Lufthavn hvert år.

  Billeje afhentning og aflevering

  Man afhenter sin billeje fra Rhodos Lufthavn i terminalbygningen. Det man skal huske er, at have et gyldigt kørekort, et internationalt kreditkort i førerens navn og sin voucher. For de fulde betingelser er det vigtigt at læse og forstå voucheren. Du er velkommen til, at kontakte vores flinke reservationsteam før din rejse ved eventuelle spørgsmål.

  Leverandører Åbningstider
  Goldcar 08:00 - 21:00
  Hertz 08:00 - 21:00
  Rhodium 08:00 - 21:00

  Lufthavns faciliteter

  Da lufthavnen kun har en terminalbygning, tilbyder den ikke så stor komfort som mange større lufthavne. Det positive er selvfølgelig, at den er særdeles nem at finde rundt i. Lufthavnen har enkelte basis faciliteter, for at gøre opholdet endnu bedre. I passagerterminalen kan man finde spisesteder, hæveautomater, en kiosk, toldfrie butikker, rejsebureauer og biludlejningsfirmaer.

  Transport

  Vejen, der går langs kysten og omkranser øen vil føre dig fra Rhodos by til lufthavnen på kun 20 minutter. Anvend din biludlejning fra Rhodos Lufthavn til at køre til Athen eller Kreta med en færgeforbindelse. Har man ikke ønske om dette, så er der selvfølgelig også rig mulighed for at udforske den smukke ø. Lufthavnen er forbundet til byen med en regelmæssig busforbindelse, der kører hver halve time. Anvender man bussen er det vigtigt, at have kontanter, da de ikke accepterer betalingskort. Busstoppestedet ligger omkring 300 meter fra terminalen foran en lille café. Taxier er også tilgængelige og de kan findes foran ankomsthallen ved taxistationen.

  Parkering tips

  Kun et par meter fra ankomsthallen vil man finde parkeringspladsen tilhørende lufthavnen. De første 20 minutter er gratis. Deres service kan bestilles via E-mail. I selve Rhodos kan man finde gratis parkeringspladser langs Mandraki havnen. Dette kan dog være næsten umuligt i højsæsonen. Parkering er heller ikke så let at finde i den gamle bydel. Vi anbefaler, at forlade sit køretøj på en betalt parkeringsplads nær den store havn. Gratis parkering vil være angivet med hvide linjer, mens de gule linje betyder parkering forbudt. De blå linjer angiver, at man skal betale for, at holde parkeret.

  Nyttige links

  Rhodos Lufthavn hjemmeside