Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  RHODOS BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Rhodos

  Rhodos er blandt de smukkeste og mest populære græske øer. Den middelalderlige sightseeing, den fantastiske udsigt og de rene strande har gjort Rhodos verdensberømt og tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år. Den gamle bydel på Rhodos med Stormesterpaladset, Riddergaden, Mandraki gamle havn og Hippokrates pladsen, er de vigtigste steder at besøge på øen. En køretur rundt på øen kan tage dig til mange andre seværdigheder, såsom Akropolis i Lindos, Klosteret i Filerimos, Kallithea kilderne og forskellige slotte spredt på øen. Udover sightseeing har Rhodos mange strande der er værd at besøge, såsom Tsambika, Ladiko, Kallithea, Saint Paul's bugt og andre.

  Den antikke Akropolis Lindos og det omkringliggende middelalderlige slot fremhæver det, der allerede er en malerisk landsby. Flere andre seværdigheder pryder øen, såsom ruinerne i tre niveauer ved Kamiros, Filerimos-klosteret og slottene Kastello og Monolitho. I Rhodos by er Rhodos kollossen, et af de syv vidundere i den antikke verden, desværre forsvundet for længe siden, men den gamle bydel er ikke desto mindre et smukt UNESCO-listet område, og det kan opleves på en Segway, eller en gåtur. Stormesterpaladset (Kastello) er både en hyldest til byzantinsk arkitektur og til de kristne riddere, der byggede den og gav øen sit kaldenavn, Ridderøen. Selvfølgelig gør øens milde, solrige vejr næsten året rundt Rhodos til en ideel strandferie, og vandsport som paddleboarding, havkajak, snorkling og svømning er en fantastisk måde at få mest muligt ud af ferien. Besøgende kan også tage private ture over til øerne Symi eller det tyrkiske Marmaris med båd. For at få en oplevelse du kun kan få på Rhodos, kan du planlægge en tur for at se sommerens samling af farverige tigermøl i den 243 hektar store naturpark, sommerfugledalen, hvor du også finder attraktioner som et børnevenligt tog, der kører til et kloster, og et museum.

  Auto Europe har haft fantastiske priser og den bedste service siden 1954, og hvis du vælger os til din biludlejning, er du sikker fra start til slut. Vores dygtige medarbejdere er tilgængelige hver dag i ugen via telefon, og du kan altid ringe til dem på +45 78 75 53 06 for at få hjælp. Vi forstår, at det kan føles utrygt at leje en bil i et fremmed land, og vi er her for at lette processen og besvare alle dine spørgsmål. Det er vores gode service, vores lave priser, vores brede sortiment og vores lange erfaring, der gør os til en af de førende biludlejningsagenter på markedet, så se til at booke igennem os, næste gang du lejer en bil, for eksempel på Rhodos  eller i Rhodos lufthavn. Før du reserverer, kan du dog læse tidligere kunders biludlejningsanmeldelser fra Rhodos for at se, hvad de har at sige om vores service og service og oplevelse af lejebiler generelt.

  AUTO EUROPE RHODES, GRÆKENLAND Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Rhodes: