Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I LETLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Letland

  Det baltiske land og fremtrædende turistmål, Letland, har mange højdepunkter som er et besøg værd, og en af dem er Riga - den europæiske kulturhovedstad i 2014. Uanset hvor du leder i Letland, vil en velordnet biludlejning fra Auto Europe helt sikkert tage din lettiske oplevelse til et helt nyt niveau. Kør let og bekvemt omkring i Letland og besøg de vigtigste turistattraktioner i en overkommelig og pålidelig bil. Nedenfor er et overblik over tilgængelige bilklasser fra vores samarbejdspartnere i Letland.

  Hvorfor leje en minibil i Letland?

  Lej bil i miniklassenBesøg Riga, Letlands hovedstad, med en minibil fra Auto Europe. Byen byder på kulturelle arrangementer, vidunderlig arkitektur og moderne restauranter. Minibiler anbefales til alle rejsende på budget, da de normalt er den billigste kategori at leje i ethvert land. Takket være deres størrelse er minikøretøjerne ideelle til to passagerer med to små tasker eller fire passagerer uden bagage.
  Populære modeller i miniklassen:  Skoda Citigo, Ford KA, Toyota Aygo, Citroen C1, Mini Cooper og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Letland?

  Lej bil i økonomiklassenHvis du gerne vil have lidt mere komfort til en forholdsvis lav pris, bør du vælge en økonomibil i Letland. Som en god kombination af billigere leje og brændstofeffektivitet er økonomibiler populære hos vores kunder, især hos de som er på et weekendophold i Letland. Med plads til op til mellem fire og fem personer, afhængigt af modellen, samt plads til en kuffert af gennemsnitlig størrelse, kan økonomibiler være et godt valg til en lille familieferie.
  Populære modeller i økonomiklassen: Skoda Fabia, Nissan Micra, Renault Clio, Volkswagen Polo, Toyota Yaris, Volkswagen Polo Hatchback, Opel Corsa eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Letland?

  Lej bil i kompaktklassenKompaktbiler i Letland kommer i en lang række modeller fra en række af forskellige bilproducenter. Denne type køretøj er praktisk, overkommelig og gør det nemt for dig at komme rundt Letland uden at bruge for mange penge på en udlejningsbil. Lav en søgning på vores hjemmeside for at finde den perfekte model til dig!
  Populære modeller i kompaktklassen: Skoda Rapid, Volkswagen Golf, Toyota Auris, Renault Captur, Nissan Note eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Letland?

  Lej bil i mellemklassenRejsende i Letland vil sætte stor pris på størrelse, komfort og omkostningseffektivitet i vores mellemklasse biler. Passer til op til fem passagerer med en kuffert og to håndtasker. Køretøjer i mellemklassen er et godt valg for familier eller venner, som rejser sammen. Rejs videre og opdag selv de skjulte hjørner af landet med en mellemklassebil, der passer til dine feriebehov.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Toyota Corolla, Volkswagen Jetta, Volkswagen Passat, Nissan Qashqai, Toyota Avensis eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Letland?

  Lej bil i familieklassenTager du din familie med på en rejse til Letland? En af de stærkt anbefalede biludlejningsklasser mest hensigtsmæssige til denne lejlighed er vores familiekategori. Disse køretøjer har et separat bagagerum og en rummeligt kabine, hvilket gør længere ture med børn en leg. Lej en familiebil i Letland for en dejlig familieferie.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Renault Talisman, Volkswagen Passat, Volkswagen Tiguan, Toyota Avensis Estate, BMW 520i, Skoda Kodiaq samt andre lignende modeller.

  Hvorfor leje en luksusbil i Letland?

  Lej en luksusbilHvorfor ikke forkæle dig selv en guddommelig ferie og booke en luksusbil i Letland fra Auto Europe? Gør din komfort en absolut prioritet med en fantastisk bil i Letland. Næppe vil enhver anden bil slå komforten i et stilfuldt køretøj og tilbyde dig et strejf af luksus på din rejse i Letland.
  Populære biler i luksusklassen: Toyota Landcruiser, Mercedes E-Klasse, BMW 520i og mange andre.

  Hvorfor leje en SUV i Letland?

  Lej en SUVSUV'er er et glimrende valg for alle, der kan lide at rejse komfortabelt i en stabil og robust bil. Alle vores SUV'er er rummelige nok til at give dig plads til op til fem passagerer, to store kufferter og tre mindre stykker bagage. Bestil en pålidelig SUV til dit episke lettiske eventyr!
  Populære modeller i SUV klassen: Renault Kadjar, Volkswagen Tiguan, Skoda Kodiaq, Toyota RAV, Toyota CHR, Nissan Qashqai og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Letland?

  Lej en van/minibusVores moderne vans/minibusser er din fortrukne biludlejningstype, hvis du rejser med flere passagerer og transporterer masser af bagage. Bliv som gruppe og ha' det sjovt, mens du rejser sammen i Letland. Auto Europe anbefaler at leje en større van/minibus til ekstra komfort og plads til dine kufferter.
  Populære modeller i van klassen: Toyota Proace, Renault Traffic, Volkswagen Caddy, Ford Tourneo, Chrysler Voyager og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.