Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I RIGA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Riga - Garanti for de bedste priser

  En biludlejning i Riga er en perfekt måde at opdage, de vidunderlige steder Letland har at tilbyde. Nyd fleksibiliteten ved at have din egen biludlejning og besøg historiske attraktioner omgivet af spetakulære landskaber. Bestil gennem Auto Europe der garanterer høj kvalitet og fremragende service. I dag samarbejder vi også med verdensledende leverandører på markedet, og kan derfor tilbyde lejebiler i mere end 180 lande.

  Riga er Letlands hovedstad og ligger ved Østersøen ved Rigabukten. Afhent din biludlejning i Riga, og kør ud for at nyde både sandstrande såvel som de mange fantastiske attraktioner byen kan tilbyde. Stop ved Krimulda Kirke, Dome Cathedral og Art Nouveau Gallery. Riga National Zoo er et godt sted for hele familien!

  Kør din Riga biludlejning til det sydlige Letland og besøg Jelgava, der er hjemsted for det mest spektakulære barokke palads i Baltikum, Jelgava Palace. Hvis du føler dig mere eventyrlysten, skal du rejse i din biludlejning til Tallinn, i nabolandet Estland hvor du kan nye endnu en charmerende hovedstad!

  Trafik og parkering

  Kørsel i Riga er som udgangspunkt behageligt. Der vil naturligvis variere afhængigt af, om det er myldretid eller ej. Det er vigtigt at overholde trafikreglerne og køre roligt og omhyggeligt.Uden for byen kan vejkvaliteten variere, men i centrum er vejene generelt gode. I Letland kører man i højre side ligesom i Danmark, hvor det også er det lovpligtigt at have lygterne på bilen tændt døgnet rundt.

  For mere information om landets færdselsregler, klik her.

  Parkering

  Der er masser af parkeringsfaciliteter i Riga. I centrum er der flere parkeringshuse og store parkeringspladser med overvågning. Det er også relativt billigt at parkere. Hvis du vil, kan du også finde parkering langs gaden, hvor en p-skive ofte er påkrævet.

  Geografisk information

  Riga, Letlands hovedstad er et imødekommende og hyggeligt land at besøge. Den gamle bydel blev for nogle år tilbage sat på UNESCOs verdensarvsliste, og efter Sovjetunionens fald, har turister valfartet til hovedstaden. Byens natteliv er også et stort hit med masser af forskellige barer. Centrum byder på to indendørs markeder, der tilsammen skaber Europas største markedsplads. Byen er også et besøg værd, hvis du vil opleve den fine baltiske kultur men også teste madkulturen, der er forblevet siden oldtiden. Fra Riga kan du nemt nå bil til Vilnius og Tallinn, hovedstæderne i henholdsvis Litauen og Estland.

  Rigas lufthavn

  Rigas lufthavn er en mellemstor lufthavn i europæiske dimensioner. Med omkring fem millioner passagerer årligt er lufthavnen vokset kraftigt i de seneste år. For ti år siden havde lufthavnen kun en kapacitet på ca. en million årligt. Fra lufthavnen kan du nemt komme ind til centrum ved hjælp af busforbindelser, hvilket tager cirka 15 minutter. Hvis du vil, kan du også hente din billeje i Riga direkte i lufthavnen.

  Riga International Airport (RIX)
  Hjemmeside: www.riga-airport.com/
  Telefonnummer:+371 29 311 187

  Offentlig transport

  I Riga kan du komme rundt ved hjælp af offentlig transport der inkluderer sporvogne og regelmæssige busser.

  Togstation: Centralt beliggende, er byens hovedbanegård med togforbindelser til flere andre byer i Letland og andre lande i området.

  Nyttige links

  Turist information i Riga