Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I KROATIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Kroatien

  Stigende i popularitet som en favorit sommer destination har Kroatien noget til rådighed for enhver smag og budget. Først og fremmest er der den smukke kyst ved Adriaterhavet med mange "blå-flag strande", skjulte bugter og over 1000 øer og holme. Kystregionen er kendt for sine gamle historiske byer med marmor gader, gamle paladser og villaer samt udsøgte kulinariske traditioner. Besøg Kroatien til enhver tid på året - slap af på stranden om sommeren eller i et luksuriøst spa om vinteren. Beundre Plitvice Lake og ekstraordinære landskaber i Gorski Kotar. Auto Europe har udarbejdet en masse budgetvenlige biludlejninger i Kroatien med muligheder for dig!

  Hvorfor leje en minibil i Kroatien

  Lej bil i miniklassenOplev kroatiske byer med en minibil! En lille bil er perfekt til historiske bycentre i byer som Dubrovnik, Pula, Split eller Poreč, hvor gaderne er smalle og en minibil passer perfekt! Det er også meget nemt at parkere i de overfyldte bygader. Denne type bil er bedst for to rejsende med lidt bagage - for dig og din partner!
  Populære modeller i økonomiklassen: Volkswagen Up, Suzuki Splash, Smart For Four, Citroen C1.

  Hvorfor leje en økonomibil i Kroatien

  Lej bil i økonomiklassenØkonomi udlejningsbiler er et godt valg for rejsende, der gerne vil have mere komfort og plads på deres rejse. Med ubegrænset antal kilometer kan økonomiudlejninger gøre det muligt for dig at rejse så langt du vil i løbet af en dag. Den forbedrede opbevaringsplads og det økonomiske brændstofforbrug er et andet kendetegn, der gør en økonomibil populær hos vores kunder. Bilerne kommer som 2-dørs og 4-dørs modeller. Vælg din bil i hovedstaden Zagreb og begiv dig ud på en tur til Pula, som kun tager dig lidt mere end tre timer.
  Populære modeller i økonomiklassen: Peugeot 208, Suzuki Swift, Hyundai i20, Suzuki Ignis og mange andre.

  Hvorfor leje en kompaktbil i Kroatien

  Lej bil i kompaktklassenEn populær mulighed i Kroatien er den kompakte bilklasse, som giver passagererne endnu mere lagerplads end mini- og økonomibiler. Mange kunder vælger at forbedre deres biludlejningserfaring med en kompaktbil, hvis de ikke rejser alene. Rejs langs kysten i en - kør fra Pula til Dubrovnik på en fantastisk kystvejsrejse.
  Populære modeller i kompaktklassen: Fiat Tipo, Volkswagen Golf, Kia Rio, Suzuki Baleno, Skoda Rapid Spaceback. Derudover vil du finde endnu flere gode kompakte lejemodeller i Kroatien.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Kroatien

  Lej bil i mellemklassenIdeel til mindre familier eller vennegrupper, da bilerne i vores mellemklasse har masser af benplads og ekstra bagageplads samt økonomisk brændstofforbrug. At leje en bil fra mellemklasse kategorien i Kroatien gør rejsen mere komfortabel, og giver mindre at bekymre sig om, når man leder efter en parkeringsplads. Auto Europe tilbyder fremragende muligheder fra vores partnere som Fleet Rent a Car, Oryx Rent a Car og andre for at give dig de bedste tilbud på markedet.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Skoda Octavia, Skoda Octavia Diesel, Suzuki Vitara, Suzuki S-Cross, Renault Captur, Fiat Tipo og andre.

  Hvorfor leje en familiebil i Kroatien

  Lej bil i familieklassenSom navnet antyder, er denne bilkategori hovedsagelig lejet og bedst egnet til familier med børn, da bilerne kommer med ekstra benplads og ekstra opbevaringsplads til din bagage. Auto Europe samarbejder med mange kendte mærker, der tilbyder familiebiler i Kroatien. Mens de bedste og mest overkommelige tilbud ofte er med Audi og Volkswagen køretøjer, kan du vælge blandt mange andre mærker, når du lejer en familie størrelse bil i Kroatien.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Audi A4, Volkswagen Passat, Volkswagen Sharan (op til 7 passagerer), Skoda Octavia Wagon, VW Caravelle (8 passagerer), Opel Vivaro (9 passenger), Mazda CX 5 og andre.

  Hvorfor leje en luksusbil i Kroatien

  Lej en luksusbilNyd Kroatien med stil og kør langs kysten i en high-end luksusbil fra Auto Europe! Hvis du har reserveret overnatning i et af de luksuriøse feriesteder ved Adriaterhavet som dem i Rovinj eller Hvar, kan du supplere din førsteklasses ferie med en luksusbil. Sammen med vores partnere, kendte leverandører i Kroatien som Fleet og Oryx, forsøger vi altid at få de bedste tilbud på sports- og luksusbiludlejninger over hele Kroatien, både på kysten og i andre dele af landet.
  Populære biler i luksusklassen:: Jaguar XE, Jaguar XF, Mercedes V-Klasse, BMW 5 Series, Opel Cascada Cabrio, Audi A6, Mini Cooper Cabrio og mange andre modeller.

  Hvorfor leje en SUV eller en van/minibus i Kroatien

  Lej en SUV eller en van/minibusRejsende, der rejser i Kroatien i en gruppe, vil finde SUV'er eller vans yderst nyttige og egnede til deres rejse. Disse pladser har plads til op til 12 passagerer. Disse kategorier er komfortable, rummelige og har masser af lagerplads, der er meget nødvendige for større grupper af passagerer. Selvom SUV-køretøjer ikke tilhører luksuskategorien, tilbyder de dig elegant elegance og stor komfort.
  Populære modeller i SUV og van klassen: Suzuki Vitara, Renault Captur, Audi Q3, Subaru XV, Subaru Outback, VW Caravelle (op til 9 passagerer), Opel Vivaro (op til 9 passagerer), Seat Alhambra og mange andre.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.