Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I GRÆKENLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Grækenland

  Oplev dit helt eget græske eventyr på en uforglemmelig ferie i et af de bedste sommermål i Europa. Hvad end du planlægger at besøge filosofiens vugge Athen, de uspolerede kyster af Peloponnes eller en af de mange øer i Grækenland, kan Auto Europe ledsage dig på din rejse. Vores tilbud er uovervindelige, da vi ikke kun kan tilbyde dig lave priser, men også biludlejning i over 180 lande rundt om i verden samt gratis afbestilling op til 48 timer før afhentning.

  Hvorfor leje en minibil i Grækenland?

  Lej bil i miniklassenVælg minibilsskategorien for en kort tur på nogen af de græske øer. Bilerne fra denne kategori er ikke kun super nemme at navigere på kurvede veje, men også økonomiske i brændstofsforbrug og er normalt de billigste at leje. Minibiler er ideelle til en tur for par, og er ikke egnet til mere end fire personer. Ideelt set kan de indeholde to personer og deres bagage. Vælg en minibil, hvis du rejser til Grækenland på budget.
  Populære modeller i miniklassen: Peugeot 107, Volkswagen Up, Kia Picanto, Hyundai Atos, Chevrolet Spark, Citroen C1, Toyota Aygo og mange andre.

  Hvorfor leje en økonomibil i Grækenland

  Lej bil i økonomiklassenBilerne fra økonomikategorien kan være de rigtige for dig, hvis du ikke ønsker at gå glip af komfort uden at skulle betale en høj pris. Med lidt mere plads end en minibil, er økonomibiler gode til højst fire passagerer med lidt bagage, som ønsker at tage på lidt kortere udflugter i græske byer som Athen eller Thessaloniki.
  Popular Lej bil i økonomiklassen Models: Nissan Micra, Hyundai I20, Volkswagen Polo, Fiat Punto, Volkswagen Polo Hatchback, Ford Fiesta er kun nogle af økonomimodellerne i Grækenland.

  Hvorfor leje en kompakt i Grækenland

  Lej bil i kompaktklassenEn kategori højere end økonomi er kompaktkategorien, som er større og kan rumme op til fem passagerer. De fleste af de tilbudte biler omfatter ubegrænsede kilometer, så du ikke behøver at bekymre dig om at krydse Grækenland. Hvis du lader dig rive med på en roadtrip fra Thessaloniki til Chalkidiki, bør du sikre dig, at du befinder dig i en stabil og komfortabel bil - hvilket en kompaktbil er. Auto Europe samarbejder med de mest kendte biludlejningsselskaber i Grækenland, som står klar med de bedste tilbud.
  Populære modeller i kompaktklassen: Opel Astra, Ford Focus, Nissan Note, Suzuki Jimny 4x4, Seat Leon, Toyota Corolla ... Derudover vil du finde endnu flere gode kompakte udlejningsmodeller i Grækenland på vores hjemmeside.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Grækenland

  Lej bil i mellemklassenDe mellemstore biler fra denne kategori er et glimrende valg for mindre familier med op til to børn. Med plads til fire eller end da fem passagerer og et stort bagagerum er en bil i mellemklasse meget populær til familieferier og ture med venner, der foretrækker ekstra benplads.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Fiat Tipo, BMW 116, BMW 1, Toyota Corolla, Toyota Avensis, Audi A3, Opel Zafira, Suzuki Grand Vitara eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Grækenland

  Lej bil i familieklassenSom navnet antyder, er denne biludlejningskategori bedst egnet til familier med børn, der har brug for meget plads under deres rejser. Med mere bagageplads end i mellemklassen og et slankt design, tilbyder disse modeller endnu mere komfort og også et let strejf af luksus. Du kan vælge mellem forskellige familiemodeller afhængigt af antal passagerer og dine samlede behov.
  Populære bilmodeller i familieklassen: BMW 3 Series, Volkswagen Transporter (op til 9 passagerer), Fiat Doblo, Opel Vivaro, Nissan Evalia (op til 7 passagerer), Volkswagen Passat Diesel og andre.

  Hvorfor leje en luksusbil i Grækenland

  Lej en luksusbilÅrsagerne er mange, og de primære er komfort, design, og en unik oplevelse når man kører en cabriolet langs kysten på Kreta eller Santorini, eller perfekt matcher den ekstravagante sommerscene på Mykonos. Bestil én af vores luksusbiler som passer til en konge og dronning, og giv tilværelsen et sprøjt af luksus i et af vores køretøjer fra Auto Europe.
  Populære biler i luksusklassen: Mini Cooper Cabrio, Mercedes C-Klasse Cabriolet, Mercedes E200, BMW X3, Audi Q5, Volvo XC90, Mercedes ML 320.

  Hvorfor leje en SUV i Grækenland

  Lej en SUVEt SUV-køretøj er en garanti for stabilitet på vejen, fantastisk design og masser af komfort, der er let tilgængeligt for hele familien. De SUV-køretøjer, der tilbydes, kan rumme op til syv passagerer afhængigt af den nøjagtige model, og kommer normalt som udlejninger med et ubegrænset antal kilometer. Lej en komfortabel SUV og giv hele familien en fantastisk rejseoplevelse i Grækenland.
  Populære modeller i SUV klassen: Suzuki Jimny, Suzuki Grand Vitara, Skoda Yeti, Nissan Qashqai, Suzuki SX4, Volkswagen Tiguan, Jeep Renegade og mange andre.

  Hvorfor leje en van/minibus i Grækenland

  Lej en van/minibusGrupper af venner eller større og udvidede familier vil drage fordel af en van/minibus i Grækenland. Denne type biludlejning er ideel til flere passagerer, og vil spare hele forsamlingen masser af penge på taxa og udgifter til offentlig transport. Glem alt om penge relateret bekymringer og nyd at rejse sammen i en van/minibus i Grækenland.
  Populære modeller i SUV klassen: Fiat Scudo, Volkswagen Transporter, Opel Vivaro, Nissan Evalia, Fiat Doblo, Mercedes Vito og mange andre.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.