Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I BULGARIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Bulgarien

  Oplev Østeuropa med en komfortabel og billig biludlejning i Bulgarien! Auto Europe tilbyder ud over de laveste priser på markedet også rabatter på biludlejning, der ikke afhænger af den valgte kategori. Gennemse vores omfattende flåde af udlejningsbiler nedenfor, og find biler i alle størrelser og former. Find den ideelle biludlejning i Bulgarien i henhold til dine rejsebehov og book online ved hjælp af vores sikre booking formular.

  Hvorfor leje en minibil i Bulgarien

  Lej bil i miniklassenUdfork den bulgarske kyst med en minibil. De små biler fås til de laveste priser og er økonomiske med brændstof, så du kan spare betydeligt på dine rejseomkostninger. Desuden er smalle og letmanøvrerende mini-køretøjer perfekte til travle turiststeder samt bycentre.
  Populære modeller i miniklassen: Toyota Aygo, Kia Picanto, Chevrolet Spark, Hyundai i10, Suzuki Alto.

  Hvorfor leje en økonomibil i Bulgarien

  Lej bil i økonomiklassenLej en økonomibil i Bulgarien og oplev charmerende landskaber og den livlige hovedstad Sofia. Leje af økonomibil tilbyder større effektivitet i brændstofforbrug og ubegrænset kilometer, så du kan spare mere i ferien i stedet for at bruge alt på biludlejning, før du selv kommer til din destination. Med plads til op til 4 passagerer og hyppig tilgængelighed af gode rabatter, vælger mange rejsende denne mulighed, når de besøger Bulgarien.
  Populære modeller i økonomiklassen: Opel Corsa, Suzuki Splash, Toyota Yaris, Skoda Rapid, Volkswagen Polo*

  Hvorfor leje en kompaktbil i Bulgarien

  Lej bil i kompaktklassenLeje af en kompaktbil i Bulgarien er et smart valg. Denne mulighed giver dig større mobilitet til at køre på Europas smalle veje og fremragende brændstoføkonomi, så du kan udforske hele Bulgarien i et tempo, der bedst passer dig. Med god bagageplads har biler i kompaktkategori 2 døre eller 4 døre, så uanset hvad dine rejseplaner er, er en lejebil, der passer til dine behov, sikker på at vente på dig.
  Populære modeller i kompaktklassen: Suzuki Swift, Ford Focus, Suzuki SX4, Opel Astra, Peugeot 308*

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Bulgarien

  Lej bil i mellemklassenBetragtet af mange som den mest alsidige bilkategori, er en biludlejning i mellemklassen langt det mest praktiske valg, du kan foretage i Bulgarien. Nyd ekstra benplads, større kapacitet i bagagerummet og et særligt behageligt interiør, med kun en lille stigning i brændstofforbruget end en kompaktbil. Auto Europes omfattende biludlejningsflåde giver dig mulighed for at vælge udfra en bred vifte af fremragende køretøjer, som er perfekt til enhver form for rejse.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Skoda Octavia, Suzuki S-Cross, Renault Fluence, Opel Vectra, Toyota Avensis*

  Hvorfor leje en familiebil i Bulgarien

  Lej bil i familieklassen Hvis du planlægger at påbegynde en lang ferie, bedes du overveje en bil fra vores familiekategori. Leje af en familiebil i Bulgarien giver normalt en betydelig stigning i komforten, mere sikkerhed, ro og magt til at køre gennem bjergene og krydse byerne i et konstant tempo trods en trafik, der ofte kan være langsom.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Subaru Forester, Audi A4, Skoda Superb, BMW 3 Series, Saab 9.3, Mercedes C-Klasse*

  Hvorfor leje en luksusbil i Bulgarien

  Lej en luksusbilAt leje en luksusbil i Bulgarien bør være en af de første muligheder, når du planlægger din rejse. En luksus biludlejning vil ikke kun komfortabelt rumme hele familien, men også give dig mulighed for at udforske Bulgarien i stil med et moderne køretøj, samt nyde alle tilgængelige teknologier. Når du lejer en luksusbil i Bulgarien, vil du ud over komforten få et betydeligt større bagagerum, og du kan vælge mellem en lang række af de nyeste og bedste modeller.
  Populære biler i luksusklassen: Audi A6, BMW 5 Series, Mercedes E-Klasse, Porsche Panamera, Mercedes S-Klasse*

  Hvorfor leje en SUV eller en van/minibus i Bulgarien

  Leje af enOfte når når vi rejser, ser vi efter eventyr snarere end afslapning, og når det kommer til eventyr, kan Auto Europe hjælpe dig med leje af en SUV i Bulgarien. Lavet til at rumme mindst 5 personer plus bagage, og udstyret med funktioner som firhjulstræk, kan leje af en SUV være den ideelle mulighed for den ultimative biltur gennem Bulgarien. Inkluderer dine planer mere end 5 personer? Intet problem! Med en bred vifte af vans til uovertrufne priser, vil det ikke blive en hindring at få plads til mellem 7 til 15 personer.
  Populære modeller i SUV og van/minibus klassen: Suzuki Grand Vitara, Hyundai H1, Opel Antara, Volkswagen Tiguan, Volkswagen Transporter, Opel Vivaro*
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.
  *Præcise bilmærker og modeller kan ikke garanteres i alle tilfælde. Specifikke køretøjer kan variere afhængigt af tilgængelighed.