Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SOFIA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Sofia til de bedste priser

  Planlægger du at rejse til Bulgarien, så vil en biludlejning i Sofia være det bedste valg til at udforske hovedstaden og landet. Takket være sine omgivelser ved foden af Vitosha bjerget, er Sofia et interessant sted at besøge. Sofia er hovedstaden og den største by i Bulgarien og tilbyder kultur ud over det sædvanlige. Byen er hjemsted for mange historiske steder samt de ortodokse kirker.

  Auto Europe har tilbudt biludlejning siden 1954 og derfor er erfaringen helt i top. I dag kan der tilbydes mere end 24.000 lokationer verden over, hvor billeje vil være tilgængelig. Vi er partnere med internationale og lokale leverandører og kan derfor tilbyde et stort udvalg af bilkategorier og de bedste priser til vores kunder. Auto Europe er tilgængelig 24/7 for vores kunder og vi hjælper dig før, under og efter din billeje.

  Trafik og parkering

  Der er veje i Sofia, der er præget af meget trafik i myldretiden, ligesom alle andre storbyer. Specielt skal man være opmærksom på disse områder: Tsarigradsko shose, Cherni Vrah, Bulgaria, Slivnitsa, and Todor Aleksandrov boulevards. Derfor anbefaler vi, at du undgår disse veje i myldretiden med din biludlejning i Sofia. Planlægger du at besøge Sorte Havet, er det bedst at bruge A1 motorvejen, som sammenkobler Sofia med Burgas. Vignetten (lokal toll-klistermærke) er obligatorisk på vejene i Bulgarien. Vignetten tilbydes for en periode på 7 dage, en måned eller et år og kan købes på de fleste tankstationer. Kørselsinformation i Bulgarien siden vil informere dig om de fleste kørselslove i Bulgarien.

  Parkering

  I Sofia er der to parkeringszoner. De blå zoner er i den centrale bymidte og tilbyder kun kort parkering. De grønne zoner ligger udenfor de blå zoner. Parkeringsskilte med information vil være tilgængelig de fleste steder.

  Geografisk information

  Sofia har en central position på Balkan halvøen. Byen ligger i en dal og er omgivet af bjerge fra alle sider. Flere floder løber igennem hovedstaden og der er også mange mineralske kilder tilgængelige. På grund af sit fugtige fastlands klima tilbyder Sofia varme somre og vintre med masser af sne. Forår og efterår er forholdsvis korte og tilbyder meget skiftende vejr.

  Sofia lufthavn

  Sofia lufthavn er også kendt som Letishte Sofiya eller Sofia Vrazhdebna lufthavn. Dette er den største lufthavn i Bulgarien og ligger kun 5 km fra det østlige bycentrum. Der er flere forbindelser til København Lufthavn fra Sofia.

  Sofia Airport (SOF)
  Adresse: 1, Christopher Columbus Blvd., 1540 Sofia, Bulgaria
  Hjemmeside: sofia-airport.eu
  Telefon: +359 2 937 2211

  Offentlig transport

  Sofia har et stort offentlig transportnetværk. Netværket omfatter over 90 buslinjer (herunder forbindelser til de nære landsbyer) 15 sporvognslinjer og to undergrundslinjer, der kaldes rød M1 og blå M2. For alle tjenester, er der et samlet billetsystem, der gør det nemt som turist at udforske byen. Det offentlige transportsystem fungerer fra 05:00-00:00. Skal man bruge transport de 5 timer om natten, er eneste transport mulighed taxier.

  Nyttige links

  Turistinformation Sofia