Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I VARNA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Varna til de bedste priser

  Overvej en biludlejning i Varna til din kommende ferie i Bulgarien. Fordi du med fleksibilitet i en udlejningsbil ikke alene kan opdage de mange seværdigheder og attraktioner i havnebyen ved Sortehavet. Fantastiske strande som Golden Sands eller Sunny Beach ved kysten og mange andre interessante steder venter på dig! Du bliver overrasket over alt det, man kan lave i den nærliggende region.

  I byen bør du helt sikkert besøge Vor Frue Katedral fra 1896, som vil imponere dig både inde og ude. Et absolut must-see er også de romersk termiske bade i det historiske centrum af Varna, som blev bygget i slutningen af det 2. århundrede. Benyt lejligheden og begynd at planlæg din ferie ved at finde den billigste biludlejning i Varna. Det tager ikke lang tid via Auto Europe og du kan endda afbestille gratis 48 timer inden afhentning. Nyd det store udvalg og drag fordel af attraktive tilbud! Book online eller ring til os på 80 82 02 78. Opkaldet er gratis for dig.

  Trafik

  Generelt er der meget trafik i byen. Om sommeren forstærkes det af turisterne. Mange gader i det centrale centrum er også i dårlig stand, så vær forsigtig når du rejser med din billeje i Varna. Da du ikke finder mange motorveje i Bulgarien, bør du tage lidt mere tid til at besøge andre bulgarske byer som Sofia eller Burgas. For mere information om trafikreglerne i Bulgarien skal du klikke her.

  Parkering

  Der er kun et par offentlige parkeringshuse i Varna med undtagelse af indkøbscentrene i den vestlige del af byen. Parkering er tilgængelig på gaden, men især om sommeren kan det være svært at finde en fri parkeringsplads. I dette tilfælde skal du kigge efter en af de offentlige parkeringspladser. På den officielle turistinformation side på Varna, finder du en liste over alle ledige steder i byen under menupunktet parkering.

  Geografisk information

  Byen Varna ligger i provinsen med samme navn på Sortehavskysten i den nordøstlige del af landet. Med mere end 346.000 indbyggere, er Varna blandt de tre største byer i Bulgarien. Byen er opdelt i fem distrikter med den næststørste havn i landet og den vigtige internationale lufthavn er et vigtigt transportcenter i landet. På grund af den korte afstand til populære turiststeder, nyder området stigende popularitet som turistmål.

  Det gode vejr bidrager også meget til byens popularitet, for fra maj til september er de maksimale gennemsnitstemperaturer konsekvent over 20 grader. I juli og august er temperaturer omkring 30 grader ikke ualmindelige. August er også den tørreste måned med kun tre regnfulde dage. En anbefalelsesværdig road trip langs kysten er fra Varna til Burgas. Turen tager ikke mere 2 timer og har en længde på ca. 130 kilometer.

  Varna Lufthavn

  Varna Lufthavn (VAR)
  Adresse: 9154 Varna, Bulgarien
  Hjemmeside: www.varna-airport.bg
  Telefon: +359 52 573 323
  Lokation: Placeringen af lufthavnen er næsten perfekt. Den ligger kun otte kilometer vest for Varna. Hvis du gerne vil begynde at køre direkte efter ankomst i Bulgarien, skal du bare vælge at leje i lufthavnen

  Offentlig transport

  I byen bevæger man sig hovedsageligt med busser. Det omfattende og veludviklede netværk strækker sig ud i forstæderne omkring selve byen. På togstationen, som ligger lige ved siden af havnen i Varna, er der en direkte forbindelse til Sofia. Rejsetiden er mellem 8-9 timer. Taxier er også meget populære. På dørene til de gule køretøjer er der altid knyttet et klistermærke, hvor man kan se priserne. Vil man rundt og opleve den omkringliggende region og landskabet, anbefales det at benytte sig af en biludlejning i Varna.

  Nyttige links

  Turistinformation Varna