Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BURGAS

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Burgas – Bedste priser med Auto Europe

  Nyd en enestående ferie i Bulgarien og anvend en biludlejning i Burgas. Byen strækker sig langs stranden i et par kilometer. Besøg den værdige katedral af de hellige brødre Kiril og Methodius. I nærheden finder man også museet med samling af antikke mønter. I distriktet Banewo vil du være ved den nordlige port og fortovens vægge af Aqua Kalidae, som er en gammel romersk by i området. I dag er det en turistmagnet og er blevet til et moderne museum med 3D visninger.

  Der er mange ting at opleve sammen med Auto Europe! Efter 40 km kørsel ankommer du med din udlejningsbil til badebyen Slantschew Brjag, kaldet Sunny Beach. Turen med køretøjet er det hele værd, fordi stranden er op til 8 km lang og op til 100 meter bred. Sandstranden tiltrækker flere internationale solbadere end nogen anden destination i landet. Stranden er en af Bulgariens fineste med enhver tænkelig aktivitet fra minigolf til parasailing og restauranter. Elsker man solbadning om dagen og et aktivt natteliv, så er dette stedet. Faktisk vil man ikke engang bemærke, at man er i et land, der hedder Bulgarien.

  Trafik

  Motorvejsforbindelsen er fremragende i landet. A1 fører til Kalotina ved den serbiske grænse. På A4 når du til Varna og det berømte ferieområde "Golden Sands". Når du henter din billeje i Burgas hos biludlejningsfirmaet, bør du spørge om gratis parkering i byens centrum. Kørsel i Bulgarien er som vi kender det fra Danmark i højre side af vejen. I Bulgarien vises tegn på latin med det cyrilliske alfabet, så det er godt at have en forståelse for sproget. Der er forskellige ting man skal være ekstra opmærksom på, da vejene generelt er i dårlig stand og markeringer mangler. Man rådes til at køre forsvarligt som altid, selvom adfærden måske ikke er den, man er vant til.

  Parkering

  Meget af byens centrum er anvendt til fodgængere, så det bedste er at finde et sted, der er egnet til at parkere din bil og gå derfra til fods. Det meste af det centrale område er en såkaldt "Blue Zone", hvilket betyder at du skal betale for parkering. Det er i øjeblikket 1 lev per time på arbejdsdage fra 8:00 til 18:00. Det positive er, at der ikke er nogle begrænsninger, hvor længe man kan holde parkeret. Du kan købe forudbetalte kuponer fra de ansatte, der vandrer rundt for at kontrollere bilerne, eller fra billetmaskinerne på fortovet. Hvis du har en lokal mobilkonto, kan du sende en SMS med dit registreringsnummer til 1356. Ved Burgas Lufthavn er der gebyrer for parkering fra 10. minutter og fremefter.

  Geografisk information

  Burgas er den næststørste by ved den bulgarske Sortehavskyst og den fjerde største i Bulgarien efter Sofia, Plovdiv og Varna med en befolkning på lidt over 200.000 indbyggere, mens næsten 300.000 bor i området. Det er hovedstaden i Burgas-provinsen og et vigtigt industri-, transport-, kultur- og turistcenter. Byen er omgivet af Burgas Søerne og ligger på det vestlige punkt af Sortehavet ved den store bugt. LUKOIL Neftochim Burgas er det største olieraffinaderi i det sydøstlige Europa og den største industrielle virksomhed. Havnen i Burgas er den største havn i Bulgarien, og Burgas Lufthavn er den næststørste i landet. Byen er centrum for det bulgarske fiskeri- og fiskeforarbejdningsindustri.

  Lufthavn information

  Lufthavnen ligger 10 kilometer nord for centrum ved siden af Sarafovo-distriktet. En motorvej vil føre dig til byens centrum. Det nemmeste er at afhente sin biludlejning i Burgas ved lufthavnen og køre mod byen. Så er alt det praktiske overstået og ferien kan starte.

  Burgas Lufthavn (BOJ)
  Officielt navn: Letishte Burgas
  Hjemmeside: www.bourgas-airport.com
  Adresse: 8016, Burgas, Bulgarien
  Telefon: +359 56 870 248

  Offentlig transport

  Offentlig transport i området er veludviklet og en bekvem måde at komme rundt på, hvilket hurtigt og nemt fører dig til et hvilket som helst sted i byen. Det indre by og forstæderne betjenes af det kommunale firma "Burgasbus" Ltd. Et elektroniske billetsystem blev implementeret siden november 2016. Der er forskellige rejsepakker og billetter, der kan købes direkte på bussen.

  Nyttige links

  Turistinformation Burgas