Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I BULGARIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Bulgarien

  Generel information
  Bulgarien har et godt vejnet der kobler alle de større byer sammen. Kvaliteten af vejene er generelt god og man kan køre tværs over landet på ca 6 timer.

  Krav
  For at book biludlejning Bulgarien skal man minimum være 20 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori)og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år kan risikere at skulle betale et gebyr. Det er ikke lovligt at køre bil, hvis man har alkohol i blodet. Børnesæder er lovpligtige for børn op til 2 år.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Bulgarien er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 80 km/t
  • Motorvej: 120 km/t

  Vejregler
  Trafikken bevæger sig til højre og politiet håndhæver hastighederne strengt. Sporvogne har altid prioritet og fodgængere har førsteret til vejen i 'zebra stribede' fodgængerovergangene.

  Brændstof
  Tankstationer kan primært findes langst de større veje med gennemsnitligt 15-25 kilometers mellemrum. De fleste tankstationer har åbent fra klokken 06 - 22, med undtagelser af et par døgnåbne tankstationer i Sofia.

  Afgifter
  Der er ingen veje i Bulgarien der kræver betalingsafgifter.

  Parkering
  På ensporede veje parkers der til højre. Normalt kan man dog også parkere i "Blå zone". parkeringsområderne, hvor en parkeringsbillet er påkrævet. Hvis dette ikke er tilfældet, kan man parkere bilen i siden.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher.
  Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus.. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigs envejslejer er tilgængelige mellem udvalgte steder og gebyrer kan forekomme. Der er også mulighed for internationale envejslejer imod betaling. Her er det dog ikke alle bilkategorier der er tilladte.