Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I UNGARN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Ungarn

  Auto Europes samarbejdspartnere i Ungarn gør deres bedste for at give vores kunder en pålidelig og billig biludlejning over hele landet. Ud over en ekspansiv flåde og konkurrencedygtige lave priser på biludlejning i Ungarn, kan du vælge fra en lang række steder inkl. Budapest.

  Hvorfor leje en minibil i Ungarn?

  Lej bil i miniklassenMinibiler er ikke kun små, men også lette at køre på smalle gader samt brændstoføkonomiske. På grund af deres størrelse passer bilerne i denne kategori bedst til et par eller to personer, der rejser sammen med meget lidt bagage. Vælg en minibil, hvis din rejseplan tager dig til en lille historisk by, eller hvis du skal blot rejse på korte afstande og spare penge på biludlejning.
  Populære modeller i miniklassen: Volkswagen Up, Mini Panda, Suzuki Swift, Toyota Aygo samt andre.

  Hvorfor leje en økonomibil i Ungarn

  Lej bil i økonomiklassenMens du bevarer alle fordelene ved en lille bil med en god motor, kommer økonomibiler i en bredere vifte end minibilerne, og giver lidt mere plads til din bagage. Disse køretøjer kan nemt rumme op til fire personer eller endda fem med en lille kuffert. Når det kommer til prisniveauet, koster økonomibiler enten det samme eller kun ubetydeligt mere end den foregående kategori.
  Populære modeller i økonomiklassen: Suzuki Swift, Suzuki Ignis, Skoda Fabia, Fiat Punto, Kia Rio, Ford Fiesta, Opel Corsa og lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompaktbil i Ungarn

  Lej bil i kompaktklassenDu behøver ikke bekymre dig om omkostninger eller begrænsninger af offentlig transport, mens du er på ferie i Ungarn. Vælg en kompaktbil, hvis du rejser i en mindre gruppe på op til fem passagerer med højst to kufferter af gennemsnitlig størrelse. Kompakte biler er en billig måde at rejse rundt i Ungarn på, og komme i en række forskellige modeller til enhver smag.
  Populære modeller i kompaktklassen: Citroen C3, Ford Focus, Opel Astra, Renault Captur og andre modeller.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Ungarn

  Lej bil i mellemklassenBiler i mellemklassen er et ganske populært valg blandt vores kunder i Ungarn. Vælg et køretøj fra denne kategori for ekstra komfort og størrelse uden at skære på deres smidighed på vejen. Perfekt til ture til landet, vælge en mellemstor bil, når du er på ferie med en mindre familie eller en mindre gruppe venner for en behagelig tur!
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Skoda Rapid, Suzuki Vitara, Ford C-Max, Audi A3, Opel Meriva, Ford Grand C-Max 5, Toyota Verso og mange andre

  Hvorfor leje en familiebil i Ungarn

  Lej bil i familieklassenIdeel til familierejser og grupper med flere stykker bagage. Familiensbiler tilbyder ikke kun rigelig plads i bagagerummet, men også masser af benplads og bagsædet værelse, som altid kommer i handy på længere rejser med børn. Lej et familiebil til at tilføje mere komfort til din rejse i Ungarn, da disse rummelige biler har vist sig godt på vejen og er blandt de mest lejede biler fra vores kunder familiebiler
  Populære bilmodeller i familieklassen: Ford Mondeo, Citroen C5, Nissan Qashqai, Skoda Octavia, Opel Insignia, Suzuki S-Cross, BMW 2 Series Active Tourer, Volkswagen Passat Estate og mange flere.

  Hvorfor leje en luksusbil i Ungarn

  Lej en luksusbilFor et strejf af glamour, se vores tilbud på luksusbiler i Ungarn. Oplev den ultimative komfort og kør med stil i en af de førsteklasses biler, som vores biludlejere tilbyder. Imponer dine forretningspartnere med en bil i topklasse eller tilbring din ferie som du fortjener det, og forkæl dig selv med en ekstra god køreoplevelse.
  Populære biler i luksusklassen: Mercedes GLC, BMW 520d, Audi Q7, Mercedes V-Klaase og andre luksuriøse modeller.

  Hvorfor leje en SUV i Ungarn

  Lej en SUVDu kan glemme alt om at ofre komfort for prisen med vores SUV tilbud i Ungarn. Perfekt til længere køreture på næsten enhver form for terræn. SUV'er er robuste og pålidelige køretøjer, der kommer i en lang række modeller og med masser af ekstra plads. Hvis du planlægger at tilbringe dit ophold i Ungarn pga. skiferie, skal du sørge for at anmode om valgfrit udstyr såsom skiholdere.
  Populære modeller i SUV klassen: Ford Kuga, Suzuki Vitara, Nissan Qashqai, Toyota CHR Hybrid, Volvo XC60, Nissan X-Trail, Toyota RAV 4 og mange andre.

  Hvorfor leje en van/minibus i Ungarn

  Lej en van/minibusLeje vans/minibusser i Ungarn er det bedste valg for en gruppe mennesker, der rejser sammen - hvad enten det er forretning eller fornøjelse. Leje af en van/minibus er ikke kun billigere end at leje flere biler på samme tid, men det vil også gøre det muligt for hele gruppen at forblive sammen. Gennemse vores tilbud i Ungarn ved hjælp af vores søgemaskine.
  Populære modeller i van/minibus klassen: Ford S-Max, Ford Galaxy, Ford Tourneo, Mercedes Vito, Citroen Jumpy, Mercedes V Class, Opel Vivaro og andre.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.