Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I POLEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Polen

  Med Østersøen i nord, det Masuriske Sødistrikt i øst og Tatra-bjergene mod syd har Polen meget at tilbyde sine besøgende. Vi har sammensat en detaljeret vejledning med ledige biludlejningskategorier i Polen for at hjælpe dig med at vælge det rigtige køretøj til din næste ferie.

  Hvorfor leje en minibil i Polen?

  Lej bil i miniklassenMinikategorien er den mindste bilklasse vores kunder kan leje i Polen. Perfekt til to passagerer med to små tasker. Minibilerne er en hurtig måde at komme omkring metropoler som Warszawa eller Kraków på. Økonomisk med brændstof og nem at manøvrere - disse køretøjer vil være din bedste ven, når du rejser i byer.
  Populære modeller i miniklassen: Opel Karl, Toyota Aygo, Smart for Four, Ford Ka samt andre.

  Hvorfor leje en økonomibil i Polen?

  Lej bil i økonomiklassenStørre end miniklassen tilbyder økonomikategorien rummelighed til flere passagerer og mere bagageplads. Økonomibilen er ideel til fire personer, og er også meget økonomisk når det kommer brændstofsforbrug. Denne kategori anbefales til byudflugter såvel som til korte udflugter udenbys.
  Populære modeller i økonomiklassen: Opel Corsa, Toyota Yaris, Renault Clio, Ford Fiesta, VW Polo eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Polen?

  Lej bil i kompaktklassenMed denne kategori kan du ikke gå galt, hvis du rejser fire til fem personer, med to tasker og samt to mindre. Rigelig benplads og lavt brændstofforbrug vil gøre dine rejser i en kompaktbil både behagelige og overkommelige.
  Populære modeller i kompaktklassen: Opel Astra, Ford Focus, Hyundai i30, Toyota Auris, VW Golf eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Polen?

  Lej bil i mellemklassenHvis du planlægger at rejse til det Polen for at leje en lidt større bil, skal du overveje at vælge i blandt mellemklassen for mere plads og rummelighed til op til fem personer. Disse biler leveres med et stort bagagerum med plads til to større tasker samt en lidt mindre. Deres kraftfulde motorer vil uden tvivl forbedre din køreoplevelse.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Opel Insignia, Toyota Avensis, VW Jetta, Toyota Corolla eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Polen?

  Lej bil i familieklassenDisse biler, som navnet antyder, er et populært valg for familier og grupper på fem personer med to store og to carry-on tasker. Med masser af benplads og opbevaringsplads, er familiekategorien perfekt til længere ture eller bykørsel.
  Populære bilmodeller i familieklassen: VW Tiguan, VW Passat, Ford Mondeo, BMW 3 Series.

  Hvorfor leje en luksusbil i Polen?

  Lej en luksusbilEn luksusbil vil tage dine rejser i Polen til et nyt niveau. Er det forretningsmæssigt eller en familieferie, har vores fremragende prestigeflåde noget at tilbyde til alle. Klik gennem vores tilbud eller ring til os for at få din luksusbiludlejning arrangeret af en specialist.
  Populære biler i luksusklassen: Mercedes E-Klasse, Lexus IS300, Jaguar XF, Audi A6 og andre.

  Hvorfor leje en SUV i Polen?

  Lej en SUVFra øst til vest er den sydlige del af Polen dækket af et bjergrigt terræn. SUV-biler anbefales til rejser til de polske bjerge, især om vinteren, når vejforholdene bliver udfordrende. Lej en SUV for en behagelig og sikker tur.
  Populære modeller i SUV klassen: Mitsubishi ASX, Nissan Juke, Nissan Quashqai, Mercedes GLC, Hyundai Tucson, Volvo XC60, BMW X4 og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Polen?

  Lej en van/minibusDenne kategori anbefales til folk, der rejser i større grupper. Afhængigt af model kommer både vans og minibusser med plads til mellem syv og ni personer. Syv-sæders er den bedste løsning, hvis du er på ferie i en gruppe på fem personer med en masse bagage, og en 9-personers til grupper på syv, da der bliver plads til både passagerer og bagage.
  Populære modeller i van klassen: Ford Turneo, Reanault Traffic, Ford Transit, Opel Vivaro, Citroen Space Tourer, Seat Alhambra og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.