Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I ITALIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Italien

  Besøg Bella Italia med billig biludlejning fra Auto Europe!Italien behøver ikke meget introduktion. Som en af de mest attraktive feriedestinationer tiltrækker Italien turister som en magnet. Du kan rejse landet rundt hele vejen fra Venedig til Palermo med vores fantastiske udlejningstilbud. Foretag et stop i Rom for at opleve den unikke flair i den evige by. Gennemse vores tilbud via vores søgemaskine!

  Hvorfor leje en minibil i Italien?

  Lej bil i miniklassenFor at navigere rundt i mindre italienske byer og landsbyer med lethed, vil du sætte pris på en minibil. Auto Europe kan tilbyde dig mange modeller på alle de store steder i Italien og på steder, der boomer af turister, er valget af minibiler bredt. Forestil dig at mestre de kurvede veje på Amalfikysten eller tilbringe eftermiddage i toscanske landsbyer i en af vores minibiler fra Italien .. Det er ren lykke!
  Populære modeller i miniklassen: Fiat 500, Fiat Panda, Smart for Four, Opel Adam, Lancia Ypsilon, Smart for Two samt andre.

  Hvorfor leje en økonomibil i Italien

  Lej bil i økonomiklassenKør langs de smalle gader i historiske italienske byer i en økonomibil fra Auto Europe! Italienske snoede gader er bedre egnet til mindre biler, da de er lettere at manøvrere og parkere. Brændstofeffektiviteten i økonomiklassen sammen med den lave lejepris gør den perfekt til alle rejsende på budget. Book en økonomibil og naviger rundt i de florentinske og romerske gader som en indfødt!
  Populære modeller i økonomiklassen: Fiat Panda, Ford Fiesta, Opel Corsa, Lancia Ypsilon, Citroen C3, Renault Clio, Volkswagen Polo og lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompaktbil i Italien

  Lej bil i kompaktklassenAuto Europes kunder som har brug for mere opbevaringsplads til sine kufferter, og gerne vil have mere komfort, bør overveje at leje en kompaktbil i Italien. Sammenlignet med større biler er kompakte biler mere brændstofeffektive og giver dig muligheden for at spare penge, uden at skulle skære ned på den samlede komfort eller bagageplads.
  Populære modeller i kompaktklassen: Opel Astra, Fiat 500L, Volkswagen Golf, Fiat 500X, Peugeot 308, Opel Astra Estate, Renault Scenic (5 passagerer), Peugeot 308 Estate og en række andre modeller.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Italien

  Lej bil i mellemklassenMellemklassen i Italien er meget populær for små familier uden børn eller med meget små børn, såvel som for de par, der ønsker sig en længere rejse eller venner, hvis besøg i Italien er på budget. Mellemklassebiler er sammenlignet med økonomi- eller kompaktbiler lidt større, men stadig egnet til kørsel i italienske byer og på landet.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Fiat 500X, Volvo V40, Audi A3, Fiat 500XL, Ford Grand C-Max, Jeep Renegade 4x2, Peugeot 3008, Mercedes GLA.

  Hvorfor leje en familiebil i Italien

  Lej bil i familieklassenKøretøjer i familiekategorien er i Italien et attraktivt valg for familier med børn, da de tilbyder masser af benplads, stort bagagerum og komfort. Bilerne i denne klasse er en del billigere end luksusbiler, men vil stadig give dig muligheden for at opleve et strejf af luksus på dine rejser. Familiebilerne i Italien er normalt af stor værdi for vores kunder.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Audi A3, Volvo V60, Opel Vivaro (9 passagerer), Ford Transit (9 passagerer), Volkswagen Passat Estate, Ford Galaxy (7 passagerer) og mange flere.

  Hvorfor leje en luksusbil i Italien

  Lej en luksusbilVil du køre rundt i Italien med stil? Interesseret i et kyststræk på Sicilien eller udsigten fra Cinque Terre i en cabriolet? Italien er ofte synonym for overbærenhed, hvor det handler om mad, strande, vin eller mode. Forkæl dig selv og lej en high-end luksusbiler i Italien for mindeværdige oplevelser og en ekstraordinær ferie!
  Populære biler i luksusklassen: Mercedes C klasse, Alfa Romeo Giulia, Opel Cascada Cabrio, Jaguar XE, BMW 520, Audi Q5, Audi A6, BMW Z4, Mini Cooper S Cabrio og en masse andre luksuriøse modeller.

  Hvorfor leje en SUV eller van/minibus i Italien

  Lej en SUVSUV og van/minibus udlejning i Italien er et yderst populært valg med en gruppe af venner, der rejser til de italienske alper på en skiferie. Masser af ekstra benplads og rigelig opbevaring sammen med en følelse af sikkerhed, der leveres af et stort, stabilt køretøj, er blandt de største grunde til, at vores kunder lejer en SUV i Italien. Disse biler er yderst populære om vinteren og om sommeren. Husk at reservere din fortrukne bil i god tid for at sikre den bedste pris og undgå at alle biler bliver udsolgt om sommeren.
  Populære modeller i SUV og van/minibus klassen: Fiat 500X, Audi Q5, Volvo XC60, Range Rover Evoque, Audi Q7, Porsche Cayenne S, Mercedes GLS
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.